Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Jasná karma a tudíž naprostý souhlas. A tu poslední větu v blogu přímo zarámovat. R^

2 0
možnosti
ZZ

Někteří text celého blogu nečtou, proto by bylo vhodné tu větu uvést:

Pokud si za prezidenta skutečně zvolíme dalšího bývalého komunistu, bude to jen další doklad toho kam jsme se po více než třiceti letech od pádu bolševika dopracovali.....

;-(

0 0
možnosti
Foto

J75i53ř80í 66K70i93n10d72l

24. 10. 2022 15:03

Generál Pavel v minulosti úspěšně prošel nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami, jak na stupeň PŘÍSNĚ TAJNÉ, tak i NATO COSMIC TOP SECRET ATOMAL. To je nejvyšší bezpečnostní prověrka, kterou občan členského státu Aliance může získat. Tajné služby USA i Velké Británie si důvěryhodností generála Pavla musely být natolik jisté, aby s ním sdílely své plány na použití jaderných zbraní. Jeho čisté lustrační osvědčení potvrzuje, že Petr Pavel nikdy nebyl spolupracovníkem vojenské kontrarozvědky ani jiné složky StB.

5 2
možnosti
Foto

J16i94ř54í 20K21i11n23d84l

24. 10. 2022 13:28

Pavel jako kluk se toužio stát vojákem jako jeho táta. Začal vojenskou školou a po jejím ukončení chtěl nastoupit u elitní jednotky parašutistů v Prostějově. Podmínka byla členství v KSČ. Jednotka mimo jiné prováděla výsadky parušutistů na území nepřátelských států s cílem sledovat pohyby nepřátelské armády. Z toho to důvodu musel nastoupit do zpravodejského kurzu, aby věděl, jak se pohybovat na území cizího státu. Stejný kurz prodělali naši parušitisté v Anglii vysazení na území protektorátu. Frekventanti kurzu studovali pod krycím jmény. Tento pluk existuje i dnes a stále patří mezi elitu a stejně, tak jako dříve dnes prodělávají zpravodajský kurz. Po roce 1990 proběhli prověrky mezi příslušníky VB a armádou. Kdo prošel musel složit přísahu, že bude věrně sloužit našemu státu. Generál Pavel prošel a v začal v 90 letech pracovat na Vojenském zpavodajství a pak šel studovat do zahraniční na prestižní vojenské školy. Protože jako voják si vybudoval velké renomé velel i zahraničním jednotkám. Byl vyznamenán ve Francii a USA. Kariéru úspěšného vojáka ukončil na generální štábu NATO. Protože prošel prověrkami byl držitel nejvyšího stupně utajení, které má málokterý voják NATO. Vybudoval prestišní postavení našeho státu v Evropě. Doma se ale na něj kydá bláto přitom málo kdo mu sahá aspoň po kotníky.

4 6
možnosti
JD

Ten životopis je krásný, jen je potřeba si přečíst, co jeho tatínek dělal.

Studoval, kariéru budoval! Kotníky má proklatě vysoko.

Ten bude jednou prezident!

4 5
možnosti
JB

J67i97r62i 89B51o46r

24. 10. 2022 12:16

Zlatá monarchie, vládnutí se dědí a je po problému. Rakousko -Uhersko trvalo 300let,pravda, sice jsme trochu úpěli ale asi se to dalo vydržet. Nyní máme za posledních 100let už pátý režim a nic moc nám to nejde.:-)

6 0
možnosti
ZZ

To jen česká opozice si vymyslela, že úpěla, ale nikdy se to nepodařilo potvrdit !

;-)

1 2
možnosti
TT

Kdyby Turci dobyli Prahu, tak je z něj natotata bej. :-P

2 0
možnosti
Foto

A Babiš nemá Čapí hnízdo, ale mešitu.:-/

2 2
možnosti
Foto

Já bych pochopila, že nějakému slušnému a zásadovému člověku vadí minulost generála Pavla. Ale že vadí spolupracovníkovi StB a bývalému komunistovi Babišovi, nebo lidem, kteří ho obdivují, případně pro něho píší, to mi hlava nebere.

Martin Zvěřina o něm v Lidovkách dokonce píše jako o "normalizačním rozvědčíkovi". Ten člověk je buď totálně hloupý, že neví, kdy byla normalizace, nebo se neštítí pro bývalého spolupracovníka StB napsat jakoukoliv lež.

