Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Worldometers.info (Israel) je graf, z něhož vyplývá silná neúčinnost vakcíny u seniorů, měli obrovskou vlnu úmrtí právě u těch nejvíce proočkovaných, větší než v říjnu 2020 byla letos ta od léta po říjen: úmrtí v září a říjnu po desítkách.

0 0
možnosti
Foto

Můžete prosím dát odkaz přímo na stránku, kde jsou uvedena data o seniorech? Na Worldometers jsem našel jen celková čísla bez dělení na věkové skupiny. Ale možná jsem jen špatně hledal.

4 0
možnosti
Foto

V úvaze v článku je zásadní chyba v předpokladech: Vůbec se nebere v potaz různá proočkovanost v různých věkových skupinách. Senioři jsou totiž proočkovaní z více než 80%. Pro získání relevantních údajů o účinnosti vakcín by proto autor měl nahradit konstantní model proočkovanosti podle věku modelem, který ctí skutečnost.

Doporučuji k nahlédnutí třeba tuto stránku, kde je nejen proočkovanost podle věku, ale i přepočet na pozitivitu testů, hospitalizace a JIP podle věku a očkování.

2 0
možnosti
Foto

Ještě ten odkaz, na který doporučuji nahlédnout:

https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky

0 0
možnosti

A nějaké srovnání vakcín, podle doby jejich ochrany by po ruce nebylo ?

0 0
možnosti

<sarkasmus>

Další osekávání naší svobody - PŘEZOUVÁNÍ PNEUMATIK

Je za tím obrovská pneu lobby a nechápu, proč by mi měl někdo přikazovat, na čem jezdím. Zimní pneu NEOCHRÁNÍ před havárií. Nátlak na nepřezuté je naprosto iracionální, můžu přece bourat i se zimními pneumatikami.

</sarkasmus>

5 1
možnosti

Tak si kupte univerzální pneumatiky a hlavně s nimi neotravujte v diskusi o očkování. A není to sarkasmus, je to dobrá rada.

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS