Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Poločasové volby? Zkuste příště týdenní volby, denní volby a hodinové volby.

0 1
možnosti
JL

Nevim, proc se zajimate o volby v USA, pane Bartoni?? Jeste takovym zpusobem, ktery ctenarum nic nerika. Vase procenta jsou jen ukazkou pohledu obcanu, na vladu prezidenta, ktery je v puli sveho mandatu.

Zde se voli jedinci. Do vsech pozicich federalniho, statniho a okresniho vedeni. Situace v hospodarstvi muze mi vliv na volbu, ale obcan voli osobu a jeho schopnost provadet 2 roky (nizsi komora) nebo 6 let (Senat) vse, co obcan citi pro budoucnost. Clenstvi ve strane je jen voditkem jeho sily.

Uzasna vase neschopnost psat o systemu, kteremu ani nerozumite. Jen opis ze CNN. Uzasne....??!!

0 0
možnosti

Myslíte? A ony se tím zabývají zpravodajské agentury, neb to bude mít i dopad na Ukrajinu. Stejně tak, protože zřejmě sledujete jen ČT, která už na zpravodajství rezignovala, slovy režiséra Stracha mu krade profesi a přináší jen propagandistické příběhy a propagandistické komentáře. Zkrátka už ani neinformuje. Totéž se týkalo volby stranického šéfa v Číně neb i tam je proamerické či prozápadní křídlo (jistěže poněkud v jiném pojetí než stran Vašeho způsobu politického uvažování). Obé má velice podstatné dopady do mezinárodní politiky. Ono pokud byste znal i poměrně více o amerických poměrech (nejen politických, ale i ekonomických), nenapsal byste takovouto mylnou úvahu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články