Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mladí se budoucnosti bojí oprávněně, protože jaká ta budoucnost bude, záleží jen na nich. Na koho potom budou nadávat? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Všichni ničíme planetu jen proto, že žijeme! EPA! EPA! EPA!

1 0
možnosti

Pokud se budou mladí lidé lepit k obrazům nebo vozovkám, nechodit do školy apod. místo aby šli uklidit odpadky nebo zasadit stromy - budou se jim normální lidé posmívat.

A právem.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

J18a79n 61M34a61r26e53k

14. 11. 2022 20:09

Proč se mladí bojí budoucnosti? To mi nejde do hlavy. Budoucnost, to jsou právě ti mladí, At pro tu budoucnost něco udělají, My staří jsme už na odchodu. Lepit se k rámům obrazů nebo něco poplácat bramborovou kaší? Tomu říkám 'řešení'

Pravda je, že s 'takovou' mládeží lidstvo moc nezíská.

5 0
možnosti

Tady jde o popření základu samotného celostního duševního rozvoje člověka, kde nestačí jen zajistit všemožné vzdělání, výchovu svobodu a vše kolem, to co z toho vytvoří osobnost a z uhlí diamant je korekce s drsnou realitou života, prostě dát si párkrát tvrdě nahubu. Zkušenosti – hodnoty – bolí ... Cele je to vlastně o nástupu vlády pravé mozkové hemisféry od konce 2. světové války, kdy se silně oslabila mužská populace, rozpad velkých rodin, feminizace školství společnosti, a od 2000 politika EU pozitivní diskriminace, a dnes jsou výsledky této cesty, a to v tvrdém střetu levé mozkové hemisféry kde je vnímání nablízko, tedy realita, řád, autorita, hodnoty, čas, náboženství a zde je několik fází, tu celkem primitivní predátorskou zde reprezentuje Putin, Erdogan, Lukašenko Kim, ... Pravá mozková hemisféra tak zde je vnímání na dálku, celku, zde je tvořivost, emoce, sociálnost, rodina, duchovnost, láska bezčasí a tu mají skrze pohlavní hormony aktivnější zase ženy. Pak je zde vlastně tendence z Evropy a světa, vytvořit útulný domov, vychované zabezpečené děti, jež mají vše, co potřebují, je zde silná obava a snaha, aby se tzv. nenatloukli. Svět a státy není rodina, zde je jiný dynamika a žije se na generace jež každá má odlišný start, doby, ve které si začne tak jako předchozí podle určitého genetického programu fází za fází vytvářet vědomí, a vlastně tuto dobu pak považuje za svoji normu a řád. Je to vlastně stále dokola stejný program, kde každý narozený jedinec musí si o všem vytvořit poznání, tak jako předchozí generace a prochází fází za fází a jedna vlastně fáze je tzv. učení se vnímat velké reality, tedy vnějšího prostředí a zákonů zde, a zde v počátku do toho projektují svoji cestu, jinak řečeno je to ekologická fáze, tak jako zde bude sociální, kulturní fáze, kde dřívější generace rozpoutaly Arabské Jaro, nebo v 60. letech studentské bouře, hnutí Hippies, či New Age ... Předchozí generace třeba měly hnutí Brontosaurus ...

0 0
možnosti

Dnešní doba je vlastně střed dvou hemisfér pravé – Evropa a levé realita predátorských států a života na Zemi. To je v rovině civilizační v rovině planety a přírody jsou zase klimatické fáze, cykly a dříve zde bylo El Nino, anebo nebezpečí rozšiřování pouští zvláště Sahary ... Ta "ničí" Evropu.

Za vším je vlastně filmově řečeno, onen Matrix, od kterého je zde dnes tlak tzv. se odpojit, tedy poznat a pochopit co je za lidskou existencí, vnímáním, myšlením a tvořením vědomí u jedince a generace, kde je vlastně nutné zajistit generační, mezigenerační a společenskou integritu, což bez určité posloupností vývoje člověka nejde, a ta je vesměs genetická, kde se otvírají určité tzv. okna, připravenost mozku, dostatek informací, naučit se třeba chodit, mluvit, jezdit na kole, vnímat určité odlišnosti. Navíc tento tzv. program matrixu člověka, nemá pro všechny jednu konečnou stabilní fázi, ale hned několik, což třeba u někoho ukazuje příklon k náboženství, vědeckému zkoumání, další sociální činnost, další hudební atd. Za tím vším je pak aktivnější projev té či oné mozkové hemisféry, od pudové roviny, kde je potřeba druhé vlastnit, vést, normovat jim život a cestu, za tím je pak určitá ideologie a kolik už jich svět zde spatřil, k osobnostní kde je snaha druhé vést podle sebe sama až k transcendentní, kde ale je už potřeba aby obě dvě mozkové hemisféry pracovaly v páru, což možné podobně jako u zraku, kde jsou dvě oči, tak jedním okem nevidíme na blízko a druhým na dálku ..., zde se tvoří celostní inteligence a vlastně další evoluce člověka. Pak tu je ještě slabé vnímání kontinuální časové existence, tak jak vývoj všeho, běžel den za dnem, kde se navíc odpojujeme v čase spánku. Co si pamatujeme z druhého dne a co bylo před týdnem a do toho ještě vstupuje mentální a existenční gravitace jež nás vtahuje do denních a mentálních potřeb. Jít do práce zaplatit složenky ... Lze říci že dnešní evoluce běží v bludném kruhu a sebe sama ničí.

