Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nakonec se ukazuje, že to volání po jednání je asi jen Bidenova předvolební rétorika, která po volbách do kongresu zmizí.

;-)

0 0
možnosti

"Podle listu američtí představitelé sdílejí hodnocení jejich ukrajinských protějšků, že Putin to nemyslí s jednáními vážně. Zároveň ale přiznávají, že zákaz ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského jednat s Putinem vyvolal znepokojení v některých částech Evropy, Afriky a Latinské Ameriky, kde jsou dopady války na náklady na potraviny a pohonné hmoty nejvíce patrné."

Přeloženo do čestiny - USA nevadí, že Ukrajina odmítá jednání, jen by to neměli říkat veřejně...

0 0
možnosti
Foto

Ano, největší znepokojení bylo pozorováno v Eritrei. :-)

1 0
možnosti

Ideálně ať vyhrají Republikáni a podpora Ukrajiny ať nadále pokračuje.

1 0
možnosti

Rusáci na Ukrajině zavraždili bez soudu zdravotní sestru. Oběsili ji. Je těžké jednat s takovými zrůdami. Rv

6 0
možnosti
Foto

A to jenom proto, že jim řekla, že jsou na Ukrajině.

0 0
možnosti

Bez některých tradičních hodnot, jako zákaz potratů, bych se obešla.

Ale lidé už jsou unavení vládou pro menšiny a cizince.

Stejně jako Fialovi se vymstí, že je víc premiér pro Ukrajinu než ČR.

6 6
možnosti
Foto

Aby se pak zase nevymstilo Vám, že píšete vstřícné komentáře spíš pro Kreml, než pro ČR. Nezapomínejte, že vše, co je na netu, se někde skladuje. :-)

0 1
možnosti

Jinými slovy, ti, co by k volbám vůbec nepřišli, jsou aktivisty „aktivováni“ a odevzdají hlas tak, jak jim je doporučeno.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793989

A co je na tom vlastně špatného, autore? Jestliže se někdo nechá ukecat, aby dal hlas tomu, či onomu subjektu, nemůžete přeci brát jako něco špatného. Ostatně celý předvolební souboj je vlastně ukecáváním voličů.

Namátkou zmíním senátorku Zwyrtek Hamplovou. Ta také v rámci předvolebního boje lhala jako když Rudé Právo tisklo. A to jí nakonec senátorské křeslo přineslo. Vždy je to nakonec pouze o tom, jak moc je volič hloupý a uvěří evidentním nesmyslům některých politiků. Na to opravdu není třeba aktivistů.

9 0
možnosti

Pokud "ukecat" neznamená zastrašit, jako tady se "aktivisté" snaží označit každého, kdo má jiný názor na Ukrajinu a válku, za zrádce.

0 6
možnosti
Foto

Tu zprávu přinesl jediný deník The Washington Post kopající za Demokratickou stranu, který byl kritizován za tištění vylhaných zpráv. Jinak USA schválilodalší vojenskou pomoc Ukrajině. Týká se mobilní protiletadlové ochrany.

4 0
možnosti
Foto

Je to neoficiálně a tedy na úrovni jedna paní povídala a Bartoň se toho chytí jak.... košile. Jak má ve zvyku.RvRv

3 0
možnosti

Ale pan Bartoň je nejen specialista na USA, ale i na globální dění

Ovšem proč ne, někteří si to o sobě můžou myslet.

2 0
možnosti

Doufejme, že republikáni vyhrají a podpora Ukrajiny skončí. Pak se aspoň naivkům ukáže, jaký skutečný smysl tato nesmyslná válka Slovanů proti Slovanům (i když v případě ukrajinců je to tak napůl) měla.

8 5
možnosti

Pak se aspoň ukáže, že rusáci jsou zloději a co nakradli, to zásadně nevrací. Ukrajinci tedy seznali, že zloděje nutno vykopat a donutit, aby ukradené vrátil. Je to vlastně docela jednoduché... :-)

5 1
možnosti

V tom článku se také píše: "Podle zdrojů není cílem požadavků amerických úředníků dotlačit Ukrajinu k jednacímu stolu, ale je vypočítavou snahou zajistit, aby si Kyjev udržel podporou dalších zemí, které čelí obavám voličů z pokračování války několik dalších let." Polopravda, není pololež, je to zase jen lež. Je jasné, že svobodný tisk přikloněný transparentně k jedné či druhé politické straně bude zveřejňovat podobné zprávy, byť jsou to z větší části domněnky a nejmenované zdroje. Zvláště v USA, kde je svoboda tisku posvátná, je nutné sledovat celkový přístup exekutivy k dané oblasti, to je směrodatnější než jeden článek v novinách.

Jste jak ruská propaganda, stačí vám jako zdroj i půlka věty na bombastický článek.

10 2
možnosti

Ten blog není nijak bombastický. Je to jen jedna z dalších variant vývoje na Ukrajině.

;-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články