Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A proč nemůžeme nadšeně i u nás vítat nelegální migranty ?

Proč je mohou vítat jen Italové, kterým je přiváží německé lodě a Řekové ?

Nejedná se o nějakou formu diskriminace ze strany EU ?

;-)

0 0
možnosti

..... v patnáctým sem byl na temhletem samým diskusním fóru fanatickejma lidumilama volepenej jako nácek, xenofob a úhlavní nepřítel Evropy. A ejhle, v jednadvacátým je ze mě naráz uvědomělej občan, kerej sa postavil čelem hybridnímu útoku proti EU ?!?,- svoje postoje a názory na nelegální migraci sem při tem ale vůůůůbec nezměnil;-D! ......... simvás,- zrobte si v tem politickým a mediálním cirkuse konečně nějakej řád, aby jako bylo všem jasný kdy sa vítá, přijímá, kdy to zvládneme a naopak,- kdy a za jakých okolností je přísně zakázáno vítat, přijímat a zvládat TO. Nakonec by nebylo vod věci, pro zmatené Evropany, vypracovat manuál o hybridní hrozbě a nehybridní nehrozbě na východě a na jihu kontinentu,- na zdůvodnění su móóóc zvědavejVEU!

7 0
možnosti
Foto

J12o92s16e50f 52B88á70r23t43a

10. 11. 2021 18:02

Teď bude noty dávat Pekarová.

0 0
možnosti

Stačí se podívat na mapu, aby člověk viděl, že Bělorusko má hranice jen s pobaltskými státy, Polskem, Ruskem a Ukrajinou. Jak se tam ti imigranti asi dostávají? A Lavrov má tu drzost navrhovat EU, aby Bělorusku platila podobné "výpalné", jako Turecku. Že za vším stojí pochopitelně Putinovské Rusko, je více než jasné. Čeřit klidné vody a zvyšovat napětí mezi EU (potažmo NATO) a Ruskem je jeho politika. A případný vojenský konflikt mezi Polskem a Běloruskem smrdí dost velkým průšvihem.

7 3
možnosti

No je opravdu zábavné, že Sicílie vítá německé lodě s uprchlíky a Poláci je odmítají vpustit na území EU.

;-D

12 0
možnosti

EU zjevně přestává plnit některé své stěžejní úkoly, např. zajistit pro tento prostor bezpečnost, dále udržovat a zkvalitňovat demokracii a právní stát.

4 0
možnosti

I14v52o 80B32o23u13š26e

10. 11. 2021 9:22

Jako, že by úředníci EU ty lidi měli postřílet nebo vyslat zase na moře?

0 6
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články