Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky jsem si toho rozporu všiml, dobře že na to někdo upozorňuje.

1 0
možnosti

A co průzkumy a vaše neochvějná predikce jaký výsledek bude ve volbách v USA, viz váš článek s titulkem " Biden je spokojen, Trump křičí" ?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
9 1
možnosti

a Vy jste snad toto u Babiše psal... nechte ho v klidu vládnout;-D

1 1
možnosti
Foto

Platí, že v Česku může kde kdo napsat kde co a byť jsou pisatelovy závěry odlišné od reality, dotyčný bude vždy tvrdit, že jen on pravdu má.

5 0
možnosti

Aneb máme tu svobodu, i když ti, co ji chtějí nejvíce zničit, hlásají, že tu svoboda není...

2 0
možnosti

Výzkumy jsou od toho,a aby něco zkoumaly. Nelze je brát vážně. Důvodů mnoho - Metodika, množství, vzorek oslovených ap. Ukazují jedinou důležitost - Směr trendu. Obecně se předpokládá - Kdo vládne klesá a opozice stoupá. Pak lze snadno vyčíst :

Levice zmizela. Je nahrazena novou - Hnutím ANO + SPD. Hnutí ANO je oslabováno. Nejlepší časy pominuly. Jednak okoukaností a skandály svého majitele. Prohrané Senátní volby jako symbol. Vystrčilova výhra, jako počátek konce Burešova tažení.Zbývá si dojít pro ty prezidentské. SPD sází na osvědčenost - nespokojenost. Ta bude vždy. Tomio i tak významněji % neroste. Klasika, hlavně nevládnout a něco řešit,. Na živobytí docela dobré, stačí to ...

Shrnuto - Pro vládu pana Fialy docela dobré vysvědčení. Až překvapivé. Pokud se na Hradě objeví někdo z troj navrhovaných kandidátů? Konec agenta v Čechách. Konečně by mohlo být lépe ... :-)To říkám s vědomím, že Bureš do basy asi nepůjde a Konečnou těžko u píchaček Kolbenky pohledávat ...

3 1
možnosti

Jo to co píštee platí u Kantaru (CT průzkum) u Medianu ne...

1 0
možnosti

Jo vláda v krizi klesla na úroveň vlády Babiše v krizi, ovšem ta covidová byla sranda proti současné válečné.

Teda ale zabývat se podrobně průzkumy po roce vládnutí vlády je trochu úchylka. Respondenty otázky v této době spíše otravují a podle toho výsledky vypadají, nejsou moc věrohodné.;-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články