Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vaše prognozy, co bude, jsou poněkud odvážné. Nikdo zatím neví, jak bude válka eskalovat. Nikdo neví, jaké zbraně jsou ochotni Američani nasadit, když půjde do tuhého. A moderní válka není ani tak o živé síle, ale o technologiích. A bude to tak čím dál více. Nakonec bude války vyhrávat umělá inteligence.

3 1
možnosti
JK

Vaše prognózy jsou spíš pro legraci, ale dnes mne zaujal tento váš výrok:

"Může se proto stát, že Rusko sice své územní zisky bude získávat po kilometrech za den, ale za dalších sto dní to může být postup ruské armády o dalších sto kilometrů."

Hodně mi to připomnělo úlohu ze základky: Když jeden zedník postaví zeď za 8 hodin, za kolik hodin ji postaví 4 zedníci? Odpověď v písemce: za 2 hodiny. Odpověď v reálu: za 10 - 12 hodin... budou se hádat a nakonec se ožerou a na práci se vys... Uvidíme jak rusáci... Ale vy pište dál, baví mě ty vaše úvahy. Jen je škoda, že nepřijdete někdy do diskuse, nepůsobí to dobře, když sem nakydáte svoje teorie a pak se s nikým nebavíte... :-)

6 1
možnosti
EH

Ten kilometr za den už má započítáno, že se ožerou, udělají si "nákup" vybavení do domácnosti, dezertují atd. :-)

4 0
možnosti
PB

..... tak vite jak je to s tem "KDYBY",- žejo?! - a potem ešče "snad, domnívám se, možná, s určitostí nelze říci", a pod každým žvástem o UA a Ivanech je vtipnej dovětek : "Tvrzení nelze nezávisle ověřit!" ....... co já sa tady vůůůbec unavuju,- šak Putin je podle Borisovy MI6 dávno po smrti,- ajetoVEU!

1 0
možnosti
Foto

Vy jste ale pokrytec, kdyby NATO na Rusáky vlítlo a zastavilo je, tak vy budete první, kdo bude vřískat vzteky, co že si to NATO dovoluje...;-D

6 1
možnosti
LP

Proč si to myslíte ? Já si zase myslím, že pan Bartoň, stejně jako naprostá většina národa, by zastavení bojů uvítal.:-)

9 0
možnosti
MP

Souhlasím s Johnsonem .."kdyby byl Putin žena...atd, nedošlo by k válce.Za zlo převážně a za to nejhorší zlo v historii -války a vraždy, mohou téměř bezvýhradně muži.V jisté diplomové práci na fil fak. pražské univerzity byly mapovány vraždy u nás od roku 1995 do roku 2010.Bylo jich kolem dvou tisíc. Z toho 93 procent provedli muži. 7 procent ženy, a z toho polovina jich zabila vlastního muže.U válek v historii a viny mužů je to myslím 100 procent.

3 0
možnosti
JV

No a například bývalá ukrajinská premiérka, plynová královna Tymošenková, krátce po svém propuštění z kriminálu prohlásila, že využije všech svých kontaktů k tomu, aby na Rusko dopadly atomové pumy a bylo vymazáno z mapy světa. Takové milé, něžné, ženské.... viďte?;-)

2 0
možnosti
AM

A55d96a88m 49M55a69l40ý

1. 7. 2022 8:09

Kdyby nebyl Putin dobytek ...

6 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články