Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Souhlas, naprosto výstižné a pravdivé.

Je načase tu respirátorovou mánii ukončit. Já tak ukončil na začátku prázdnin všude a nemíním na tom nic měnit. Inteligentní jsem dost na to, abych nemohl nevidět, že ty náhubky jsou v současné situaci zcela neopodstatněné a nepřiměřené. Jsem normální člověk a nadále zůstanu - budu se setkávat s viry a budovat si přirozenou imunitu i přes tu jejich šikanu. Nebudu nosit náhubek jen z toho důvodu, protože Maďar řekl, aby "si člověk uvědomoval epidemii, choval se obezřetně, a bylo snazší na lidi kdykoli přitvrdit". Takový přístup k lidem je naprosto zrůdný. Rv Jakákoli opatření, co jsou ještě platná, odmítám řešit, protože jsou zcela nepřiměřená. V tuto chvíli žádná epidemie není a NIC z opatření nelze ničím zdůvodnit. Však je taky NSS ruší jedno za druhým. Odmítám si nechat vládou kálet na hlavu a dělat ze sebe pitomce jen proto, abych nevybočoval z řady. Ne - mám data, mám informace, znám situaci i vývoj v čase, a můžu velmi snadno popřít veškeré ty lži, které tu MeSES valí od února. Nic z toho nebyla pravda, nic se nepotvrdilo. Právě naopak.

A jako potvrzení správného přístupu budiž trend v mnohých státech - UK, Maďarsku, Švédku, Norsku, Dánsku, Finsku, Polsku, ... - kde postupně ruší veškerá opatření. Tam z toho přestali dělat politiku, ale adekvátně se přizpůsobili situaci a společnosti. R^

6 0
možnosti
PK

A jen dodám - pokud od toho sami neustoupí, jsem připraven si zeditovat a vytisknout potvrzení o testování pro své děti na každý týden několik měsíců dopředu (v únoru naštěstí končí platnost pandemického zákona). Nemíním totiž každý týden kvůli každé jejich činnosti (kroužky, sport, hudba, Skaut, restaurace, kina) řešit jejich náročnou dopravu do města na testy. Na to fakt nemám čas ani nehodlám vynakládat prostředky. Ta testovací šikana, co provádí našim dětem, nemá nikde ve světě obdoby, a odmítám ji podstupovat pro zábavu MeSES. Nemá to nejmenší smysl, důvěryhodnost opatření je pro mě na úrovni 0. Rv

2 0
možnosti
JK

Bartoň - od symbolu hlouposti k symbolu hlouposti.

1 10
možnosti
LB

Když dochází argumenty, přichází na řadu urážky. Oni nejspíš, Kubíček, budou velkej mudrlant. 

1 0
možnosti
VB

Část mé rodiny se vrátila z úžasné dovolené ve Švédsku, kde občané nejsou státem stresováni, nikdo jim nebrání při vstupu kamkoli, nepoužívá se tu covid-pas ani roušky. Švédsko nezneužilo covid-pas proti vlastním občanům (doufám, že v tom vytrvají). Roušky se nosí dobrovolně, jen ten, kdo se sám cítí ohrožen např. v MHD, anebo kvůli někomu doma, aby mu nepřinesl nákazu. Lidé jsou k sobě ohleduplní, nikdo se na nikoho nemačká, s příznaky se nechodí ani do práce, ani jinam, maximálně ven na procházku, kde se neohrozí nikdo další. Po návratu do ČR: děs - okamžitá šikana. Českému státu nestačí sebeizolace, ještě se člověk musí navíc dojít testovat. Přitom není dořešeno, když je člověk v sebeizolaci např. 5 dnů (do testu), nic mu není, zda smí aspoň s respirátorem obejít dům, aby se nadýchal normál. vzduchu (lidé na venkově mají v sebeizolaci k dispozici svou zahradu, ale v městech je to nedořešeno). Česká vláda lidi neustále ponižuje, šikanuje, vynucuje nesmysl. opatření, způsobuje lidem akorát deprese. Na Švédsku lze ověřit (mají ani ne poloviční úmrtnost oproti ČR), že s nákazou lze žít bez povinného testování bezpříznakových a bez nepřiměřeného nošení roušek, stačí jen držet ohleduplné odstupy od druhých, nezdržovat se nadbytečně v obchodech, udržovat v městech plynulou dopravu bez návalu.

4 0
možnosti
Foto

Karma R^ Osobně bych už dávno roušky ponechal pouze ve zdravotnických a sociálních zařízeních, kde je vysoká koncentrace nemocných a oslabených, všude jinde pouze dobrovolně.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články