Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není to jediná vláda v Evropě, co má stejné problém,.

0 0
možnosti
ZZ

Ostatní vlády aspoň něco pro odstranění problémů dělají.

;-(

0 0
možnosti
Foto

Ano, má horu problémů díky kouskům, jako je pan autor. ;-D

0 1
možnosti
LH

:-PPravda ještě se nemusí skandovat ať žije Fiala ať žije 5 Kolka , ale že by se už chystala vyhlaska...

0 1
možnosti
Foto

Ano, česká vláda má dnes horu problémů. Pokud by ale premiérem zůstal nadále Andrej Babiš, tak bychom na tom dnes byli ještě hůř. :-/

7 1
možnosti
LH

Fakt? a jak to víte...

1 0
možnosti
MK

Jé, vy jste zas šáhl místní Fialové úderce na STAN. ;-D;-D

2 0
možnosti
JK

Kauza ušitá na STAN dopadne stejně jak obr kauza Lithium. Ovšem jen doufám, že příkladné odstupování z funkcí bude příkladem. Jak vidno u ANO, doufám marně. Ostatní horování na ekonomiku strašení lidí téměř holomrazem a kanibalismem je ohraná taktika špinění spojená se lhaním.

5 3
možnosti
JR

J21a36n 23R10á46ž

15. 8. 2022 13:34

Problém má STAN, ne ANO. ANO ve vládě není, tak proč ho sem taháte?

5 1
možnosti
MB

Jiří, máte to marný. Zaspal jste dobu. Tady se na fakta nehraje. Viz mínusy. A to jste ještě nenapsal - Bláznivý Miloš, Jabiš s Havlíčkem se činili. Aby atomovou elektrárnu stavěli Putinovi hoši ... ! :-)

1 0
možnosti
PB

..... česká vláda taky nevysílá jeden signál, ale celou horu signálů!,- taky to nedělá jinak a lépe, ale dělá to nejméně o celou horu jinak a lépe!, což si nakonec můžem v reálu promítnout na skvělým řešení "Babišovy drahoty",- vono totiž z týhle drahoty zrobit óóóbrovskou horu "Fialovy drahoty" je docela kumštVEU!

1 0
možnosti
PC

Souhlasím, až na to, že si nemyslím, že by byl Fiala vnímán většinou veřejnosti seriózně. To by za ním totiž musely být vidět kladné výsledky, což se, bohužel, neděje. Dále, což je zcela neomluvitelné, trpí ve své vládě mafiánské praktiky hnutí STAN, což by bylo pro každého seriózního politika naprosto nemyslitelné a neakceptovatelné.

A jeho uhlazená řeč? Ano, uhlazená - to se totiž důsledně a účelově učí na školách typu jako je ten, který dotyčný pán vystudoval. Povšimneme-li si však důkladněji toho, co říká a jak, nemůže nám uniknout vyprázdněnost jeho slov, a tudíž nedůvěryhnosnost. A ta teatrální gesta to celé ještě umocňují.

8 8
možnosti
Foto

Pane Chmelíku, jaké jsou ty mafiánské praktiky hnutí STAN ??? Možná jste se splet a chtěl jste napsat mafiánské praktiky hnutí ANO a heslo Pametajtě si. Nikdy neodstoupím. Nikdy.

5 4
možnosti
Foto

Firma Westinghouse dodávala řadu let své jaderné palivo pro reaktory VVER provozované v JE Temelín. Jaderné palivo Westinghouse úspěšně zásobovalo JE Temelín několik let před tím, než vznikly problémy související s nedostatkem konstrukční pevnosti. Jednalo se o problém, který je běžný i v dalších ruských elektrárnách a projektech palivového hospodářství. Toto řešení bylo okamžitě upraveno a dál umožňovalo bezpečný provoz elektrárny. Rozhodnutí nahradit Westinghouse v roli dodavatele paliva JE Temelín bylo spíše obchodní záležitostí mezi TVEL a ČEZ než technologickou otázkou související s jaderným palivem dodávaným společností Westinghouse..

3 2
možnosti
Foto

Za vlády Topolánka, Nečase, Sobotky, k nám šel plyn z Norska, ropa ropovodem Ingolstadt. Sobotka jednal o plynovodu z Polska a výstavbě terminálu ve Svinoústí. Tohle všechno Babiš pohřbil. Dnes Fialova vláda jedná s Polskem, to začalo zvětšovat kapacitu terminálu na LGN plyn kvůli nám a Slovensku. Vláda pronajala plovoucí LGN terminál na přečerpání LGN plynu. Uzavřela dohodu s Katarem o dodávkách plynu. Z Chorvatska k nám jde plyn přes Slovensko. Ke konci roku budou schváleny železniční cisterny na přepravu LGN plynu, S vládou Bavorska dojednala zvýšení přepravy ropy z Terstu přes ropovod Inglostadt. V současné době jde k nám ropa, která z poloviny nahradí ropovod Družba. Vláda plní zásobníky na plyn a ty v současné době stačí do března. Plní zásobníky ropou a ta je v současné době na tři měsíce. Babiš zásobníky předal prázdné i když ze zákona mají být stále z 50 procent plné pro případ války a krizí. Poskytne finanční podporu těm potřebným.

12 7
možnosti
PK

Zásobníky plynu nevlastní tato vláda pane K...a AB nic nepohřbil, to jen váš příspěvek je mimo. Sobotkova vláda neobnovila dodávky z Norska, smlouva skončila po 20 letech v roce 2017...tak si udělejte pořádek v tom co tady šíříte..

7 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články