Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

Jestli to nebude tím, že Putler je odporná vraždící zrůda.

3 0
možnosti
Foto

Ovšem Putinova duševní choroba dělá ve světě nedozírné škody. Rv

6 0
možnosti
Foto

Mezi Bidenem a Putinem je podstatný rozdíl. Bidenovy přešlapy jeho okolí rychle koriguje. Putinovy přešlapy si nikdo z jeho okolí korigovat neodváží.

Nemyslím si, že Biden je slabým prezidentem. Odchod USA z Afghánistánu domluvil už jeho předchůdce Trump s talibánem. Věk je ovšem na Bidenovi znát, a nebylo by asi vhodné, aby kandidoval i v příštích volbách.

4 0
možnosti
JR

J95a57n 39R74á12ž

27. 6. 2022 14:03

Osobně bych si přál, aby Demokraté podpořili kandidaturu Bidena v příštích volbách. Moc by mne totiž potěšil výprask, který by od voličů dostala v jeho osobě Demokratická strany.

1 1
možnosti
RK

Každý hledá potěšení v něčem jiném.

2 0
možnosti
EH

Biden sám věří tomu, že jeho stav je normální a že zvládne kandidovat v dalších volbách. Přitom jako muž dosáhl svých cílů, tak by mohl odejít důstojně. Zapírání příznaků stáří mu preference taky ubírá.

Co se týče Ukrajiny, RF není Irán nebo nějaká Díra do zadku (Trumpův výrok je tu mazán). USA zasahuje zásadně v zemích, které nemohou útočit nazpět.

2 1
možnosti
Foto

Tak podobně návody jsou naprosto běžné, ne i to o tom, že by to bez něj nezvládl, ale je to pro to jak co nejefektivněji zapůsobit, spousta lidí totiž působí neohrabaně před kamerami. Mediální poradci má toto jsou běžný standard.

Ale to je nepodstatné, protože Vídeň na rozdíl od Putina má jasně dané kdo a jak by ho nahradil a reálně by se tak nic zásadního nestalo pokud by nemohl vykonávat úřad. U Putina by jeho neschopnost vykonávat úřad mohla mít zásadní až fatální následky pro situaci na Ukrajině ale i ve světě obecně. A hlavně Biden nevtrhl násilím má cizí území s nechce si ho přisvojit.

3 1
možnosti
VH

Je až neuvěřitelné, jak vás zdraví vraha zajímá. Větva začal psát o žrádle, tam je u koryta silný a vy asi dovolená na Krymu? Rv

6 1
možnosti
PK

Tak zásadní fakt, s kterým oba souhlasíme je ten, že Putin je narozdíl od Bidena, válečný zločinec, agresor, zloděj a po dnešku neplatič závazků.

Z tohoto důvodu je jeho zdravotní stav propírán, neboť jeho odchodem by se ulevilo celé planetě.

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
IL

I40v71a62n53a 82L54a39n52c86e

27. 6. 2022 12:25

O Bidenovi se to nešeptá, média si z něj dělají "legraci" už dva roky a to pěkně hlasite. Jenže, tato kritika se k vám, bohužel, asi ani nedostane. Nic jiného nezbývá, než si z něho dělat"legraci", protože je smutné, že tento neschopný a nemocný člověk se stal prezidentem USA. Média na jeho neschopnost projevu, ve kterém se ztrácí, už dávno upozornˇují. Není schopen mluvit souvisle, pokud mu to nenapíší na čtečku a i to dokáže dokonale... Nemá balance, padá, vrávorá, neví kde je. Vy vidíte jiného Bidena? Sledujete špatná média. Jeho kabinet je banda neschopných ignorantů. Také si je občas poslechněte.

9 1
možnosti
LH

kdo by ji u nás proboha vysílal? - my tu máme jedinou pradu od ČT;-D

2 3
možnosti
MB

Logika je neúprosně jasná. Dnes již válčí pouze blb. Za zemi válčí ekonomika, vynálezy, pokročilé technologie ap. Není mi známo, že by Trump, Biden, někde válčil. Pravda, nejsem lékař, pacientova diagnoza je ovšem jasná ... :-)

5 1
možnosti
RP

Syrie, Afgánistán, Jemen, "tajně" na Ukrajině od r. 2014

0 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,75
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články