Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Shrnula bych to: kdo chtěl, očkoval se, kdo nechce, má k tomu nějaké důvody, např. už ověřenou imunitu po covidu. Většina lidí ví, jak se chovat: s příznaky být doma nebo se jít otestovat, bezpříznakoví většinou nejsou nebezpeční - švédský zdravot. úřad pro to má vědecké studie, proto bezpříznakové nepronásleduje, stejně je tomu např. v Belgii (proč bychom měli šílet víc než belgické úřady, které rovněž jen příznakovým a osobám po rizikovém kontaktu doporučuje otestování). Belgie se nedopouští nehorázností vůči neočkovaným, Skandinávie taky ne, UK taky ne.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VB

Stále máme na vybranou, zda se dáme cestou protiústavního Rakouska, které nyní má 760 infikovaných na 100 000 obyv. a 21 % covid - pacientů na JIP, anebo zda se přiučíme mj. u Švédska, které nechává lidi normálně žít (106 infikovaných, minimum na JIP), pouze žádá občany, aby s příznaky jakékoli respirač. nemoci nešli do práce či školy - buď jsou doma, nebo se otestují. Nyní je mj. obtížné rozlišit např. RS virus od covidu - nakolik to zvládnou české laboratoře? Jaké používají testy? Je lepší nechat lidi se zvládnutel. příznaky doma, testy jsou drahé a chybové. Stačí kontrolovat správné postupy v sociál. ústavech, ve Skandinávii se testuje i očkovaný personál, i on může přenášet nákazu, ale celkovému zhoršování zdrav. stavu zdravotně oslabených se nedá vždy bránit, nicméně by personál na to měl být cvičen, a to i ve vztahu k různým jiným nemocem, nejde tu jen o covid.

0 1
možnosti
PC

Pořád jsem jsem s přemáháním zhlédl. Jílková je absolutním dnem moderátorství, které v jejím případě kleslo na úroveň pavlačové drbny. Levé straně (výhrady proti celoplošnému očkování a segregaci neočkovaných) neustálým skákáním do řeči nedávalala prostor k dokončení jejich myšlenek, zato pravé straně úlisně poklonkovala, byť byly jejich názory naprosto irelevantní.

Pořad byl (a je) názornou ukázkou jednostranné, totalitní propagandy. ČT (a nejen ČT) bohužel není nezávislým, objektivním médiem.

Karma za článekR^.

7 0
možnosti
LB

Máte naprostou pravdu. Na rozdíl ode mne máte větší výdrž, já po 15 minutách minutách "moderování" té hvězdy málem vyhodil tv z okna; hrozná ženská. A nejhorší na tom je, že je navíc hluboce přesvědčená, že to dělá skvěle.

1 0
možnosti
Foto

Všechny vlády po Babišovi pro vás budou horší, protože ta Babišova pro vás byla nejlepší.:-)

2 2
možnosti
PC

Blog pana Bartoně je o Babišově vládě?8-o Vy jste ten text nečetla, nebo ho nepochopila?

6 0
možnosti
Foto

Co se vám to stalo? Najednou je pro vás babišova vláda špatná?8-o

2 2
možnosti
AN

A75l67e76š 76N47o30v72á97k

12. 11. 2021 9:14

na jedné straně musí vláda přesvědčit neočkované, že vakcína funguje, aby se nechali očkovat,

a na druhé straně je třeba přesvědčit očkované, že nefunguje, aby si dali třetí dávku...

7 0
možnosti
Foto

:-) tak nějak to je. Sám mám 2 dávky a vůbec se necítím jako neohrožen.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 6
možnosti
IB

Všechno jasné jak facka, psali to přece na internetu.

3 0
možnosti
JK

Taky na to tady dojde , nebojte. Výrobce covidových mrtvol Babiš povládne v demisi ještě nějakou dobu a pak už bude na všechno pozdě. Vlastně je víceméně pozdě už teď, všechna opatření zafungují nejdřív tak dva týdny po zavedení.

2 1
možnosti
RK

Viděl jsem kousek, protože na lumeny z řad plebsu nemám nervy.

Moc se mi líbilo, jak poslankyně za SPD Maříková- původně zdravotní sestra, poučovala primáře, přednostu lékařské fakulty a ministra zdravotnictví....

A když se těch exotů z antiwax zeptali na řešení, tak jen lapali po dechu.

A pak ten týpek, když se ho Jílková zeptala, odkud má informace, tak prý z internetu;-D. Dalšímu antiwaxovi stačí na kovida cibule;-D

4 4
možnosti
Foto

Á tak pán nemá na plebs nervy? Tak zrovna poučovat ministra, který není ani dobrý právník ta sestra klidně může, protože v tomto směru alespoň nějaké vzdělání má.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS