Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P29a24l27o 35K38a77z21o

29. 11. 2021 8:20

Ak by niekoho zaujímalo, prečo taký obrovský tlak na očkovanie:

https://akw.sk/domace-spravy/o-zdravie-tu-neslo-nejde-a-nepojde/

V skratke; podmienkou čerpania z bruselského Plánu obnovy je 75% zaočkovanosť v štáte. Deadliny sa blížia.

0 0
možnosti
LV

Velká karma! Samotné očkování, bez toho, aby byla zajištěna péče o ty, jejichž imunitu virus obejde, nemá ani zdaleka takový smysl, jak se uvádělo. Viz letošní situace, kdy čísla kopírují loňskou podzimní vlnu.

Máme tady další zlověstné zprávy o nové mutaci z Jižní Afriky, která (koho to překvapí?) obchází dosud získanou imunitu a na JIP pravděpodobně pošle i dosud očkované.

Je třeba začít léčit. Reorganizovat zdravotnictví tak, aby ty sezónní nápory zvládalo. Vytvořit větší celky intenzivní péče, kde jsou menší nároky na personál v přepočtu na 1 lůžko. Zajistit léčbu už lehce příznakových, nebo alespoň je vybavit léky pro případ, že se jejich stav zhorší (podle výpovědí zdravotníků ten zlom bývá rychlý, za 1 - 2 dny se může stav dramaticky změnit).

0 0
možnosti
IL

I73v33a72n40a 43L89a43n97c41e

26. 11. 2021 21:09

Florida pacienty léčí, jak si můžete přečíst na Florida Dep. of Health 11/22/2021: Pokračujeme v provozování pracovišť pro monoklonální protilátky ve státě Florida, abychom rozšířili přístup k této život zachraňující léčbě COVID-19. Aktualizovaný seznam pracovišť je uveden níže.

V 9/10 Florida měla 73.548 positivních 11.1%

v mesici 11/12 je 10.828 positivnich, coz je 2.5%.

V měsici srpnu zemřelo přes 2 tis. lidí, nyní jde statistika každým dnem rapidně dolů, 278 na 100 000 tisíc lidí.

Podle mne, léčení a hodně rychle, a ne jenom prezidenta Zemana, může situaci zlepšit o více jak 80 procent.

0 0
možnosti
Foto

R^, britský model se startuje s ústupem nákazy. Dnes jsme před vrcholem a na našem Titaniku se snažíme zachránit i zdravé muže. Naočkovat všechny je časově nereálné, přeočkovat rizikové - účinnost vakcíny je 90% a s časem klesá, takže zde může být příčina očkovaných na JIP. V rámci nouzového stavu bych zveřejnil metodiku selekce pacientů na JIP v případě jejich zahlcení - cut off skóre dle věku, nemocí, očkování, ... aby si to mohl každý spočítat. Zdravý čtyřicátník, bez nadváhy, cukrovky a dalších nemocí se očkovat nemusí, pro takové se 5 míst na JIP určitě najde, kdo to z vás má? U rizikových začít léčit už doma, v nemocnici už je pozdě.

1 0
možnosti
JR

J39a83n 63R88á98ž

26. 11. 2021 17:38

Poslední věta příspěvku odhaluje jednu z hlavních příčin průšvihu ve kterém jsme.

Dívka 22let : První fáze. Není ji dobře, má teplotu a všechny známé příznaky Covidu. Praktická lékařka ji léčí jako při běžném nachlazení

Druhá fáze Dívka iniciativně odjede po třech dnech, kdy se její stav nelepší do nemocnice a na vlastní náklady si nechá udělat PCR test, aby se za šest dnů od nákazy dovědela, že je Covid pozitivní. Oznámí to lékařce, která řekne aby byla v karanténě, ale žádnou léčbu neordinuje.

Třetí fáze: Prudký vzestup teplot spojený s poruchou dýchání i prostorové koordinace.

Čtvrtá fáze : Převoz "rychlou" do nemocnice, kde je čtyři dny na kyslíku.

To není smyšlený příběh, ale osobně zaznamenaná realita jak se postuuje v době, kdy Covid není plně rozvinutý.

Poučení : Naprosto se zanedbává včasná léčba dnes už ověřenými přípravky a to okamžitě po indikování nemoci. Proto jsou obsazené nemocnice.

2 0
možnosti
Foto

Letadlo sem letí 10 hodin, na nějaké zavírání hranic už je pozdě, viz. poslední zprávy.

1 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že tyhle dva roky byla jen taková předehra a hlavní děj začne s nástupem jihoafrické mutace a těch dalších, které si na nás už brousí tykadla. Příroda, možná s úmyslným či náhodným přispěním lidí se rozhodla zatočit s druhem, který se jí nepovedl a začíná zeměkouli škodit víc, než je ochotná snášet.

5 1
možnosti
VB

Absolutně souhlasím s tím, abychom rozvolnili, abychom ani ve škole, ani na pracovištích, ani kvůli covid-pasu (měl by se zrušit pro domácí využití) netestovali bezpříznakové (od nich nehrozí zvláštní riziko) - tak si nebudeme vyrábět uměle "epidemii", do níž se tu a tam přimíchávají jiné viry a hlavně jsou mezi pozitivními taky ti očkovaní. V ČR patrně existují rozdílná úřední data, na Idnes je článek, z něhož vyplývá, že nyní jsou až z poloviny v nemocnicích ti plně očkovaní. Takže kdo chtěl, očkoval se, všichni poneseme osobní odpovědnost (ti očkovaní taky musí dát bacha, aby někoho nenakazili). Na pracovištích či ve školách si mohou ev. lidi odhlasovat, zda se přece jen chtějí testovat, ale ať to už neplatí pojišťovny ani stát, leda v nejhorších regionech s více pacienty v nemocnicích. Jinak stačí být normálně opatrný - odstup, ruce, ev. někde rouška. S příznaky nikam nechodit.

2 6
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články