Diskuse

Putin v pytli

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem si představil Bartoně v pytli. Jak vyjednává s Putinem. :-)

Duo pytle...

2 5
možnosti
DR

Ve Vašem případě si není potřeba naopak představovat vůbec nic. Podporou této ubohosti jste klesl na úplně to samé dno jako ten povedený Rakušan.

2 1
možnosti
JV

Největší prča je ovšem to, že Rakušan instaloval ukrajinskou vlajku a Putina na budovu MV jako vzkaz demonstrantům aby ji viděli následujíciho dne z Letenské pláně, jak řekl ve svém PR projevu na fcb. Ministr vnitra netušil, že ta demonstrace bude na Václaváku. Neskutečné a přeci tak typické.

0 0
možnosti
DR

Nedivím se, že to vyvolalo reakce. Putina nyní nemusíme asi skoro všichni, nicméně tohle je naprostá ubohost. Rv

4 1
možnosti
ZZ

Na tom se shodla i většina tuzemských politků a všichni zahraniční - tedy kromě ukrajinských.

;-(

1 1
možnosti
TC

Celý článek mi přijde trochu zmatený. To, že Putina v pytli odsoudil bývalý dvojministr Havlíček nebo novinář Komárek s politologem Valešem, kteří zastupují zájmy ANO, mě nepřekvapuje. Nevím, proč se oháníte zrovna těmito osobami. A už vůbec mi uniká spojitost s Gazdíkem, Polčákem a dalšími. Je to myšlenkový guláš. Výsledný dojem nula.

4 0
možnosti
Foto

Dokonce dvojitá nula!

1 0
možnosti
Foto

Mě se to docela líbí.

Říká to o Putinovi všechno a o Češích taky.

3 0
možnosti
IS

Ano, tahle instalace se nepovedla.

4 0
možnosti
JM

J73o79s15e33f 65M42i98k83i79n

1. 11. 2022 13:27

Nikde jsem se nedočetl, kdo to celé platil.

Byl to Rakušanův osobní projekt za jeho peníze nebo to platila nějaká neziskovka či sponzor?

Pokud by to šlo z rozpočtu státu, tak to je dosti nehospodárné a měla by být vyvozena nějaká hmotná odpovědnost.

Pomíjím případné peníze za pronájem státní budovy k prezentaci osobního názoru.

2 0
možnosti
ZD

Jo pane, v zájmy vyššího principu politického se "musejí" přinášet oběti. Kdeže jsou hlasy za vyvozování odpovědnosti politiků, kdeže??!!

2 1
možnosti
ZD

Souhlas s vašim komentářem. Politik má být i diplomat a diplomaté jednají, ne urážejí protistranu. Na jedné straně může být ten skutek náhradou za nemohoucnost řešit cokoliv co republika opravdu potřebuje. Na druhou stranu to může být úmyslná provokace, aby měli jeho noví hlídači té správné demokracie co dělat a sledovali kdo "mává a kdo bije". V každém případě je to nechutnost a důkaz mentálních mantinelů zadavatele.

7 4
možnosti
LT

Podle oficiálních Ruských zdrojů zabili Putinovi vojáci 60.000 ukrajinských vojáků. A při tom bylo zabito 5.000 těch ruských. To říká oficiální Putinova propaganda. Tedy minimálně 65.000 mrtvých, zabitých, roztrhaných, ukončených životů pro rozkazy jednoho Putina, kterým jim rozkázal vraždit. Putin je poslal zabíjet, ničit. Putin je vrahem minimálně těch 65.000 životů, které sám přiznává. Putrin je vrah. Masový vrah. A bolševická zrůda.

16 0
možnosti
ZD

To je o zastydnutí v dobách vnímání pohádek. Jeden zlý černokněžník, jehož vyhnáním se vše v dobré obrátí.

0 5
možnosti
JK

Máte pravdu Ukrajinci nesmírně trpí a jediným důvodem je imperiální krvavá vyhlazovací válka vedená Putinem proti všem Ukrajincům bez rozdílu pohlaví věku i postavení. Tomu se říká genocida. Ukrajinci buď vyhrají, nebo zaniknou, Putin už vyhrát nemůže, možná by rád válku zakonzervoval, ale to Ukrajinci odmítají a chtějí svou zemi zpět. Vědí, že to by bylo jen dočasné řešení. Jakmile Ukrajinci putinovce vyženou z Ukrajiny, přijde Putin o svoji moc. Je to podobné jako s jinými krutovládci, Putin udělá cokoliv pro udržení moci aspoň další jeden den, počet mrtvých ho nezajímá.

Proto se s Putinem vyjednávat nedá, diktátor se sám přivedl do situace, ze které nemá úniku, buď bude souzen tribunálem za válečné zločiny, nebo se pokusí tajně zmizet, nebo bude zmizen nadobro. Putin je prostě v pytli, tak to chápu já.

15 1
možnosti
ZD

Koukám, že ve stejném duchu perlíte i zde. Stejně tak koukám, jak neumíte realitě přiřadit reálný výraz - viz "vyhlazovací válka". To je zběsilost a ne diskuse. Přeji hezký den.

0 5
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,81
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články