Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... bych to tak tragicky neviděl!,- teda nééé, že bych jim to záviděl, ale na druhou stranu jim teho ospalýho Joea tak nějak přeju,- si ho demokraticky zvolili, protože byl nejlepší z nejlepších,- to dá rozum,-žejo!,- ....... sa těším na jeho návštěvu v Práglu, určitě tam pojedu, chcel bych jeho autogram,- je skvělejV!

1 0
možnosti

Teď bude ale v USA drobný problém, že po čas jeho šéfování ztratí demokraté úplně podporu a senát bude v rukou republikánů, se kterými si Bidenova administrativa neporadí.

;-)

0 0
možnosti

J90i69r81i 54T35i65c74h25y

21. 1. 2022 17:41

Biden nejen ze je naprosto neschopny a zkorumpovany politik, jeho pociny jsou v souladu tech radikalnich levicaku, kteri ho kontroluji.

3 0
možnosti

J65a12n 73M81a46r39e96k

21. 1. 2022 16:46

Vzpomínám na leta 'předbidenovská' Toto blogoviště a diskutoviště unisonem řvalo něco o zrůdě, monstru (Trump) a já nevím o čem ještě. Svět jásal nad Bidenem a tou Kamalou...bělovlasý dědoušek s milým úsměvěm...a najednou je to malér?

7 0
možnosti
Foto

Vzpomeňme na epigram Karla Havlíčka Borovského:

"Je to na tom božím světě každou chvíli jinak, dneska tě maj za svatého, zítra budeš sviňák."

1 0
možnosti

J56a38n 65R56á52ž

21. 1. 2022 15:37

No bylo by jen dobře, aby doba, kdy si nějaký stát vojensky přivlastnil rovnou celý stát (namátkově Hawaii byla anektována Spojenými státy v roce 1959) nebo anektoval jeho větší část (např. USA anektovaly Nové Mexiko a Texas roku 1845, či SSSR anektoval Zakarpatskou Ukrajinu a východní části Polska roku 1945 - na což se zapomíná) , popřípadě vojenskou intervenci měnit režim (namátkově SSSR versus ČSSR 1968 a Afgánistán 1979, USA versus Grenada 1983) byla pryč, podobné akce se neobešly bez silného mezinárodního protestu a aby tak velmoce od silového řešení vlastních zájmů musely upustit. A to se týká všech velmocí bez vyjímky!

2 1
možnosti
Foto

Já teda bych byl pro obsazení Ukrajiny Ruskem, jinak tady pomřeme na zápecnictví. Do roka dvou Rusové na Ukrajině zkonsolidují moc a v roce 2024 se může válčit s východními státy NATO. A nebyl by od věci nějaký lokálně omezený jaderný konflikt mezi Ruskem a Čínou. To území za Uralem je prostě nedostatečně obydlené, přitom Číňané mají na to, aby Sibiř a Přímoří zvelebili, tak by Rusové mohli mít rozum a žluťákům to přenechat po dobrém.

0 1
možnosti

Rusové rozum asi mají ( či nemají ), protože na Sibiři je už kvantum čínských obyvatel a firem, které tam těží především dřevo. Rovněž toho čínského zboží je tam na můj vkus až přespříliš. Vypadá to, jako by hranice mezi Ruskem a Čínou byla nějaká příliš propustná.

:-/

2 0
možnosti

To je zajímavé, jak některé Čechy vzrušuje americký prezident.......................... Zatímco invalida v Lánech už nestojí za komentář. Podle mě je to věc Američanů, koho si zvolí. Zvolili si starého muže, tak ho tam mají, mohli nasadit někoho 30letého svalnatého, ale neudělali to. Je mi vlastně jedno, zda Biden dělá nějaké chyby nebo ne - je to věc Američanů. Stažení NATO z Afghánu bylo sice hloupé, ale byla chyba tajných služeb, že nepřesvědčily vlády, aby udělaly timing stahování se armády USA jinak. I k Afghánistánu začali někteří Češi mít takový vztah, jako by to byla česká kolonie, ačkoliv tam třeba nikdy nebyli. Sory, kámo, nebyla to česká kolonie, to ses spletl................Rusko: je to klasická velmocenská hra, kdy některá velmoc si dělá určité nároky a pak se dlouze vyjednává o to, zda nároky mohou být splněny. Pokud velmoc něco požadující sáhne po válce, věci se posunou třeba ža k totální válce, ale to není nic nového takhle to běhá na Zemi už asi 5000 let.

0 0
možnosti

Pane Libensky. To je zajímavé, jak některé Čechy vzrušuje americký prezident..........................!!

Nevim o vasi moznosti mit automobil. Vsak verim, ze ho vlastnite. Take verim v pouzivani benzinu nebo plynu na projeti se po CR ci EU.

Cena pred nastupem nynejsiho prazidenta USA byla na urcite vysi. Dnes je o 40% vyssi. O inflaci ani nepisi.

Na "googlu" si muzete overit jeho prvni prezidenske dekrety. Ty ucinily z USA opet zavislou zemi na zahranicni dodavce energie. Pred tim byly Spojene staty po 72 letech, energeticky nezavisle. A co vice, tato nezavislost udrzovala cenu v primeru tak, ze Putin nemel moznost pohnout temi vojaky k hranicim Ukrajiny, protoze nemel na to penize. Take ta cela situace byla klidnejsi pro nedostatek penez.

3 0
možnosti

J79i25r78k28a 37K63o88r48n

21. 1. 2022 12:32

"Bidenova sázka na ruskou intervenci na Ukrajině"...ježíšikriste, kde jste přišel ke svému "myšlení"?

4 3
možnosti

Takove mysleni je zasilano E-mailem. Odkud jiste uhodnete sam.

4 2
možnosti

Asi tak 100x lepší , než jeho psychopatický a egoistický předchůdce...

4 11
možnosti

J31a68n 38R47á58ž

21. 1. 2022 15:57

Ne, že bych bezmezně obdivoval Trumpa, ale v čem je Biden 100x lepší než on mi uniká.

3 0
možnosti
Foto

Jasný, Rusko ukradne Krym, napadne vojensky Ukrajinu, obsadilo kus Gruzie, "bratrsky" pomohlo v Kazachstánu a další a další, ale to všechno si přejí Spojené Státy.

Tvl. to nevymyslíš.

6 5
možnosti

A na to jste přišel sám, nebo jste to někde vyčetl ?

;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS