Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dodávka granátu na Uk jen zvýší počty mrtvých a raněných na obou stranách a na výsledku to nic nezmění. Černochová by se měla stydět.

0 1
možnosti

Uz podle na nazvu prispevku je pan Barton demagog. Pise jen to co mu do te jeho "hysterie" hodi. Napr. srovnani s raketovou krizi v r. 1962 na Kube. Ta se stala krizi, az uz tam ty rakety byly a nebyly to rakety obranne proti invaznimu vojsku. Byly to ralety stredniho doletu s atomovymi hlavicemi, tedy utocne. Hranice doletu sahala az do kanadskeho Ontaria, po Chicago a po Nove Mexico. A to Kuba nemusela clenem zadneho vojenskeho paktu ! Nemusela by jim byt ani Ukrajina, aby nani byly umisteny nejake rakety. Ostatne pokud by byly tak dulezite, jak demagogove stylu pana Bartone se nam snazi namluvit, byly by uz umisteny v pobaltskych republikach odkud je do Moskvy a Petrohradu podstatne bliz.

Dale se pan Barton zminuje o stazeni US raket z Turecka, pritom se nezminuje (a ostatni demagozi) o duvodu proc tam byly umisteny. Pote kdy se stala ze sovetske zony stala NDR, Rusi v ni soustredili takove mnozstvi tanku a tezkeho delostrelectva, ze trikrat prevysovalo celkovy potencial NATO. Jestrabove rude armady se chvastali, ze kdyz se tanky daji do pohybu, jsou do tydne v Normandii, NATO je nebude mit cim zastavit. Odpovedi bylo rozmisteni raket v Turecku, jen si zkuste rozjet tanky!

I vsoucasnosti se Rusi takto chvastaji, Putin v poslednich letech nekolikrat oznamil uspesne zkousky utocnych raket proti kterym neni v soucasnosti zadne obrany, proti komu chce utocit pane Bartoni?

7 1
možnosti

Pane Lanciku,

máte to hodně popletené, popis pana Bartoně mnohem více odpovídá historickým faktům než ten váš.

V té době se počítalo s nasazením jaderných zbraní na obou stranách a byly rozmístěny přímo v Německu. Šlo i o dělostřelecké granáty , miny atd.

1 0
možnosti
Foto

J83o37z34e25f 37N43o79v96a84k

27. 1. 2022 12:38

Článek v duchu: i když Rusko opětovně napadne Ukrajinu (poprvé tak udělalo v roce 2014), z nějakého zvláštního důvodu za to bude moct NATO.

9 3
možnosti

Rusko napadlo v roce 2014 Ukrajinu ?:-)

1 1
možnosti

Máme dvě možnosti:

1. umřít na omikron,

2. zastřelí nás rusák.

0 0
možnosti
Foto

Ano, koná se návrat ke studené válce, i ty výhrůžky silou jsem zaznamenal. Za tím vším je ale Rusko, ne Západ. To Rusko doslova vyhrožuje vojenskou silou Západu, že jestli nebude po jeho, pak padá zodpovědnost za válečný konflikt na Západ. Rusáci si ve své duševní malosti vůbec neuvědomují, že agresoři jsou v tomto konfliktu oni, nikoliv Západ. Vina je VŽDY na straně toho, kdo vyhrožuje násilím ostatním jen proto, protože ti ostatní trvají na svobodě "kamarádit" se s kým oni budou chtít, a ne s tím, koho jim Rusák dovolí. Dle Vašeho textu hádám, že toto nejste schopen pochopit ani Vy, pane Bartoni...

9 4
možnosti

J21i91r50i 52T57i27c70h41y

27. 1. 2022 16:42

Toto musi byt ironicky prispevek.

2 3
možnosti
Foto

Díky za připomenutí historie. I já jsem pamětník a tak si dovolím připomenout, že i invaze vojsk Varšavske smlouvy do Ceskoslovenska byla vyprovokovana rozmístěním raket Persching v západním Německu. Bez dalšího komentáře.

1 9
možnosti
Foto

Co tím chcete říct? Že je na vině někdo jiný, než agresor a okupant? Že si za oloupení může ten, kdo je sprostě bohat...?

6 0
možnosti

Německo už jednou zbraně na Ukrajinu dovezlo. A celkem větší než malé množství. Pouze se už nedá zjistit jestli je tam tehdy i spotřebovali, nebo darovali jiným armádám.

0 0
možnosti

Neustále ataky a nepromyšlené akce, embarga jen utužují Rusko- čínské přátelství, což je pro svět daleko větší nebezpečí než samotné Rusko...

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články