Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A divíte se mu, pane Bartoni, když za ním taťka Čapák byl naposledy v listopadu 2018 ve Švýcarsku zahrát si šachy sofort poté, co ti hnusní kampáňoví a účeloví "novináři" Slonková/Kubík odpálili to dveřní ántervjů, nejspíš zacáloval mamce a few money - cynik by řekl zacpal jí ústa - takže ta další prohlášení přečetla novinářům do kamery z papíru - a od té doby už neměl na schizofrenického synka, jinak koncesovaného pilota Jumba 737, čas?! Apropos - švýcarský prokurátor žalobu Babišových právníků na neoprávněné vniknutí těch "presstitutů" do schweiz domu Babišů zamítl a Babiš j.r. je, dle expertizy nezávislého švédského psychiatra, zcela zdráv - není tedy spíš psycho nezdráv náš pan kampáňúčelovka premiér? ;-) https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-odjel-za-synem-do-svycarska-40256261

1 0
možnosti

P98e92t47r 68B51u30r74i38a73n

14. 9. 2021 12:58

Trochu jsem nepochopil ten blog.

Alibisticky jste v něm obšelhl jen tři notoricky známé věci a jako vlastní invenci jste zpochybnil juniorovu definici bílého koně, což je v celém případu naprostá marginalita.

2 1
možnosti
Foto

Blog celkem pochopitelný je. Rozpoutal ,,bohatou" tzv. diskuzi všech ,,zasvěcených". A o to autorovi jistě šlo, možná i v až první řadě. Poněkud z toho vyčnívá ,,resumé". Např. i takové, že je opět nejvyšší čas sepsat ,,rozhořčené dopisy pracujících", žádající si tvrdé potrestání, neb kapitalizmus s lidsk. tváří si rozvrátit nedáme. A proto, nechtˇ lidoví prokurátoři a soudci soudí, i konají.;-D

4 1
možnosti

A69d12a12m 85M55a10l51ý

14. 9. 2021 12:57

Babiš mladší, je především obětí svého otce, jehož chování je naprosto neuvěřitelné.

10 2
možnosti

Já bych se na místě autora zamyslel nad tím, jak se stane, že se syn tak razantně postaví proti otci. V rodině, kde otec miluje své děti (a oni milují jeho), a současně je respektovanou autoritou, by se nic takového nemohlo stát.

9 3
možnosti
Foto

Každopádně je hnus, když se děti staví proti svým rodičům a vrchol je, když i proti nim svědčí. Kolik asi tátu stál jeho pobyt v USA, složení pilotní zkoušky, "výlet" na Krym atd.

6 13
možnosti
Foto

Jak potvrdili bankéři u kterých si bralo půjčku Čapí hnízdo, tak vždy jednalo s Babišem a s Agrofertem. Nikdy ne s těmi, co měli údajně být akcionáři Čapího hnízda . Akcionáři Čapího hnízda nikdy nesvolali valnou hromadu. Nebyli zapsáni u rejstříkového soudu. Jak řekl Babiš junior, táta jim dal podepsat nějaké papíry a bez vysvětlování řekl, tady to podepište. Tak to podepsali. Až v době, kdy jej hledala policie zjistil, že měl být údajně akcionářem Čapího hnízda i když žádné akcie nevlastnil

2 0
možnosti

A23l51e78š 41N56o60v16á69k

14. 9. 2021 10:27

takže banka dá firemní úvěr člověku, který s firmou nemá nic společného? fakt tomu věříte? :-)

0 0
možnosti
Foto

Babiš junior v mediích vylíčil jak se otec choval ke svým dětem. Babiše juniora srážel a urážel třeba slovy " Ty nejsi nic jenom ...... u cesty "

0 0
možnosti
Foto

Šlo o jednostranné tvrzení. Těm, kterým se hodí "do krámu" to však stačí. Dokonce i tak akurátnímu diskutérovi. Ten mladík vůbec nepůsobí bystře. Proti otci je po zmanipulování médii očividně zaměřen. Pro posouzení jeho psychického stavu by měla být jmenována nezávislá a objektivní komise psychiatrů.

3 4
možnosti
Foto

:-) Bílý koně, černý koně, grošák, sem tam šiml. A dostihy. Plnoletý, svéprávný, gramotný. Způsobilý. K čemukoli. Hloupej, nebo chytrej. Či ,,jenom" důvěřivej ?Anebo manipulovanej, ši manipulovatelnej. Či i vychytralej? A použitelnej? Holt cokoli chcete. Jak se co zrovna komu hodí. I co do výkladů. ,,Jasnejch", ba až ,,zasvěcenejch". Protože ... ;-)

1 2
možnosti

Nabídnu vám další možné vysvětlení pro bílého koně, jak to mohlo být:

Babiš starší své děti obelhal (nebylo by to nic divného, lže stále). Tedy, o svém záměru ohledně čapáku jim neřekl všechno a do celé akce je natlačil (jak jedná se svými podřízenými je také dostatečně známo). Vzhledem k rodinným vztahům lze určitou míru naivity předpokládat (přece nás otec nepodrazí) a celou situaci mohli plně pochopit, až když se začal případ vyšetřovat jako trestný čin. Co myslíte, je to realistický scénář?

6 1
možnosti

A38l68e88š 89N14o31v30á34k

14. 9. 2021 8:29

celé tohle loutkové divadlo s mladým Andrejem je docela trapné. Na preference ANO to nebude mít naprosto žádný vliv.

4 0
možnosti
Foto

Ovšem z psychiatrické léčebny ve Švýcarsku bohužel přicházejí o duševním zdraví A. B - junio jiné zprávy. A to je na pováženou. :-/

8 7
možnosti
Foto

Můžete nám ty zprávy nějak blíže uvést?

0 2
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články