Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a69n 98R42á96ž

11. 11. 2021 18:20

Chtit odvolávat jmenování velvyslance osobu , která už byla oficiálně akceptována vládou země, kde má funkci vykonávat, je politické i diplomatické faux pas.

Ten pirátský adept na ministra zahraničí, co věta, to hloupost a to ještě jmenován není. A já doufám, možná marně, že ani jmenován nebude.

Už jen kvůli němu bych si přál, aby pirátské fórum zamítlo jejich účast ve vládě.

Michálek je také persona k pohledání, ale ze skřípěnim zubů ho akceptovat lze, ovšem Lipavského je lépe poslat do Bruselu, kde by vykonal určitě dobrou práci, ale do vlády prosím NE!

0 0
možnosti

M83i89l57a43n 24K13e25s27l

9. 11. 2021 22:38

Teď jsem četl část blogu pana Paroubka,který se rovněž zabýval panem Vojtěchem.Ten napsal,že pan Vojtěch již byl jmenován prezidentem Zemanem a odsouhlasen Finy.Tak již vidím jak nastávající ministr zahraničí bude přesvědčovat Zemana,aby odvolal Vojtěcha.

1 0
možnosti

P72e63t59r 38N29e18d29v64ě60d

9. 11. 2021 20:59

Proč když se naše země tady v blozích porovnává s Dánskem, či Švédskem nikdo neuvádíte, že jejich občany stačilo požádat o dodržování a byli relativně v pohodě.....u nás bohužel odvedla svou nechutnou práci opozice za notného přispění veřejnoprávních médií.

A to že člověk z Pirátstva bude kritizovat se dalo čekat. Oni umí jen závidět a žalovat.....

5 0
možnosti

J37a21n 90R73á85ž

11. 11. 2021 18:23

Dánsko zavádí coronavirové restrikce, v mnohém tvrdší, než máme teď v platnosti my. Je vůbec ošidné dávat za příklad jakoukoliv zemi, protože co tam platilo včera, dnes je jinak.

1 0
možnosti

J71i84r74i 60T17i74c16h45y

9. 11. 2021 17:07

Otazka: mel by se v to Dansku take seznamit, jak souzit s 10% neprizpusobivych spoluobyvatelu?

0 0
možnosti
Foto

Dávám karmu s malou výhradouR^.

Adam Vojtěch byl křivákem již od vstupu do politiky - viz shánění kompromitujících materiálu na exministra Němečka a jeho rodinu pro svého vůdce.

Jen zcela nezodpovědný člověk navíc přijme místo ministra rezortu, o kterém má jen minimální povědomí a může tak ohrozit miliony lidí. Jeho chaotické "řízení" boje proti covidu (spíše poslouchání příkazů A.Babiše) je důvodem, proč jsme patřili k nejhorším na světě a proč tvrdím, že má morální odpovědnost i za část těch 30 tisíc mrtvých. Přestože krátce po vypuknutí druhé vlny rezignoval, je evidentní, že přípravu na ní zcela podcenil. O tom, že se dokonce do stejné funkce vrátil podruhé, je asi jen důkaz personální impotence A.Babiše.

Jeho nominace na post velvyslance je obyčejnou trafikou, která se skutečně nedá ničím vysvětlit a obhájit.

Snad to nebude vypadat jako sebereklama, ale o množství selhání A.Vojtěcha jsem napsal blog na konci května.

1 2
možnosti

U nás je dost špatným zvykem rozdávat velvyslanecké posty jako trafiky. Nevím, proč by měl zrovna bývalý ministr zdravotnictví jít na post velvyslance ve Finsku, když je zde určitě celá řada zkušených pracovníků v diplomatických službách, kteří by si takový kariérní postup zasloužili mnohem více.

4 0
možnosti

Je vcelku dobré, kdy mladý člověk vystuduje UK a stane se právníkem. Má hobby, zpívá, proč ne? Angažuje se a vstupuje do ODS. ANO, není to vono, už je tam. Věrný souputník A. Babiše. Z právníka je ministr zdravotnictví. Mladý, ne zcela hloupý. Má však i vadu. Slušná měkota. Sexuální orientace v pořádku, no zase sklony k submisivitě. "Jako nejlepší ministr", po r. 1989, se nechá vyhodit. Ten, kdo jej takto nazval, pískne na prty. Nejlepší opět přibíhá .

Mluví tiše, je vyzván. Aby se nebál, aby to řekl nahlas. Říká, že Covid nastupuje, roušky nutné. Dozví se, že jsou nenutné. Ví, že zásoby nejsou. Je mu napovězeno. Souhlasí, tak teda jsou. Vyplatí se to. Půjde do Finska. Co s takovým člověkem? No půjde, Finsko to nebude. Zádel je docela veliká. Sám si vybral. Hloupej není. Je to právník. Má na to právo ... :-)

3 3
možnosti

Proboha Juro, co za nesedí. Tak nakonec do toho Finska půjde ? :-)

0 0
možnosti

Finsko je taky dobrý pro poučení, jejich ministerstvo školství na webu uvádí, že děti nesmějí být ve škole ničím stresované, ani testováním, ani očkováním.

0 0
možnosti

Máte vy v hlavě něco jiného, než testování a očkování?8-o:-)

3 1
možnosti

Brutální kampaň Čecha nevyděsí, buď si z toho udělá srandu, možná i morbidní, nebo to vytěsní ze zorného pole. Jsme hrozný konzervy, neradi měníme názory, máme zkušeností zakódováno nevěřit vrchnosti a tohle kampaň nezmění. Jediné co by mohlo platit je důvěryhodná vláda, jakmile Božka řekne, že Anuš zjistila od Karla, že synovec co tam dělá sekretáře říkal, že to s námi myslí opravdu dobře, tak Češi udělají co se jim řekne. A udělají to skutečně, ne jen na oko, jako dycky. ;-)

Vojtěch sedl na lep Babišovi a není první a asi ani poslední. Čekal tučnou odměnu a nebude z toho nic, ale může ve stylovém baru zpívat u piana. Nasliboval toho Babiš moc a moc, Česanům, komoušům, Zemanovi, v EU, Čechům a spoustě jiným a dneska jim říká jen "sorry jako" nemůžu s tím nic dělat, ale jinak díky za vše, nějaké ty prachy mi to přineslo. Až přijde o ochranku, bude si muset platit svoji, jinak ho někdo chytne pod krkem. V co doufá zbytek věrných, taky budoucích obětí, to netuším, asi víra. Trochu perverzní je dávat sem odkaz na samovychvalování vlastního ega v sebestředném hvězdném obsazení. Podobných ujetých youtuberů je spousta, jen u nás je to i premiér.

Tvrdit, že očkování je k ničemu je blbost, stejně jako, že je samospasitelné. Jako neprůstřelná vesta, zásah do ruky dobrý, do srdce a dalších orgánů v pohodě, do hlavy to je děsná smůla. Bez vesty je to ve smršti kulek jen o tom, jak těžký to zranění bude a smrt už není jen náhoda, vyhnout se tomu nedá.

Lipavský má výhrady i k vyslání zástupce ředitele zahraničního odboru prezidentské kanceláře Petra Pirunčíka na Ukrajinu, no nasadit jim tam dalšího ruského špióna by se rovnalo téměř vyhlášení války, evidentně o velké potíže Zemanovým našeptávačům šlo.

5 2
možnosti

Hodně lidí v diskuzích mele pořád dokolečka o Skandinávii jako o našem covidovém vzoru. Stejně jako vy. Všiml jste si, když jste psal blog, že Dánsko je spolu se Švédskem a Finskem zrovna mezi zeměmi s vysokým rizikem výskytu onemocnění covid 19 a na evropském semaforu je pod červenou barvou?

3 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články