Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na causu Čapí hnízdo již nevěří ani moje babička z Krkonoš...Snad jenom mocichtivý opoblok v tom vidí jedinou šanci jak si pomoct. Mimo "Antibabiš" nemá totiž žádný program.

10 8
možnosti
Foto

Jaké úkolování rozvědky? Ta paní k tomu neměla kompetence, takže potrestaní mají být ti, kteří se úkolovat nechali.

3 1
možnosti

Situace byla tato"

Komise EU vytkla DPP, že jízdenky nemají dostatečné ochranné prvka a dají se snadno padělat.

DPP vypsal výběrové řízení na nové jízdenky.

Státní tiskárna cenin podala nabídku (v uzavřené obálce).

Protože se v Čechách vše vykesá, dozvěděl se Rittig o cenové nabídce a jako obchodník reagoval.

Zajistil papír, s potřebným množístvým ochranných prvků, dohodl tist jízdenek a byla podána druhá nabádka (v řádním termínu). V kalkulaci veškerých nákladů, bylo v ceně zahrnuto i 17 haléřu za práci i při organizaci cené zakázky, to znamená bšžná provise. Ze zákona se tomu řáká zprostředkování, lidově také dohození kšeftu.

Nábízená cena byla nižší a DPP, jak dobrý hospodář vybral výhodnější nabídku.

DPP tedy vydělal a NIKDO nebyl okraden. To by mohl pochopit i běžný člověk, s vyjímkou Několika redaktorů ČT a smečky novinařů. Co za tí vyděli vyšetřovatelé a zarputilý prokurátor, není jakné

Na závěr podotýkám,že mě pan Rittig není nijak sympatický a nedělámmu advokáta.

12 0
možnosti

Ono se vždy něco vykecá. Proto jsou tzv. státní zakázky (jejich ceny i se zakalkulovanou "provizí") jaké byly a jsou.

1 0
možnosti
Foto

Kauzu Čapí hnízdo nešetřil Šlachta, ale OLAF. Případ údajného tunelování pražského Dopravního podniku, tedy i osobu Rittiga šetřil Šlachta. Soud kvalitu jeho práci zkritizoval, zkritizoval jej rovněž za to, že spis je zaplevelen řadou důkazů. které nemají žádnou souvislost s projednávanou trestnou činností a podobně. Soud uvedl, že žalovaný projekt elektronických jízdenek, kterých se část obžaloby týkala, funguje v dopravním podniku dodnes, a že služba je v podstatě úspěšná. Prostě skutek , který žaloval Šlachta se nestal. Šlachta na co šáhl to skončilo fiaskem.

11 1
možnosti

Vaše představy nesdílí odborníci z OLAF, tam propaganda ani vliv Andreje nic neznamená. Který ze soudců se vzdá kariéry pro politika na konci jeho vlády.

5 2
možnosti

pozoruhodné:

"jedním z těchto svědků má být syn Andreje Babiše a druhým svědkem někdo, kdo údajně prohlásil, že na policii nevypovídal pravdu. "

...

snad dojde k trestu za křivé svědectví...:-)

5 3
možnosti

Naopak bych se vsadil, že tahle už šest let nastavovaná kauza vybublá těsně před volbami a co se Rittiga týká, ten má prostě divný kamarády, a mafiánskej ksicht...

1 0
možnosti

je dost pravděpodobné, že těsně před volbami dojde k obvinění premiéra, ale s preferencemi to vůbec nehne. Ten případ už skoro nikoho nezajímá, vždyť podobné obvinění už měl Babiš na krku před minulými volbami...a vyhrál :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články