Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P87e66t15r 50P18r47o28k57o78p

10. 8. 2022 11:16

"... má pořádat projevy v uzavřených prostorách, kde není taková anonymita..."

Jak uzavřenost prostoru zajisti snížení anonymity? Mozna by to šlo využít na letištích pro zrychlení pasového odbavení.

Hint: Pasová kontrola rovněž probíhá v uzavřeném prostoru.

0 0
možnosti
Foto

Není vůbec nutné se ničeho obávat. Pokud členové Babišovy tajné policie z ochranného útvaru (ať již té budoucí prezidentské nebo premiérovy) budou nosit na hlavách povinně červené čepičky jako datlové, budou na dálku snadno rozpoznatelní. Ovšem s výjimkou barvoslepých... [>-]

0 0
možnosti
OD

O40t27a 86D59v23o67r24a51k

10. 8. 2022 10:22

Velmi dobře napsáno

0 0
možnosti
OC

A nebylo by spíš lepší, než "srovnávát" nadávky vyzývat lidi, aby si nenadavali vůbec? Argument typu: "Až přestane nadávat Babiš, tak přestanu taky urážet!" není argument! Pokud chce někdo změnit svět k lepšímu, musí začít u sebe...

5 0
možnosti
ZB

Tak Babiš se překvapivě docela trefuje. Nacisté i Fašisté se často vydávali na politické mítinky ostatních stran a tam napadali řečníky a příznivce. To samé se teď děje jemu, takže přirovnání uplně přesné.

5 5
možnosti
JK

No jasně, to nikdo jiný nedělal, to vyloženě definuje nacisty nebo fašisty :-)

0 0
možnosti

R^

Vcelku souhlas! Jen poznámka:

Vladimír Vladimírovič Putin nadává slušným Ukrajincům a Rusům na Ukrajině do fašistů, nacistů a narkomanů a zabíjením slušných lidí provádí denacifikaci!

Andrej Babiš, estébák Bureš a překabátěný postkomunistický oligarcha, nadává lidem odlišného náhledu také do nacistů a fašistů! Mám strach z jeho denacifikace! Jeho strážci pořádku nevyhlíželi mírumilovně ani pořádkumilovně!

:-)

9 0
možnosti
PC

K Babišovi se vyjadřovat nehodlám, neb mi je (jako většina politiků) zcela ukraden.

Jen k té spolupráci s StB, jak ji tady někteří donekonečna v souvislosti (nejen) s ním omílají.

Opravdu kroutím hlavou nad českou "zapomnětlivostí". Jako by si tito lidé nepamatovali (nebo si spíše nechtějí pamatovat), čí svazky byly narychlo skartovány a proč. A na druhé straně - že spousta jmen byla do oněch svazků zanesena, aniž by to dotyční vůbec tušili, natož aby věděli, proč tam vůbec jejich jména figurují. A právě ta jejich jména tam také, na rozdíl od těch prvních, nadále zůstala - jejich svazky, zavedené bůhví proč, skartovány nebyly.

Budeme si stále vybírat, co se nám hodí a co ne? Budeme donekonečna měřit dvojím metrem? Pak se nedivme, že jsme stále tam, kde jsme... "Díky" takovým, co tak snadno zapomínají... Pro ně speciálně ještě jednou - píšu obecně, Babiš s tím nemá nic společného.

7 6
možnosti
ZD

Souhlas a poděkování za rozum. Používání rozumu bolí a tak se zdejší houf permanentních kritiků vydává cestou jednoduchých hesel a jednoduchých pokřiků. A jsou tím zcela v područí manipulátorů třeba i z řad těch, jejichž spisy byly účelově skartovány. A že se neničily svazky nedůležitých spolupracovníků je snad jisté.

Někdy to i vypadá, že permanentní kritici vlastně nadávají na vlastní zpackaný život a přijali toho kdo jim byl předhozen jako původce.

3 1
možnosti
RS

Slabé, slabé, slabé. Nic než politická agitka.

0 2
možnosti
JL

Hodnotit pana byvaleho premiera Andreje Babise, nebudu a nechci. Take oznaceni osobnosti nazvy, ktere pan Barton nam vysvetluje, nebudu pouzivat. Jeho pristup k politicke moci je ten jeho akt, co mi prinasi urcitou uzkost. Muzete to pricist k memu stari a mojim vzpominkam z meho zivota.

Snad ma uzkost je take ze znalosti ceskeho naroda na tolik, ze je jen treba mit jednotlivce se svou "partou" a jejich ukol ziskani premierstvi v teto republice. Nemusi to byt predsvetcive. Staci tech 30% jako to udelal pan Babis minule. Pockal si (7 mesicu) na politickou verbes na konci politickeho spektra a nabidnul jim ten politicky mandat, kdyz budou poslochat. Potom si muze ten jedinec podobny panu Babisovy, uskutecnit politicke kroky, podobne tem v roce 1948. Vzdyt nase Ustava mu dnes dava presne to, co Ustava CSR davala pred zmenou v kvetnu 1948. Nic se na te Ustave moc nezmenilo. Ten novy "Fierlinger" se vzdy najde, ktery za ten politicky mandat pomuze.

Je pravdou, ze mnoho ctenaru nebude vedet nic o tom obdobi po unoru 1948. Pripominam tem neznalim, ze minulost se muze opakovat i kdyz ji nezname.

Pan Babis to minule premierske postaveni hral velmi dobre. Jeho financni stranka v jeho podnicich se za tu dobu zlepsila o hodne procent. Vse legalne, protoze vedel, jak si "nahravat" zakazky pro svuj uzitek.

Je pravdou moje nevrazivost proti "cizakovi" na ceskem politickem poli. Je to maly dodatek k Ustave, ktery by me uspokojil. Byt politikem v CR, jedinec musi byt v CR narozen.

5 0
možnosti

Pozoruhodné je, že Vám Babiš připomíná komunistické uchvácení absolutní moci v roce 1948. Chová se stejně jako komunisti (ostatně je komunista a estébák svým duchem dodnes!), nevím, zda má ještě podřízenou policii a justici alespoň částečně, ale má ekonomickou a mediální moc, a k totalitě mu již schází jen moc zákonodárná a výkonná! A pak konec svobody a liberální demokracie pro nás! :-)

3 1
možnosti
MV

„A znovu opakuju, že Andrej Babiš coby demokratický, solidní politik...

tim pan Komarek totalne vse zabil

muj nazor

11 4
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,93
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články