Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a95n 43R40á65ž

3. 3. 2023 19:26

Fiala se dostal do stavu takového protiřečení, že i jeho odpověď na otázku kolik je hodin, musí být ověřena údaji z nejméně dalších čtyř hodin, aby se tomu dalo s určitou jistou věřit že je to pravda.

Teď koluje po netu záznam z jeho projevu v TV dne 22.listopadu 2022, kde s vážnou tváří oznamuje občanům, že vláda se rozhodně nechystá ani zvyšovat daně, ani zvedat věk odchodu do důchodu.

Proč takto blábolil nelze zpětně pochopit, neb každému, kdo nemá seno v hlavě už tehdy bylo zřejmé, že vláda obojí v roce 2023 udělat musí.

3 0
možnosti
Foto

Vláda ani ve snu netvrdila, že bude v současné době zvedat věk odchodu do důchodu. V plánu to bude až pro rok. 2O40. Vláda přímé daně nezvedá a zvedat je nebude..

0 0
možnosti

všechno co vláda tvrdí je lež. Je snadná cesta jak to zjistit a to na https://www.cssz.cz/web/cz/ekonomicke-prehledy#section_1

od r. 2016 do r. 2020 byla výplata dávek v plusu

4 1
možnosti
Foto

Bývaly rozdíly vyšší a neřešilo se to. Pak přišlo období vlády Babiše a peněz se vybralo víc, než bylo třeba. Teď vládnou piráti a je to znát.

1 0
možnosti
Foto

. Na jednoho důchodce dříve přispívali 4 pracující lidé, dnes jsou to jen 2 a za 30 let se počet důchodců a těch, kteří pracují, vyrovná. Již dnes stát dotuje důchodový účet 80 miliardami korun ročně.S trochou nadsázky by se dalo říci, že vždy dva pracující si mezi sebe rozdělují jednoho důchodce, o kterého se starají. Letos v únoru totiž evidovala Česká správa sociálního zabezpečení celkem 2 629 016 důchodců. Tedy penzistů starobních i lidí pobírajících penze invalidní a pozůstalostní penzi.

0 0
možnosti

Vidíte a o inflační doložce k

FINANČNÍ VYPOŘÁDÁNÍ MEZI STÁTEM A CÍRKVEMI A NÁBOŽENSKÝMI SPOLEČNOSTMI

§ 15

Finanční náhrada

(5) Po vyplacení první roční splátky se výše nesplacené částky finanční náhrady každoročně zvyšuje o míru roční inflace zveřejněnou Českým statistickým úřadem pro kalendářní rok o dva roky předcházející kalendářnímu roku výplaty konkrétní roční splátky. Novou výši nesplacené částky finanční náhrady oznámí Ministerstvo kultury dotčené církvi a náboženské společnosti.

Ani slovo !!

4 1
možnosti

Mám takový dojem, že nám důchodcům stát valorizoval důchody průběžně, ale platy politiků byly nějakou dobu zmrazeny. Pokud se pletu, tak mne opravte.

4 0
možnosti

J31a73n 32H63a82r11v43a52n

3. 3. 2023 13:11

Ba ano, např. chudinka Pekarová namísto dnešních 274 000 Kč měsíčně měla o 20 000 míň ;-(

2 0
možnosti

J61a38n 76H74a81r19v11a58n

3. 3. 2023 13:04

A kdo si myslíte, že "studoval vysokou školu" (již zkrachovalou) v Kutné Hoře - obdoba slovenského Sládkovičova? - > Jenom hlupáci a podvodníci!

Ale signály vysílat a mávat rukama se tam naučil dobře Rv

2 0
možnosti

Jane jsem poslední, kdo by poslancům fandil.Je to práce, jako každá jiná - Náleží ta ni odměna. Příjem měli zmražený - čím déle, pak to zase vyskočí. Klasika. Kdyby si to nezvýšili? Důchodec by získak 9 Kč. Za Senát 19 Kč. Vážně, nic to neřeší. Rozumnější je zrušit 1-2 Stáních svátků a makat. Viz Dánsko . Vážně, to je rozumnější řešení ... :-)

1 2
možnosti

Tak Fiala v rozhovoru hlavně odkopal možnost odpůrcům řádně vysvětlit rozdíl ve státním výdaji na 14% valorizaci platů ústavních činitelů (730 mil) a úspoře na snížené valorizaci důchodů (20 mld).

Chcete obě čísla srovnávat?

1 0
možnosti

Chci srovnávat princip...ne castku

2 0
možnosti

Škoda, že zřejmě není video z toho rozhovoru v ČRo. Jesli nebyl červenej a opocenej, pak je Fiala profík. Klidně lže a vizuelně na něm nic poznat není.

6 0
možnosti

Že vy ho nemáte rád?!

3 1
možnosti
Foto

I kdyby poslanci vykonávali svou práci bezplatně, mohli bychom důchody zvýšit každý měsíc o 9 korun.

1 4
možnosti

Nejde spíš o gesto, než o ty prachy? Co myslíte?

3 0
možnosti

Často mne napadne otázka, jak si to pan Fiala zdůvodňuje sám před sebou a v návaznosti na to jak vidí spoluobčany? Před volbami tvrdil něco úplně jiného a musí mít spoluobčany za "užitečná domácí zvířata" když obratem ruky říká zase něco úplně jiného v očekávání, že všichni jako ovce pochopí jeho signály.

Takto se nechová důstojný člověk za kterého by chtěl být považován. Chodí sice důstojně oblékaný a naleštěný - v jeho chování ale nic důstojného není. Je to prolhaný politruk a manipulátor z dob socíku.

21 2
možnosti

Tak jste si v rámci svého nastavení ulevil.

Babiš byl vzdělanější, inteligentnější. pravdomluvnější, uměl lépe slibovat a rozdávat z cizího. ;-D

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS