Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J50a63n 47L81e79d89e83c41k71ý

20. 2. 2023 19:34

Ale no tak. Přemýšlí realisticky, a už vůbec netvrdí, že válka na UK nemusí skončit totální vojenskou porážkou ruska, ale může klidně skončit totální a konečnou ekonomickou porážkou ruska, jeho rozpadem, občanskou válkou i jakkoliv podobně, rusko už prohrálo a nikdy, nikdy už ho nikdo nebude považovat za solidního partnera k jakémukoliv jednání. Rusko je mrtvé, chápete to? Reagan ho uzbrojil, a putler si z toho nevzal ponaučení. Dřív nebo později bude Ukrajina zabíjet ruské mužiky téměř beze ztrát, dostane na to dost peněz i zbraní, dělá to i za nás, uvědomujete si to? Konečný cíl - dva miliony mrtvých rusů na UK (nejméně, jakékoliv vyšší číslo dobré), proto ten západ naoko tak pomalu hrne tu pomoc. Rusáci si vyplýtvají munici, nepřesnou, zatímco UK jim posílá na určené body vysoce přesné GPS střely, které rozmetávají těla mužiků rozložená na molekuly široko daleko do okolí (a hlavně jejich tanky i jinou techniku), sledujte YouTube, tam to všechno je. Bestie ruské, to máte za 1968, za Maďarsko 56 (i když orbán je v putinově řiti zaraženej až po polobotky a nikdy už z ní nevyleze, dokud ho nesvrhnou. Putin na něj něco má? Asi jo.) sláva UKRAJIN.

HOWGH, domluvil jsem.

0 0
možnosti
MS

Mě by příjemně překvapili dezoláti, kteří před volbami generála Pavla mezi řádky démonizovali jako válečného štváče, co by ČR zatáhl do války, kdyby se za to démonizování omluvili. To bych byl příjemně překvapen já.

2 0
možnosti
IB

To mně by stejně příjemně překvapili ti covidoví fanatici, kteří podporovali segregaci neočkovaných a nadávali jim antivaxerů, neříkali "dezoláti", protože to slovo tehdy ještě neznali. Čekám, jestli a kdy přijde nějaká omluva neočkovaným.

4 2
možnosti
EH

Hlavně jsem zvědavá, jak se panu prezidentovi bude nadávat do dezolátů, když se přidal na stranu heretiků a nehlásá ukrajinský katechismus ve 100% znění. ;-)

1 5
možnosti
Foto

Gen. Pavel se na to dívá z čistě vojenského hlediska. Takže Ukrajina Krym nedostane - pokud o něj nebude bojovat.

Úloha Krymu je klíčová - ono nejde o ten poloostrov, ale o obrovské zásoby plynu. které jsou u ukrajinského pobřeží. Proto Rusko chce udržet svůj vliv v této oblasti - Oděsa, Charkov.

4 0
možnosti
MB

Jo, jo to se dějí věci. Biden se vynoříl v Kyjevě - vážně, neuvěřitelné ! Pavel na vyžádání protistrany v Mnichově. Macron a Duda jej požádají o samostatné jednání. Další mají zájem o konzultace. Zvolený prezident vyhoví všem, se zdůrazněním- "Stále jsem host a bez pravomocí". Mluví rozumně a uvážlivě. Rozumný čtenář si udělá úsudek sám.O Burešových bilboardech a samotném Milošovi - S pravomocemi ... :-)

4 0
možnosti
MM

Biden v Kyjevě, super!

Slava Ukrajině [UA]

6 1
možnosti
DR

Pokud to pomůže např. dodání raket ATACMS, což je to, co nyní Ukrajina potřebuje nejvíc, pak to bude zcela jistě super.

0 0
možnosti
Foto

Na tom, že racionálně vyslovil, že jsou to především Ukrajinci, kdo rozhodne o osudu války ve své zemi, a že je jednou z možností i smíření se s nějakým ústupkem, na tom fakt není nic překvapujícího.

10 0
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte.

0 0
možnosti
JK

Zásadní věc je ta, že vojenská pomoc Západu Ukrajině stále pokračuje a bude pokračovat i v budoucnu. To je fakt, který je potěšitelný.

10 0
možnosti
DR

Naprosto nepotěšitelný je ale naopak stav evropských armádních skladů. Ten je spíše k pláči a to ne zdaleka jen kvůli stavu zásob.

https://www.newstream.cz/leaders/jiri-hynek-evropa-nema-naboje-ani-na-tricet-dni-ukrajine-uz-tezko-vic-pomuzeme

1 1
možnosti

Pane autore, měl byste v textu vyznačit, kde končí citace slov pana Šedivého a kde už jde o vaše vlastní názory. Jinak podle mne pan Pavel nic tak zásadního, co by nadzvedlo ministra zahraničí Ukrajiny, neřekl. Nikdo neví (ani pan ministr), jak dlouho se válka ještě potáhne. Víra ve vítězství a realistický pohled na věc, podpořený zkušenostmi člověka ve vysoké vojenské funkci, jsou dvě různé věci.

7 2
možnosti
ZZ

Tak proč se ten Kuleba na Petra Pavla tak naštval ?

;-D

5 2
možnosti
Foto

Ať to dopadne jakkoliv, jen aby to už dopadlo.

2 1
možnosti

Dneska jsem se na Plusu doslechl, že podle průzkumu je 60% Čechů v tomto konfliktu na straně Západu. Z těch zbývajících 40% je podle mne něco málo proruských kolaborantů a zbytek tvoří "čecháčci", kterým je jedno jak to dopadne, hlavně když bude zase nějakou dobu smrádek a teploučko.

3 0
možnosti

Jaké "no vida"? Pan Pavel neřekl, že nebudeme i nadále podporovat Ukrajinu, ani že v případě napadení Polska mu vojensky nepomůžeme.:-P

6 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,68
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články