0 0
možnosti

J41a52n 33R45á56ž

14. 11. 2022 19:18

Už jsem rezignoval na nějaké komentování tohoto bláznivého západního světa. My starší jsme dlouhodobě a dostatečně zažili dobrodiní socialismu, takž většinou víme o co jde a současní mladí už jsou odsouzeni k tomu, aby si to prožili také. S tím se nedá nic dělat, protože zabránit rozšíření socialismu ve variantě praktikované ve 21.století už nelze, neb mají zásadní vliv na školství, novinářský mainstream a jak je vidět v EU , tak i na politiku. Je to prostě už na nové generaci, aby si rozhodli, v jakém světě chtějí žít.. Nechme to na nich a nechtějme jim do toho zasahovat.

PS. Někteří zde diskutující chytráci ještě nic nepochopili a snaží se pořád nějak roubovat socialistické teze a lá Marx k tomu, k čemu spěje euroatlantická společnost dnes. Je to nová verze téhož socialismu a povede lidi do stejné propasti jako verze 20.století. Dnes nejde o nějaké znárodnění průmyslu, ale přímo o jeho zničení a lidská práva "liberální" socialisté přeměnili na právo každého na vše. Jen jedno mají dnešní socialisté stejné s těmi minulými. Nezajímá je, kde na realizaci jejich ideálů vzít peníze.

4 1
možnosti

Pane Ráži, naprosto přesné!R^

0 0
možnosti

Mladá generace, strach z budoucnosti.

Ale vždyť oni sami si ničí planetu.Zeptejte se jich jaký kdo má mobil.Nejnovější?Proč, když by stačil ten starý15-20 let.

Jak přijeli na místo činu.Autem, autobusem.Proč když mohli přijít pěšky nebo na kole.

Za komunistů nám výrobky vydržely 20 a více let.Dneska do 20ti let musíte mít nejméně 3, protože víc jak 7 let nevydrží.

Což je 3x více surovin, elektřiny, odpadu, benzínu a nafty na dovoz komponentů, benzínu a nafty na rozvoz výrobků ata atd.Zkrátka všeho za 20 let musí být 3x více.A toto neničí planetu?

Takže ať jdou protestovat před hrady těch majitelů firem co vyrábí takové šmejdy a neničí obrazy.

A když se někde přilepí.Proč se je policie snaží odlepit?Nechat být a oni budou potřebovat na záchod, budou mít hlad a žízeň takže ať si tohle vychutnají až do konce.

A pokud jsou přilepení na silnici, přivézt hasičské auto a ne stříkat, ale pustit jim tam kohoutek aby museli sedět v loužích a v mokru.Věřím, že by tam dlouho nevydrželi.

Právě, že tihle aktivisti mně nejvíc štvou, protože sice protestují proti znečišťování, ale sami se přičiňují o to aby se znečišťovalo, protože sami chtějí a používají modernější věci a přitom by stačily ty staré.

2 2
možnosti

Pokud byste chtel protestovat pred hrady majitelu firem kteri vyrabeji takove smejdy, musite jit do Ciny! Jestli Vam mohu poradit uzavrete dobrou zivotni pojistku, protoze tam se protestujici casto stavaji obeti nehod.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 3
možnosti

Máte pocit, že je globální změna přehlížena? Já tedy rozhodně ne. Že se něco neděje hned, teď? Protože to nejde? To je aktivistům ovšem úplně jedno, chceme to hned a po našem!

K teroristickému útoku nemusí dojít pokud je ihned poslechnem. Následky sice budou asi tak tisíckrát horší ale co už? Takhle to myslíte?

3 0
možnosti

Vás osobně už budoucnost světa nemusí zajímat, tak dejte těm mladým návod a naději v udržitelný život.

Rezavé jaderné zbraně USA a skvělé Ruska můžete vynechat.

7 8
možnosti

Nedivím se že mladá generace se bojí, že my jim předáme místo modré planety je zamořené smetiště. Navíc jejich obavy prachsprostě zneužívají jedinci k vyjádření svých osobních politických názorů. Naprosto cynicky roubují na strach omladiny svou vlastní zvrácenou vizi o jaderných velmocích. Jednak to jejich strach ještě prohloubí a druhak jde o jasnou ukázku toho jak jedinci současné generace na názory mladý kašlou, jen je používají pro zviditelnění.

Dokažte mladým, že mají budoucnost, řekněte kde bude planeta Země za 50 let, ukažte jim, že vám to není ukradené. Tedy opak toho co jste tu předvedl.

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články