Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38a84n 11R12i23c78h70t43e74r

16. 9. 2021 10:17

Dneska ráno ve zprávách říkali, že až sedm z deseti pozitivních testů je chybných, ministerstvo zdravotnictví na tento dotaz několikrát odmítlo odpověď.

A včil babo raď...

1 0
možnosti

P74e33t34r 72K65r97a47u86s

15. 9. 2021 20:19

Pro očkované vakcinou Comirnaty (Pfizer-Biontech) mám alarmující zprávu, v tajnosti potvrzenou WHO. Pozor, tohle není hoax! Všichni očkovaní vakcínou Comirnaty proti Covid-19 zemřou. Nejpozději v roce 2120, někteří i dříve. Sdílejte, dokud to nesmažou !

2 0
možnosti

R79a36d44e37k 97K20o90h61u17t

15. 9. 2021 17:01

Na hlavní stránce je článek pro vás co víte, že covid není. Běžte podpořit Hodinu a přesvědčovat, že máte recht.

0 0
možnosti

R57a32d37e91k 36K10o59h76u86t

15. 9. 2021 16:26

Co momentálně není tak hrozivé, tak zase může být... Loni v létě jste také mnozí, co jste znalci, tvrdili, že covid již není a nebude.

1 0
možnosti

Dansko má proočkováno 97 procent populace. Testuje i očkované. Proto je umrtí řádově méně než jinde.

1 3
možnosti

Ale jdi ty brebto ... ;-) Dánsko má naočkováno 74 %.

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

1 0
možnosti

Jen doplním, že z toho směšného počtu covidových pacientů má 70% velmi lehký nebo dokonce bezpříznakový průběh. A to včetně JIP.

Pokud vás po bouračce přivezou do nemocnice v kómatu a při příjmu vám zjistí covid, jste automatický evidováno jako těžký covid na JIP

3 2
možnosti

Tak. Bohužel, pokud se zvýší výskyt viru v populaci, logicky se stejně zvýší výskyt i u hospitalizovaných pacientů, a ONI s tím budou pracovat jako "rostoucí počet hospitalizovných covidů". ;-€

0 0
možnosti

Nezlobte se na mě, ale to, co se děje, je klasické strkání hlavy do písku. A ani žádné mínusy ten problém nevyřeší... Dánsko má nějaký 71% očkovaných a i já věřím, že očkování sice třeba nemoci nezabrání, ale zmírní průběh. A to je asi to nejdůležitější. Protože problém nastává, pokud nemocnice zahltí lidé s covidem, odkládá se péče a personál se vyčleňuje pro covidová oddělení. Pak jsou všechna předsevzetí i diskuzní řeči naprosto k ničemu, může se každý zaklínat čím chce, ale když do té nemocnice dorazíte s tím, že nemůžete dýchat, tak oni vás umřít venku na lavičce nenechají. A problém je na světě... A každé procento v populaci 10M hraje vzhledem ke kapacitě nemocnic svou roli...

Co bude, neví, troufám si říct nikdo. Jen je nutné upozornit, že exponenciální průběh je nebezpečný právě tím, že jeho počátky jsou zcela nevinné, až se najednou zjistí, že je pozdě.

Můj osobní odhad vychází z porovnání s chřipkou. Očekávám nějakou covidovou vlnu, která bude zhruba o polovinu silnější než ty nejdramatičtější chřipkové epidemie z posledních let. Řekl bych, že nás žádná procházka růžovým sadem nečeká. A že ještě nějaká omezení a to i v tom Dánsku přijdou...

Člověk by se měl vždy poučit z let minulých. Loni jsme si touto dobou mysleli, že je s covidem konec... Opakuji, loni jsme si touto dobou mysleli, že je s covidem konec... Opravdu chceme vstoupit do stejné řeky? A jen v té souvislosti upozorňuji, že vývoj covidu neodkázal z tzv. expertů správně odhadnout v podstatě nikdo. Proč si tedy nyní myslíme, že někdo jeho vývoj zná a že všechno bude fajn?

Mně se samozřejmě po nějakém pobývání doma a nemožnosti jít třeba do kina nestýská, ale zavírání očí před problémem mě skutečně překvapuje a docela malá proočkovanost naší populace také... Já očkovaný jsem, klidně půjdu i na třetí dávku, protože chci mít naději na normální život. A jen doplňuji, že za celé léto, skončilo v nemocnici s těžkým stavem covidu 26 lidí, kteří byli očkovaní.

3 3
možnosti

Vaše argumenty jsou zcela mimo mísu, už rok zastraralé. Ráčí si všimnout, že jsme v naprosto odlišné situaci a zahlcení nemocnic v žádném (i tom nejhorším) případě nehrozí. V tomto kontextu si laskavě poupravte svůj pohled. Díky.

1 3
možnosti

Zapomněl jste zmínit jeden podstatný detail. V Dánsku je plně očkováno 71% populace, v ČR 48%.

0 6
možnosti

V ČR nemocí prošlo více než 50 % lidí. V Dánsku prakticky nikdo. A nemoc vytváří mnohem silnější imunitu, jak už je dokázáno.

1 0
možnosti

J78a83n 98H46y39n92e96k

14. 9. 2021 13:37

Tady by spíše mělo jít o konkrétní údaje a ne nějaké přepočtu, pokud se vychází pokaždé z jiného základu. Důležité číslo by mělo pro nás být, kolik lidí na covid je v nemocnici a kolik z nich nebylo očkováno. Pak by to mohlo přispět k většímu zájmu o očkování.

1 0
možnosti

No, víte, prodělání nemoci je výrazně účinnější než očkování. Postupně to všichni přiznávají, potvrzují to i studie.

A protože naše země je promořena naprosto bezkonkurenčně, více než polovina obyvatel, tak očkování (to že je o něco méně očkovaných než v jiných zemích) není až tak podstatné.

5 0
možnosti

Další z mnoha, kdo nedával ve škole pozor, když se probírala exponenciální funkce.

1 13
možnosti

Co tím chcete říci? Počet těžkých případů a úmrtí je jediná relevantní informace, která by nás měla zajímat. A ty nerostou exponenciálně. Ty konvergují k nule. Váte co je konvergence?

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS