Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

OK. Vas clanek je primarne zalozeny na tom, ze Biden udelal chybu, kdyz naridil stahnuti americkeho vojska z Afganistanu.

Ale dohodu o stazeni americkeho vojska podepsala Trumpova, nikoli Bidenova, administrativa. Mozna, kdyz se poustite do radoby hlubokych uvah, chtelo by to zacit s overenim faktu :-)

Afghanistan’s Taliban, US sign agreement aimed at ending war | Taliban News | Al Jazeera

2 1
možnosti
Foto

Čítala som niekde v zahraničnej tlači, že Trump sa chystá opäť na scénu ...

0 1
možnosti
JM

J75a84n 42M71a90r24e52k

4. 11. 2022 0:31

Doufám, že se mu to podaří.

1 1
možnosti
DR

Je pravdou, že Biden je ve své funkci takový neslaný, nemastný, nicméně stále je to lepší než ten mistr světa před ním, který všechno věděl, všechno znal a všude byl.

2 0
možnosti
JL

Vite pane Jane Bartoňi, dnes se ten vas clanek dobre cetl. Mnoho a mnoho pravdy jste dal dohromady.

Nebudu vas podporovat vysvetlovani tragiskych dni Bidenova vedeni USA. Pravdepodobne jsem nekolikrat poznamenal na ten nejvetsi "blander" v okamziku sveho nastupu na stolec prezidenta. Jeho dva prvni dekrety znicily sobestacnost v energii. Detaily jsou dlouhe a jeste dnes se je nepodarilo priblizit k dobe pred 20 lednem 2021. Ty dekrety jsou cenou za dnesni svetovou krizi v tom nejvetsim svetle. I obcane CR plati za to rozhodnuti. Duvod tech dekretu? "Green deal" v americkem pojeti.

Vsechno ostatni jste napsal dobre. Divim se tomu, ale asi jste mel nejakou predlohu nekoho vice znaleho.

Jen mala poznamka k "demenci" prezidenta Bidena. Jeho politicky zivot tech 50 let v Kongresu USA, mel prihody lzi a vystavovani sebe na vysi, kterou NIKDY nedosahl. Za tu celou politickou dobu nemel ani jeden program z jeho kancelare na podiun Kongresu. Vse co organizoval, skoncilo fiaskem. I Obama varoval demokraty pred Bidenem. Ty vsak potrebovali loutku oproti Trumpovi a v dobe epidemie, ktera pomohla Bidenovi se stat prezidentem.

Osobne verim v silu zakladniho zakona v USA. I pres vsechnu tu mizerii (inflace 8.2%), americky obcan ma moznost se projevit pristi utery, 8 listopadu a ustanovit cestu, ktera je mu poukazana z nekolika politickych stran. Presne jako kazde dva roky po dobu 230 let.

2 1
možnosti
Foto

Přesně tak, Biden je tragéd, Putin je hrdina. Biden stáhl vojska z Afghánistánu, Putin je poslal na Ukrajinu. Popularita Bidena klesla, Putin, pokud by to nebylo až moc okaté, by klidně vyhrál další prezidentskou volbu s 99% hlasů. To je, panečku, demokracie.

Pardón, já zapomněl, o tu vám zřejmě vůbec nejde.

3 0
možnosti
Foto

Nechci se plést di "čistě mužských" debat, ale podle mne jsou tragédi oba, Biden i Putin. Do historie lidských dějin se oba tito prezidenti světových mocností zapíší negativně. Důvody známe. (Zbrojení a nezabránění válce). Rv!!

1 1
možnosti
Foto

Biden slabý určitě je, ale děsím se republikánského izolacionismu, jakkoli by tento izolacionismus v roce 1917 napomohl evropské stabilitě.

4 0
možnosti
JL

Zde male vysvetleni, pane Neugebaure. Repuklikanska strana jako strana konzetvativni, chce financne vedet, kam vsechny penize prichazeji a jestli to je v zajmu USA. Pri 31 trilionu dluhu, je temto krok dulezity. Nemyslite??

1 0
možnosti
Foto

No jasně, to takovej Půťa, to by byl pane pro Ameriku prezident! A když nemáte Putina, vrazte tam alespoň blázna Trumpa... :-)

10 3
možnosti
MM

Vaše hodnocení zřejmě odpovídá vašemu přání, ale stejně by mě zajímalo na kterých faktech, osobních zkušenost se životem v USA a většinových názorech jejich občanů tak soudíte

Ovšem, jako příznivec proruského vnímání světa, byste měl být rád, ne?

13 0
možnosti
JK

Další lži, manipulace a překrucování faktů. Je vážně odporné, co tento proruský s věřím že i Ruskem placený dezinformátor produkuje.Rv

14 2
možnosti
ZD

Mohl jste vyjmenovat alespoň jednu lež a jasnými a uvěřitelnými argumenty ji vyvrátit. Promarnil jste svou příležitost chovat se jako slušný diskutér.

5 0
možnosti
JK

Občas lze vidět jak někteří ohýbají realitu a fakta jsou jen doporučení pro pohádkové vyprávění. Tento výtvor jde mnohem dál, nebo jde pouze o překlad článku pro ruské publikum, pro ty, kdo nemají možnost si pravdivost tvrzení ověřit. V našich končinách naštěstí máme k informacím stále volný přístup.

14 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články