Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Bartoň se svým argumentačním zoufalstvím úspěšně blíží svému soudruhovi ve zbrani, panu Hornerovi. To už není ani k pláči.

0 0
možnosti

Pan Barton zminuje dve zeme, Indii a Cinu majici dohromady 3 miliardy obyvatel. Jako hlasovani protiruske rezoluce ae zdrzujici. Pokud by jim to bylo absolutne jedno, hlasovani by se nezucastnily vubec. Tedy zrejme nechtely hlasovat proti Rusku, i kdyz kazda z nich z duvodu vlastnich. Indie ma duvody predevsim ekonomicke, uz od let padesatych za casu prezidenta Nehru zacala uzka spoluprace SSSR-Indie, pozdeji i vojenska nakup spolupraci ohrozit.em sovetskych zbrani. Postupem casu se Rusko stalo proindii hlavnim obchodnim partnem, nemuze si tedy dovolit tuto spolupraci ohrozit.

Cina ma duvody zcela jine, pro ni je rusko-ukrajinska valka vicemene prubirskym kamenem. Vyhraje-li Rusko, za necinnosti Zapadu, bude to pro Cinu povzbuzenim k invazi a okupaci Taiwanu. Vyhraje-li Ukrajina, spis to Cinu od napadeni Taiwanu odradi. Zalezi jen na tom kdo v Cine bude vice rozhodovat, moichtivost podporovana cinskymi militaristy uvnitr KSC, nebo cinskou burzoazii ktera ma radeji penize. Te lepe vyhovuje soucasny stav, "zit a nechat zit"! Lepe tak pro ty "tri miliardy"! V tomto pripade te burzoazii, patri vecky moje sympatie! Burzoazie v komunisticke zemi, jaky to paradox, ale skutecnost.

0 0
možnosti

Omluva: vypadlo me: "pozdeji i vojenska nakupem sovetskych zbrani, hlasovat proti Rusku si tedy Indie nemuze dovolit".

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti

Mate naprostou pravdu! Kdyby Rusko nebylo zasadne oslabeno nepotrebovalo by mobilizovat! Castecne?;-D.

1 1
možnosti

Rusko je izolací nesporně posíleno, o tom žádná. Faktem je, že mírně oslabilo. Mocný spojenec Eritrea = Zdržel se. Nic se neděje, světoví gigantové jsou věrní - Nikaragua, už z dob KSČ. Sýrie, Severní Korea, vděčnost Kremlu vkládána již do kolébky. Chudé státy Afriky, stále z Moskvy cosi sype. Záhada je Vietnam. Ti u nás úspěšně podnikají, domácí zřejmě baží po dalším území ? Souhlas, Rusko v žádné izolaci není. I plyn již Putin Německu nabídl. Jaksi k ose přátelů stále není schopen doputovat. Germáni pravili nein, dobrej pokus. Jako tento blog ... :-)

6 1
možnosti
Foto

Zapomněl jste, nebo úmyslně zatajil, že odsouzení ruské agrese v Radě bezpečnosti OSN "neprošlo" jen a jen díky tomu, že Rusko využilo svého (dnes už ostudného...) práva veta a celou diskusi tím smetlo ze stolu...? Nějak Paroubkovatíte...

13 1
možnosti

Zapomněl jste nebo úmyslně zatajil, že i USA zůstaly v radě bezpečnosti osamoceny třeba ve věci Izraele a vetovaly nesčetně rezolucí vypracovaných Russkem [UA]

0 0
možnosti

Ještě k nesmyslnému dotazu autora v titulku..

Pokud autor není schopen vnímat fakta, tak pro něj vysvětlím.

Rusko podpořily Bělorusko, Sýrie, Nikaragua, KLDR.

11 1
možnosti

A dalších 35 rezoluci nepodpořili.

1 0
možnosti

Západ že jedná s Ruskem jako se státem, který se brzy rozpadne a Putina pověsí na lampu armáda? To je nějaký pokus o vtip?? Západ se bojí Ukrajině dodat pořádné letadla a rakety. Z obavy z Ruska. Švédsko a Finsko vstupuje do NATO. Z obavy z Ruska. A obavy a strach se v tom východním civilizačním okruhu dají brát jako respekt, ne?

Že se o rozpadu Ruska na Západě vede diskuse je způsobeno něčím jiným -- Putin svým vedením Rusko těžce poškodí, to je jisté už teď, a možná to dokonce skončí rozvratem a rozpadem ........... je třeba to probrat, ať se rozhofne, co pak případně dělat.

0 0
možnosti

Nejsou obavy z Ruska, ale z červeného tlačítka. Jinak už by dávno stíhačky vesele lítaly nad Moskvou.

Západ publikuje zbožná přání a ne realitu, která se prozatím nedá predikovat. Samozřejmě je třeba uvážit každou alternativu. Někteří však již porcují medvěda běhajícího po lese.

To stejné bylo s IS. Dva roky před tím, než zašel na úbytě, jsem čítala, jak už má na kahánku.

0 2
možnosti

J43a62n 75K19y14š39k29a

13. 10. 2022 10:35

Gospódin Bártoň, i kák idút bojí u Lymána i u Khersóna. Plócho? Plócho?

7 3
možnosti

Zase ta podivná dětská hra s výsledky hlasování. Nedlouho před vámi jeden "analytik" v diskusi tvrdil, že Rusko v tom hlasování podpořilo 50% zemí.

10 1
možnosti

Ano, na toho diskutéra se slzou v oku vzpomínám. Už dlouho se tu neukázal.

1 1
možnosti

J37a87n 33Z44i38e85g48l74e52r

13. 10. 2022 10:18

Podle mého názoru zdržení se hlasování neznamená podporu žádné straně. Čili nelze z toho vyvozovat, že by se Čína a Indie postavily na stranu Ruska.

5 1
možnosti

Zdržení při hlasování je v podstatě mlčení, a mlčení je souhlas, říká se. Moje poznámka má stejnou validitu jako Vaše tvrzení. Prostě mlátíme tu prázdnou slámu, což je tu docela běžný.

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS