Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý zaměstnanec když chodí do práce je povinen projít zdravotní prohlídkou a běžné jsou i kontrolní prohlídky pokud to organizace požaduje a lékař podává zprávvu zda je schopen vykonávat práci o kterou se uchází případně kterou již vykonává. Tu informacvi o tom jestli je způsobilý pro danou činnost lékař podat může.

Není jediný důvod proč by to mělo u prezidenta být jinak. I když je to volená funkce tak pokud patřičný orgán (čímž senát je) má pochybnosti zda je schopen vykonávat uřad tak lékaři tu informaci posktnout nejen smí, ale musí.

A k tomu, že si Zeman vybral spolupracovníky a ti postupují jak on chtěl-to víte jak. Podle všeho je prezident neschopný samostatného rozhodování-tedy nikdo neví jestli opravdu postupují dle toho jak by si přál pokud by byl schopen rozhodovat.

0 0
možnosti

Snažte se své blogy udělat konzistentní a nedopouštějte se demagogií a lží, to je přátelsky míněná rada. Například:

Zeman si své spolupracovníky nevybral a už vůbec ne dobrovolně. Bylo to přesně naopak. Parta vysloužilců z Lukoilu dotlačila Zemana na prezidentský post aby pomáhal krýt jejich kšefty.

Tvrdíte, že Zeman nabádal k vytvoření opředvolební koalice ANO a ČSSD. Myslíte ten samý Zeman, co tvrdil, že předvolební koalice jsou podvod?

To, co označujete jako "zajímavé" a "zvláštní" takto vypadá jen ve vaší interpretaci. "Údajný" Zemanův lékař prohlásil, že nesmí poskytovat informace o zdravotním stavu. Informace o tom, že je práce neschopný, není informace o zdravotním stavu.

5 0
možnosti

Kdoví co , jinak chytrého Miloše Zemana, vedlo k tomu, že se pokaždé okolo něj motal (všeho)schopný tým!?

4 0
možnosti
Foto

... mnozí to vědí, dokonce o tom průběžně informují, včetně investigativců - ovšem zbytečně, protože tací jako vy Dando, si pletou chytrost s vychytralostí, a všehoschopnost se schopností - tedy ješitnost, egoismus atd. atd. Touha po uznání, vlastnost valné většiny lidí - jen u některých platí, že je jim jedno, kdo je uznává a proč, ať už jde o kohokoliv, hlavně že mu nadbíhají, pochlebují atd. Že si takový ješita nevšimne, že ho využívají a mnohdy i zneužívají, to už je jen kolorit.

4 3
možnosti

Navíc buďme rádi, že Senát tu žádost poslal. V době, kdy byl u Zemana Vondráček, byl již Zeman neschopný výkonu funkce a kancelář to věděla. A my už to víme taky.

Co Vám vadí víc? Že Zeman není schopen funkce, nebo žr se to ví? Nejvíc asi to, že už je to nejspíš nevratné. Že Zeman doprezidentoval? Inu, to je život, třeba tam zvolíme někoho vhodnějšího.

8 0
možnosti

Informace o tom, že Miloš Zeman není schopen vykonávat funkci prezidenta, není informace o jeho zdravotním stavu. Tou je informace o diagnóze. A o té se nikdo nezmiňuje.

Senát požádal o informaci o tom, zda je Zeman schopen. Stejnou informaci ale už měla k dispozivi kancelář prezidenta dva dny předtím, než odešla žádost Senátu. A kancelář tuto zprávu tajila a lhala.

Co je špatně?

13 0
možnosti

pan Zeman, toho za svou kariéru zkonzumoval hodně. Lihoviny i lidi. Utratil i státnické slovo o pašíkovi. Prase, které se na to již nemohlo dívat. K vidění je hodně. Kancléř, který své obci vypil rybník. Podivný roj chlapců šmelinářů. Od nákupu akcií Kyrgyzstánu, po drancování Obory. Miloš, se na své energošmejdy dívá, s porozuměním . Sám si gang povil ... !

Šéf Lán Balák, je obviněn PČR. Miloš se jej zastává. Podobně překupníka Nejedlého, s pohonnými hmotami. Mynář uniká šetření MF za dotace sjezdovek v nížině. Všechny kluky něco sjednocuje. Láska, ke svému výrobnímu prostředku. Společným jmenovatelem charakteru je - že nemají Bezpečnostní prověrku.

V té šílené pokřivenosti, je i cosi překvapivě lidského. Směle tvrdím, že Jiří Ovčáček je zřejmě jediným! Tím, který skutečně M. Zemana miluje. Dívá se na něj, jako na svého otce. Zdá se, že to funguje i opačně. Jakási kompenzace dvou mužů, za svůj zmatený život ... :-)

9 0
možnosti

Málokdo má takovou šanci a takové možnosti změnit životní styl jako prezident, o kterého by se odborníci rádi postarali. Bohužel si vybral styl Ruské ambasády, když tam bývalo plno. Tak to je.

Co znamená veškerá moc proti zdraví a životu, vidíme v přímém přenosu, obrátilo se to nyní a samotná moc zneužívá Miloše, už ne obráceně, to je karma.

4 0
možnosti
Foto

Sorry jako - zajímalo by mne, jak víte, co si Zeman přál - cituji vás: Nicméně, nezapomínejme, že si své spolupracovníky vybral Zeman dobrovolně a oni postupují tak, jak si přál.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777544

... máte věšteckou kouli, nebo tak něco? Jde přeci o to, že Zeman je občas zcela mimo, a není to žádné nóvum, už při druhem jmenování Babiše premiérem vypadal jako by byl trochu mimo, jako by nevěděl kde je - a vzpomínám si dobře, jak jsem si v té chvíli vzpomněl na Husáka, a stejný nepříromný pohled, zmatení ... takže, jak víte, že ho ta banda podvodníku nemanipuluje, nevodí jako loutku? :-/Rv

3 2
možnosti
Foto

oprava: na stejný nepřítomný pohled - a pro pořádek - jak si přál, aby informovali právě nyní, v této situaci, kdy je v limbu;-)

0 3
možnosti
Foto

Takhle mi připadne, že na tom není nic složitého. Prostě se uchlastal, to se alkoholikům stává, docela pravidelně. Samozřejmě se směju pod fousy, jak to asi vypadalo, to finále, jak si Mynář a spol pochvalovali, jak jim Miloš pěkně "bumbá", a že se jim podařilo jej přimět, aby místo toho karlovatskýho tlamolepu pil bílé a jak s tím vším vykývali a jak jim to pěkně funguje. No a ono bác ho, cirhóza v posledním stadiu. Nakonec mu Andrej zachránil život, tou nedělní návštěvou, ta sebranka by ho nechal umřít ve výkalech a ve zvratcích, docela jak Stalina blahé paměti. No, jsme to republika k pohledání, což?

9 6
možnosti

A81d31a28m 22M85a24l45ý

19. 10. 2021 13:13

Kdo tedy bojuje o moc? Kdo politikaří?

Babiš, Vondráček, Paroubek?

2 0
možnosti
Foto

Co máte porád s Paroubkem, jeho doba dávno minula.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS