Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to všechno směšné a mám neodbytný pocit, že nás mají za úplné v..y.

0 0
možnosti

Tipl bych si, že Zemana nakazil Mynář, když za ním do ÚVN pořád lezl, a ne vždy měl respirátor.:-)

1 0
možnosti
Foto

Zaráží mne, že těch migranti na hranicích Polska a v Turecku už dávno nevymřeli. Trpí zimou, nedostatkem jídla, jsou namačkaní ve stanech, pohybují se v těsné blízkosti bez roušek a nejsou známé žádné zprávy o jejich masovém vymírání. My chodíme v rouškách, jsme opakovně očkováni, testováni, izolováni a jsme druzí na světě, hned po Slovensku.

3 0
možnosti

Kdybyste uměl číst, zjisti byste, že nikdo, ani ředitel ÚVN, netvrdí, že se nakazil v Lánech!

Zase jen plácáte nesmysli. :-P

5 1
možnosti

Myslím, že po několika hodinách pobytu v Lánech došlo k záměně testů, místo covid test, byl na Miloše použit alkotest.

4 3
možnosti
Foto

Nakazit se v Lánech mohl, ale určitě by se to po tak krátké době neprojevilo. Takže si spíš dojel na vozíku na místo, kde na něj čekal životabudič.

0 3
možnosti

Máme tady lockdown neočkovaných od pondělí, takže by se brzy měly ukázat nějaké významné efekty. Situace je ovšem obecně zmatečná, další opatření jsou střílena na bázi schůzovní kreativity, takže vyhodnocování jednotlivých kroků je obtížné ba až nemožné. Uvidíme, co nám přinese matematika příštích dní. Ten chaos je stále zřejmější a je otázka, jestli to je autentický chaos nebo záměr.

1 0
možnosti
Foto

Ale houby, Zemana nakazil ještě v ÚVN Vráťa nebo nějaký jeho komplic, co se neobtěžovali používat ochranné prostředky.

Zeman je ve stavu, kdy ho nakazí i jediný polomrtvý virus ve vzduchu - vyhrábnutý hrobníkovi z lopaty má imunitu jen stěží funkční.

6 1
možnosti

Bohumil Michal: "Zeman je ve stavu, kdy ho nakazí i jediný polomrtvý virus ve vzduchu - vyhrábnutý hrobníkovi z lopaty má imunitu jen stěží funkční."

Ale no tak - takovéto jednozančné vyjádření... vy jste detailně seznámen se zdravotním stavem prezidenta nebo jen tak plácáte a plivete okolo sebe jedovaté sliny??RvRvRv

0 1
možnosti

Pan Zeman je ukázkou, jak vakcíny selhávají (anebo taky testy mohou selhat, test měl být opakován nebo provést analýzu krevního vzorku). Divím se, odkud se nakazil, patrně všichni kolem něj byli očkováni - opět by šlo o ukázku, jak vakcíny selhávají, všichni očkovaní by v rizikovějších situacích měli nosit roušku.

3 6
možnosti
Foto

Vy vidíte důkaz, že vakcíny nefungují, i v tom, že vyjde Slunce.

V jakém stavu asi má imunitní systém člověk, kterému prakticky selhala játra, není schopen příjmu potravy a ještě ke všemu je pokročilejšího věku?

Tam žádná vakcína nepomůže a Covidem by se nakazil, i kdyby jediný virus letěl kolem za oknem.

Zvlášť, když mu na JIP šéf kanceláře vodí procesí bez ochranných obleků a respirátorů (a ještě se chlubí fotodokumentací).

10 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články