Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co mrtvé duše, dělali ten průzkum i na hřbitovech?

0 0
možnosti
Foto

Nejsem příznivcem ani jednoho . Podle mého názoru má kvalita prezidentů v U.S.A. výrazně klesající tendenci s časem. Od Bushů až po Bidena.

Ještě výraznější je to ale u nás. Od Havla až po toho nemocného mstivého starce....;-€

0 0
možnosti

Pane Jane Bartoňi. Mohu jen pridat dilci problemy Bidena a jeho politiku. Imigracni politika otevrenych hranic mezi USA a Mexikem. Tim zvysil nakazeni obcanu od imigrantu, (jiste potesim pani Boskovou). "Zelenou" politikou odstavil ropovod z Kanady a tim musi energii dovazet Okamzite pridal do inflace nekolik bodu, coz je zde nejhorsi mozna politika. Afganistan a jeho debakl je dilem , ktere nema obdoby. 90 miliard vojenske vyzbroje odevzdane Talibanu je ukazkou neschopnosti udelat spravne zavery. (jen jednu vec odeprel Talibanu, vysoke boty pro armadu). 1.2 bilionu na opravu infrastruktury je stale nepodepsan. Demokrate cekaji na upravu pravidel v Senatu. Pro vse bude stacit nadpolovicni vetsina.(maji 50 senatoru a plus viceprezident) Speaker of the House Mrs. Pelosi chce take k tomu 1.2 bilionu pridat dalsick 3.5 bilionu pro zpevneni demokradicke strany v rozdavani neschopnym prezit, pro socialni programy a nejvice, statum vedenym demokraty, zaplatit jejich dluhy. Ty mensi problemy nebudu konstatovat. Je jich tolik, ze po vypsani techto problemu, ty by predcily mnozstvim stranek i Bibli. Snad na konec zminka o "koronavirusu". Diktovani ockovani muze byt snad nejhorsi natlak na zamestnance statnich instituci. Zde odbory mohou vest vlekle boje (i soudni) s Bidenovu administrativou.

To je pro ctenare iDnes trochu k premysleni. Jestli mame stejneho politika jako je Biden, prosim ne..........!!! Dekuji.

4 0
možnosti

..... pokud bych si mohl trochaj zakonspirovat, tak bych sa vrátil zpátky k tem volbám!,- ..... Doníka si podle zpravodajců a podle šílený mediální masírky vypěstovali Ivani, díky hybridní válce (podotýkám - neprokázáno!). V případě ospalýho Joea však musi byt každýmu naprosto jasný, že sa Vladimír Vladimirovič na druhej pokus opravdu nemýlil a americký volby hybridně ovlivnil na 1000% (podotýkám, že tohle nemusí vůůůbec nikdo prokazovat;-D!)

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Budou ještě vůbec naživu?

0 0
možnosti

Biden nyní "ujíždí" mj. v očkování, vystupuje jako fanatik, bez vyhodnocení širší vědecké základny, např. významná část Američanů je imunní po prodělání covid-19 (proč by se měli očkovat, když výzkum v USA i Evropě potvrdil jejich imunitu trvající u většiny z nich déle než 12 měsíců?), dále se pomíjí, že část těch očkovaných se infikovala, mělo by se vyhodnotit, zda nyní (vůči deltě aj.) vůbec lze očkovat stávajícími vakcínami, dále chybí vyhodnocení doby ochrany vakcínou, ukazuje se spíše, že je velmi krátká - přece nebudeme celou západ. civilizaci očkovat každý třetí měsíc?

3 2
možnosti

O tom je tento blog? Musíte svou obsesi s covidem předvádět všude a vždy?

7 1
možnosti

Je to tak důležité? Jakou roli budou za tři roky hrát Biden a Trump?

0 0
možnosti

J43a35n 33R96á28ž

10. 9. 2021 10:09

Biden je skvělá karikatura prezidenta, která dnes charakterizuje kdysi nejmocnější stát světa.

10 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

To je dobrá zpráva;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články