Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stret zajmu jste nedokoncil, pane Bartoni. Ten cizinec a STBak ma vetsi stret zajmu , nez kterykoliv politik. Totiz, vy ani nedokazete ten stret zajmu vysvetlit. Jsou take cesty, jak se dostat z tohoto dilema uplne. To vsak ani vy jste nevysvetlil.

Jestli je vse pravdou, co mate proti Nerudove, je velmi jednoduche tento problem vyresit. Pozastavenim vladnich zakazek pro firmu, kde pan Neruda pracuje a to po dobu prezidenstvi pani Nerudove. Duvod?? . Jiz pro ty 4% jako vlastnika, pani Nerudove. I polovicni prijem pana Nerudy, pripada pani Nerudove.

U pana Babise je ten problem vetsi. Samozrejme, zastaveni statnich zakazek pro firmu je prvni krok. Odevzdani firemni rozhodnuti do rukou pravnikum investicni firmy. To predani musi byt pisemne se jmeny tech pravniku a hlavne pro dobu prezidenstvi pana Babise. Navrhy jmen pravniku by mel schvalit Senat. Zde je otazkou znalosti tohoto telesa, jak si pocinat pri posuzovani kvality techto osob. Financni konto pro rodinu po dobu funkce. Profit korporace na zvlastni konto bez moznosti rizeni tohoto konta. Pravomoc jen tech pravniku.

Stret zajmu je problem svetovy. Mali byt CR uchranena podobnemu obdobi jako obdobi pana Babise co byl premierem CR (nebo take jineho majitele firmy), je nutne mit rady pripravene a komisi, ktera urci ty kroky presne a zakone.

To je moje osobni uvaha a nastin moznosti reseni tohoto problemu v budoucnu. Sestaveni takoveho zakona je velmi narocne. Jak vse v politice a hlavne v rizeni statnich penez. Zde CR ma velke mezery!!

0 0
možnosti

Je komické, že někteří stále stejní lidé upozorňují na STBáckou "lež" v blogu.

Celý národ mluví už několik týdnů a Pávkovi a jeho minulosti. O Babišově minulosti nemluvě.

Nerudová střet zájmů dle mého názoru nemá.

Karmu nedávám!R^R^R^

1 0
možnosti

Hmm, VIP bloger přesně takový jako pan Olšer.

3 2
možnosti

Rovněž se připojuji s označením autora za prachobyčejného lháře.

1 0
možnosti
Foto

Nechápu, že tento článek administrace nestáhne. Vylhaný a neozdrojovaný článek najednou nevadí, když ho napsal Babišův fanda

8 2
možnosti

Lžete, Petr Pavel neměl s StB nic společného !! :-P

6 0
možnosti

p Bartoň má, zdá se, lež přímo v DNA

5 0
možnosti
Foto

Nejhorší jsou pomluvy jako: "Není pravdou, že vaše žena to táhne s domovníkem".

4 0
možnosti
Foto

Další, co nezná rozdíl mezi StB a vojenskou rozvědkou...:-)

6 2
možnosti

J94i61r59i 58B24o79r

1. 12. 2022 9:58

Jste velký manipulátor. Věty jako, Babiš musel ale Pavel chtěl, nebo "třeba i jen v Maroku" a narážka na rodinné zázemí jen u Pavla, o tom svědčí. Naznačit že někde se píše o údajném střetu zájmů Nerudové a pak se o tom dlouze rozepsat.

Je to křivárna nejvyššího rázu.Rv

7 0
možnosti

Neuvěřitelná manipulace, tohle děláte zadarmo, nebo co vás k tomu nabádá? Pavel i Babiš snad spolupracovali s StB? Srovnat na stejnou úroveň je základní lživá propaganda babišova týmu, skutečně odporná taktika. Na Nerudovou nic nemáte, ani na jejího manžela a vytahujete naprostý nesmysl. Když to porovnám s Babišem, který je právě nyní soudně stíhán a mohl by si sám sobě udělit abolici, nehledě na to, jak by se pomstil dotčeným soudcům, tak to je opět absolutně, kardinálně jiná úroveň. Následně pokrytecky vyjadřujete účast a navrhujete rozvod, do jaké kategorie nechutností toto zařadit, asi do té poslední.

Zákon je napsaný a soudy rozhodují, změna je možná změnou zákona, spekulace politiků patří k folklóru. Vrchol je použití výlevů (nemohl jsem použít slovo myšlenek) zkrachovalého politika, kterého pohání jen nabubřelé EGO a exhibicionismus, což mu znemožňuje přestat i když ví, že je národu jen pro smích. Používáte manipulaci, lži a smyšlené konstrukce v zájmu dosažení cíle a jaký je tedy váš cíl. Je to jakési osobní uspokojení z našich reakcí, nebo jde o objednanou volební masáž stejného typu, jako Vondráčkem zveřejněné odporně upravené foto? Jedno i druhé je zavrženíhodné.

6 0
možnosti

J38i60r72i 51B37o55r

1. 12. 2022 10:00

O fous jste mě předběhl.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články