9 4
možnosti
RK
JR

J56a36n 63R61á75ž

24. 10. 2022 10:35

Pavel i Babiš byli kovaní komunisté. Babiš byl , o čemž vůbec nepochybuji, spolupracovníkem StB, Pavel byl zase příslušníkem české pobočky ruské rozvědky GUR. U obou došlo po roce 1989 k osvíceni, tedy k pochopení, kde mohou být v novém systému pro sebe užiteční. Ovšem z nepochopitelných důvodů je jednomu z nich jeho minulost mnohými vyčítána a druhý je pro ty samé neposkvrněný anděl.

Pro mne zásadní rozdíl mezi nimi je, že ing Pavel, oproti Ing Babišovi je pohledný muž, působí inteligentně i rozhodně a mluví rozumně. Můj favorit Ing Pavel sice není, ale bude-li zvolen, nebudu se muset za našeho prezidenta stydět.

8 1
možnosti
TT

Pohledný teda není ani omylem.

3 0
možnosti
JH

J55a14n 69H86a48r24v97a89n

24. 10. 2022 10:34

Tihle obraceči kabátů jsou "ti správní", pochopitelně zase u bývalých komunistů. A jak tu píše jiný jeho zastánce - "vždyť 3/4 národa bylo dříve komunisty", tak se obhajuje zajisté bývalý komunista.

Já ani nikdo z rodiny v KSČ nebyl.

5 0
možnosti
Foto

Ale docela na Vás sedí výrok s. Husáka, kterým ocenil některé pilné občany, kteří usilovně budovali socialismus.: "... jsou to takoví bezpartijní komunisté...":-)

1 2
možnosti
Foto

Argumentačně a fakticky velmi ubohé a zcela jednostranné. Srovnávat vojenskou rozvědku a StB může jen člověk absolutně neznalý nebo cíleně překrucující.

Další vadou vašeho pamfletu je přijímání TVRZENÍ pouze jednoho účastníka stejného kurzu, ale vynechávající svědectví dalších dvou, takže jste výrazně nevěrohodný.

A stavět na stejnou váhu Babiše a Pavla může jen opravdu zvrácená mysl. Pokud to však nevíte, tak StB byla síla orientovaná především proti vnitřnímu nepříteli, VNITŘNÍMU!! Nebo jste snad někde zaregistroval, že by vojenská rozvědka zatýkala disidenty a rozháněl demonstrace?

Pavel byl vrcholovým činovníkem NATO, o jejichž prověrkách se vám zřejmě ani nezdá. Chcete snad tvrdit, že stejně detailní a nezávislou prověrkou prošel i Babiš a to úspěšně?

Prezidentské volby se blíží a rozjíždí se organizovaná kampaň proti kandidátům, kteří nejsou v žoldu Ruska. Jsem přesvědčený, že to většině rozumných voličů dochází a neskočí na žádný takový upatlaný a žluklý špek.

13 7
možnosti
JR

J10a37n 93R37á24ž

24. 10. 2022 10:57

Osud generála Pavla poněkud připomíná osud německého generála Reinharda Gehlena. Ten byl za války velícím důstojníkem rozvědky wehrmachtu, po válce budoval špionážní síť ve službách Spojených států proti Sovětskému svazu a pak se stal prvním šéfem zpravodajské služby Spolkové republiky Německo. Byl to profesionál a špičkový odborník, tak by bylo chybou jeho schopností nevyužít.

Osobně proti takovým vojákům nejsem nijak ideově předpojatý. Jsou to profesionální vojáci, kteří dávají své schopnosti tomu kdo platí a nevidím důvod proč by to nedělali, když je to jejich povolání.

5 0
možnosti

V tom samém článku, ve kterém se píše o "svědectví" Beneše jsou citováni další dva spolužáci Petra Pavla, kteří Benešovo tvrzení popírají. To se vám ovšem nehodilo do krámu. Jenom úplný ignorant si může myslet, že by člověk, který se po listopadu 89 dostal na nejvyšší české vojenské funkce a nakonec i do nejvyšších struktur NATO, nebyl dostatečně prověřen.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/kandidat-na-prezidenta-pavel-spoluzaci-zpravodajsky-kurz-komunismus.A221022_120327_domaci_wass

7 1
možnosti
RJ

Co popírají? Že byl předseda ZO KSČ ? Nebo, že ten kurz nebyl pro průzkumáky ale pro agenty?

3 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články