Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Připadá mi silně unapetitlich vaše pojetí vazby srpna ́68 u nás s proruským komentářem dění na Ukrajině.

0 0
možnosti

Ještě jedna drobnost: Rok 1968 a 2022 svědčí o tom, že ruská taktika se nemění. Válka začíná vojenským cvičením okolo zájmového státu a pak vpád do státu, který se ruské přesile ochotně vzdá. Češi jsou podělaní, ale Ukrajinci se proti agresorovi vzbouřili! :-)

6 1
možnosti
JH

Taky bych dodal pár drobností, Ukrajina je několikrát větší a lidnatější a především má za sebou velkou mezinárodní podporu včetně té od světové velmoci číslo 1.

Vaše flagelantství je mimo.

1 2
možnosti

R^

Velíká Rus bude sahat od Lisabonu po Vladivostok. Nevím, zda to řekl Lavrov nebo Medvěděv. Ani nyní nemám čas hledat, zda to řekl Putin, který již léta vyhrožuje atomovými zbraněmi, že pokud státy Evropské unie nebudou jednat rozumně, bude lidstvo vyhubeno! Jak chcete psychopatovi zabránit, aby nevyhubil lidstvo?

:-)

3 0
možnosti
Foto

Řada významných západních politologů dnes nevylučuje nutnost uznat ruský nárok na Krym. Mimo Henry Kissinger,a kdo další. Hitler chtěl sudety a dostal je. Nastal mír???? Kolik států Ruská federace vojenským násilím dostala pod svůj vliv. Nastal mír??? Ne, Ruská feerace si vzala Krym, dnes chce Ukrajinu a netají se přáním získat Pobaltské státy,

6 0
možnosti
JL

Tak pisete 54 let od toho hrozneho dne, pane Jane Bartoňi. To jste mi pripomel tech 54 let od me emmigrace. Presne na me 30 narozeniny jsem opoustel CSSR vlakem pres Breclav. Jak ten cas leti.

Prenasite v tomto clanku situaci roku 1968 a porovnavate to se situaci na Ukrajine. Nevidano u vas. Vsak zaver vaseho premysleni neni normalni a take ne spravedlivy. To obdobi 68 bylo ukonceno to, co si KSC usmyslila udelat. Zmeny se lidem libili. Odstaveni papalasu bylo vzdy dikobrazovou ukazkou pro cely narod.

Jedinym kladem tech udalosti bylo procitnuti vsech obcanu na vychodni strane Evropy, ze i maly krok mimo cestu danou Sovetskym svaze se nebude tolerovat.

Naivita vsech Cechu o pomoci zapadu jeste dnes clouma s ceskymi obcany. Ty na leve strane pouzivaji toto na svoji propapagandu proti zapadu a ti neutralni to berou jako fiasko zapadu v boji proti komunismu. Spravne myslici obcane vi, co a proc se vse stalo.

Vase porovnani Ukrajiny se srpnem 68 v CSSR je tak idiocke, jako psani pani Konecne o stavu CR. Jeji jmeno pouzivam jako predstavitelku toho smeru, ktery byl stejny jako po okupaci z vychodu. Valka na Ukrajine nam presne ukazuje jak skoncime, kdyz Putin vyhraje. Nebude to jen polehku kdyz vime, ze umluvy pro toho idiota nejsou pro nej zavazne. Normalizace se konat nebude. Nase dnesni pomoc ukrajinskemu narodu bude se brat Putinem jako nepratelsky akt a bude trestan podle ruske ideologie. Mozna s pravoslavnym pozehnanim. Na toto s obavami konstatuji.

To je ten zaver me vzpominky na ten den 21. srpna 1968. Dekuji za pozornost.

9 1
možnosti
PK

Jen poznámka na okraj, kdesi jsem zaslechl, nebo přečetl, že jde do kin film o panu Kriegelovi , který jako jediný nepodepsal v Moskvě protokol.

Musel to být velmi silný člověk, ač na české filmy nechodím, na tento zaskočím...R^R^R^

0 0
možnosti
AM

A23d11a72m 71M28a49l42ý

19. 8. 2022 13:07

54 let, tolik času uběhlo, tolik zkušeností jsme získali, a přesto pořád někteří z nás mají tendenci zas a znovu věřit politikům se sovětským myšlením a viděním světa. Zas a znovu v sobě tito lidé nachází přítulnost k imperialistické politice ruské 3. říše.

14 1
možnosti
Foto

Ukrajina má přiznané škody na majetku tisíc miliard dolarů, jak píšete. To jsou prachy, které jim Rusko dluží díky svému nevojenskému vpádu do jejich země, kdy nevojensky zabíjejí, bombardují, rabují, okupují elektrárnu a srovnávají se zemí téměř celá města. Byl jste přímým svědkem další ruské operace, tentokrát u nás, v 68. Škoda, že jste se z ničeho nepoučil. Nemáte už také sepsány další zvací dopis?

13 4
možnosti
JG

V 68 , kdy jsme byli okupováni byli paradoxně na nejvyšších postech SSSR Ukrajinci.

3 6
možnosti
MK

By mne zajímalo, jaké řešení nebo výsledek války si představují všichni ti, co níže poučují autora blogu.

1 5
možnosti
JL

To co ctete o Ukrajine a co RF tam provadi, prijde i k nam, pane Komarku. Putin to rikal a vy mu neverite??

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že s Ruskem se bude muset jednat. Jistě nám tu předestřete návrh nějaké dohody a také způsob, jak zaručit aby ji Kreml dodržel.

Jistě máte představu, jak RF uhradí obrovské škody, způsobené speciální operací a jak potrestá pachatele válečných zločinů.

14 1
možnosti

A hlavně - jak nejprve stáhne svá vojska z území Ukrajiny, aby se vůbec mohlo začít jednat.

6 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články