Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš popis vyznívá skoro až tragicky při vědomí, kam mohou tito lidé zajít při plnění pracovních úkolů za které jsou placeni. Nicméně i pohled do diskuse pod vašim blogem ukazuje, ze kterého podhoubí vyrůstají. Vždy když slyším podobné výrazy, nemohu nevzpomenout k jakým mentálním výšinám došly výlevy nadšených mladých Jasánků při budování socialismu. Je jiné datum, uvádíte jiná jména - osvědčené praktiky ovšem přetrvávají.

1 0
možnosti

Vy se určitě stydět neumíte. Za ta léta, co vás čtu, vám teď pro jednou povím: "Měl byste se to naučit". Za mých mladých let se říkalo: "Jsi trapný jako dvojka máslo" A to splňujete celá léta dokonale.

3 1
možnosti

Kdyby to bylo za Hitlera, tak Babiš dělá Schindlera (= majitele firmy s otrockou pracovní silou) a Pavel má pozici v SS. ;-)

Ohledně Nerudové si nemyslím, že to byl Pavlův MKT tým. Byla to odpověď na otázku, jestli by si ji vzal na hrad jako poradkyni. Tou účetní prokázal, že o civilních pozicích toho moc neví. Nebo to byla sofistikovaná urážka, ale spíš věřím na tu ignoranci.

Taky mohl prohlásit, že Saudka si vezme na vymalování hradní kanceláře. :-P

3 2
možnosti

Já jsem spokojený, že vyhrál předseda ZO KSČ a ne jenom obyčejný komunista.

6 0
možnosti
Foto

Pane Bartoni, heslo naší doby - "účel světí prostřediky" - as sin zase budeme muset zvykat nNa novou totalitu. (Jak to "dobro láska" vítězí nad "zlem a nenávistí". Bůh s námi. (A přečtěte si dnešná článek pana profesora Budila, , otevře vám oči). Mez jiným v něm napsal. "Kdyby ve volbách zvítšzil A. Babiš, mám obavu, že bu u nás vypukla občanská válka. Tak je národ zfanatizovaný"). A k;-(Rv

4 12
možnosti
Foto

Ano, jste zřejmě zfanatizovaná.

Vaše poslední vyjádření tomu napovídají.

15 4
možnosti
Foto

„Paní profesorka je expertkou na účetnictví, takže pokud jde o radu ohledně účetnictví, rád bych její expertizu využil,“

Přesné znění je trochu jiné, i když i to může vyznít nešťastně. Na druhou stranu - nevím, jestli bych na místě kandidáta považoval za vhodné mluvit o tom, koho bych si vzal na Hrad. A co se té expertízy týče, k něčemu takovému se asi schyluje, takže ta věta má něco do sebe.

Kdo by pracoval i pro Hitlera, netuším. Že takoví lidé jsou, je jisté, což vyplývá i ze zprávy BIS.

Hitler však nezanechal potomky, na rozdíl od Stalina, o němž víme, že obětoval vlastního syna.

2 2
možnosti

Uz se tesim, az se toho clanku ujme nejaky zkusenejsi bloger, aby z toho vyvodil, ze zamestnanci Vodnanskeho kurete jsou zakukleni fasisti, co by klidne pracovali peo Hitlera.

0 0
možnosti

jinak ty včele mi připomněli motýle.

0 0
možnosti

Totéž se týká i našeho prezidenta, který si už jednou vybral službu totalitě za své životní poslání

4 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, Miloš se toho poslání držel dost dlouho, jen vloni už musel otočit.

4 2
možnosti
Foto

Tak na tu kampaň co předvedl Babiš a jeho tým,která vystrašila válkou děti je opravdu mít silný žaludek a žádné morální zábrany...ve skutečnosti ta kampaň byla úplně zbytečná.Odhady dlouhé měsíce před volbami hovořili jasně.60 procent lidí Babiše jako prezidenta odmítalo.A to se i potvrdilo....

12 5
možnosti

Babiš strašil válkou? A co neustálé vykřikování Fialy už od února, že ve válce jsme? Co zavádění válečné daně? Vyděl jste video, jak ministryni Černochové vyjíždí plastový tank z kabelky a jeji slova "A je to" Jak snadné je vyjet s tanky? Kdo tu vedl jakou válečnou kampaň? Kdo chtěl aktivovat NATO po ukrajinské raketě v Polsku? Co vy jste zač?8-o

6 5
možnosti
Foto

Babišovi lidé by pro Hitlera dělat nemohli, protože takové lemply by sotva někdo tehdy zaměstnal.

5 0
možnosti

Vypadáte jako velice úspěšný muž.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články