Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Škoda, že volební právo mají senioři. Oni rozhodují o tom, jaké podmínky vytvoří pro své děti a vnoučata, zatímco oni budou sedět doma a užívat si důchodu, takže se jich absolutně nic z toho, co potomkům připraví nedotkne. Bravo! ;-€

Nezdá se vám, že o podmínkách, za jakých důchodce budou lidé živit, by si měli rozhodnout právě ti lidé v produktivním věku?

1 4
možnosti
PK

A ANO, které si senioři volí, jejich dětem připravuje jen astronomické dluhy, bez jakékoli perspektivy. Rozhazuje prachy seniorům a státním zaměstnancům právě na úkor budoucnosti. Rv

1 1
možnosti
Foto

Kazda pricina ma nasledek. Na zacatku melo ANO i mladsi volice a podnikatele na sve strane. Kdyby dnes nebylo nad slunce jasne,ze je Babis v podstate mafian se vsim,co k tomu patri a neexistovala obava ze sily jeho strany,nemeli by Pirati treba takovou podporu. Takze Pirati dekuji za moznost uspesneho programu antibabis.. :-) A ze silnych Piratu take nemame radost...

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 3
možnosti
JK

Je mně vážně nevolno, že něco takového existuje. Bartoň je to nejhorší, co se zde na blogu vyskytuje. Být to rodina, tak se přejmenuji.

5 3
možnosti
Foto

Pokud by autor předpokládal, že jsou jeho blogy akceptovány, asi by byl dost naivní. Už proto, že jeho témata i jejich zpracování má až zákonitě opačný dopad na jeho čtenáře. Ovšem, co se týká návštěvnosti i bohatosti tzv. diskuze, tak tam se mu dosti daří;-)

0 0
možnosti
Foto

Je dobre se ptat mladych. Odpovedi kamaradu mych deti: Pirati, protoze soucitime s uprchliky,nemuzou za to,kde se narodili a meli bychom je prijimat. Pirati,protoze kamarad Pepik je teply a stary Blazek mu to dal sezrat. Piraty,protoze by se meli vsichni mit stejne,nekdo nemuze za to,ze se narodil chudy/mene nadany (dokonce jeden nazor,ze nemuze za to,ze se narodil liny) Pirati,protoze bojuji za ekologii. Pirati,jak je mozne,ze volicum nevadi kradeze a podvody Babise a vse mu u nich projde. To tolerovat nechceme.... Citim touhu po spravedlnosti a pravu i naivitu. To se s vekem bohuzel/bohudik meni.

0 0
možnosti
VV

Ale zapomela jste na ockovani proti covidu. Co na to kamaradi vasich deti?

0 0
možnosti
Foto

Demokracie je modlou dneška a její dítě je přerozdělování. Škola se snaží tyto dvě věci glorifikovat. Výsledek je pak takový jaký popisujete.

0 0
možnosti
Foto

Takzvané, nanečisto - grafoman by alespoň mohl umět česky. :-/

2 4
možnosti
Foto

Volební právo ne, ale rozum ano. Na rozdíl od pana autora. :-)Rv

4 8
možnosti
Foto

Mám trochu problém, když je z blogu o studentských volbách uvařen guláš, do kterého je zamíchán i Biden, Trump, Brežněv a Rudé Právo....

Není vysvětleno, z jakých zdrojů autor bere své přesvědčení, proč mladí volí Piráty, resp. proč nevolí toho moudrého Babiše. Tvrzení o indoktrinaci bludem o změně klimatu činností člověka je také odvážné. To, že existuje skleníkový efekt, problém ozónové díry a že se klima otepluje, snad mezi vědci nikdo nezpochybňuje. Stejně tak si na rozdíl od autora nemyslím, že by pro mladé bylo důležitým tématem manželství pro homosexuály.

Souhlasím ale s autorem, že "Jakmile se totiž člověk dostane do skutečného života a začne vydělávat, musí často své názory dramaticky změnit". Musí totiž držet hubu a krok, aby nepřišel o práci a mohl zaplatit třeba hypotéku či uživil rodinu. To je totiž také důvodem, proč se nyní postupně agrofertizuje státní správa - většina úředníků se totiž ohne a mlčí. Ti, co nemlčí, jsou vyhozeni.

Autor tvrdí ve svém závěru, že středoškoláci jsou nedospělí a musí se nejprve přizpůsobit, resp."ohnout". Celé mi to připomíná Faltýnka, když v debatě OVM v roce 2018 urážel Michálka s odkazem na jeho mládí. Věk není právo na pravdu.

Plno těch středoškoláků jsou chytřejší než průměrný volič.

12 1
možnosti
JK

Ty volby nebyly objektivní. Musely by hlasovat skoro všechny školy. Vždyť jen učilišť bylo jen 33.

0 0
možnosti
PB

..... pravidelnej předvolební folklór,- pro sociology možná zajímavej materiál, v reálu naprosto vo ničem a k ničemu! Co myslíte, že asi tak zajímá postpubertálního študáka z programu politickejch stran a hnutí?,- ..... velký NIC!,- takže velký díky Kantaru a Tísni za zcela zbytečnej a marnej projekt,- a vrátíme sa z virtuální reality opět na tvrdou zem,- jantaři!

8 0
možnosti
DR

Co je zajímá? Tak max. kde se koná nějaká zábava a v kolik vyrazí do baru. To je možná dle některých ten rozum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články