Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

No jo no, být tam oranžový guru, tak se nic z toho nestalo. Ten na co sáhl, to proměnil v geniální plán. To dělá asi to Savo, co pije. Taky to zkusím...

1 10
možnosti
TN

On nikdy nic o pití Sava neřekl. Trump je kontroverzní osobnost, to je pravda, nicméně dost věcí se mu taky povedlo. Co se povedlo Bidenovi?

0 0
možnosti
JS

KarmaR^ přesně to, co říkal onen voják tvrdím už 10 let a vůbec nemám radost z toho, že mám pravdu.

8 0
možnosti
AP

Nechceme bojovat s teroristy v jejich domovině, budou teroristi s námi bojovat v té naší.

Nakonec zjistíme, že ty "astronomické" výdaje byly jen drobné v porovnání s tím, co nás nejspíš čeká.

6 2
možnosti
JS

to je ten stále dokola omílaný nesmysl, teroristé jsou i v Pákistánu, který USA ještě dotuje, takže ten boj v Afghánistánu už minimálně 10 let není bojem s teroristy

3 0
možnosti
RK

Přejme zadostiučinění trumpistům, že tentokrát nemusí plkat tu svou antilevičáckou demagogii a konečně mohou oprávněně říct, že Biden nebo jeho administrativa něco skutečně pos..... :-) Možná se tím sníží jejich frustrace. Jinak kuloární informace jsou samozřejmě v demokracii běžnou součástí veřejné politiky. Jen T. byl takovej neschopa, exot a psychopat, že takhle mohl krmit média v podstatě každý den. Že na něj v tomhle nikdo nemá a mít nebude, není nic zaujatého.

4 12
možnosti
ZZ

Biden usínající kdekoliv a při čemkoliv - skutečně není dobrou vizitkou.

Teď se na jeho synátora provalilo, jak to bylo s jeho drogovými eskapádami i ztrátami jeho notebooků po těchto dýcháncích.

Opravdu neradostná zjištění, cože si to demokraté vybrali za reprezentanta.

:-/

0 0
možnosti
JS

Velice hloupé, Biden jen řeší chyby svých předchůdců. Afghánistán díky tomu, že ho koncem 70-tých let rozvrátili rusáci, nemá dobré řešení.

5 12
možnosti
JS

že to nemá řešení se vědělo již před 10 lety a tehdy šlo z toho ještě elegantně vycouvat, jelikož v té době byl Talibán slabý jako čaj, tam se udělala zásadní chyba, která pak už jen nabalovala na sebe chyby další, které stály miliardy v penězích a tisíce na životech, bohužel i s naší účastí

2 0
možnosti
JS

Biden vyneseny podvodnymi volbami jenom predvadi katastrofu vladnuti woke socialistu ve Spojenych Statech. Mit z toho skodolibou radost je nesmysl, protoze to znamena destrukci demokraticke zapadni spolecnosti vsude.

13 6
možnosti
PB

..... tak vono teho zhaslo podstatně víííc!,- zhasl Biden junior, Irán, Sýrie, Ukrajina, Severní proud II., zhasla mexická zeď, ropovod Canada - USA, zhaslo NATO (viz. Afghán) a málem nám zhasl aj vospalej Joe na schodech do letadla!,-..... teda nechcu vidět, co všechno zhasne, až se do teho pořádně vopřou Ivani a Číňani;-DEU!

13 3
možnosti
JL

Pane Jane Bartoňi. Presny pohled na dnesniho americkeho prezidenta. Ten je znam americkemu obcanovi uz 47 let. Za tento cas, trikrat kandidoval na prezidentstvi, mimo toho byl poslancem a pozdeji senatorem. Jeho prace se da hodnotit jako nulova, (nemel za tu dobu ani jeden navrh na zlepseni USA) a vyznamenal se v opisovani myslenek druhych. Dvakrat se musel omluvit za prokazane "ukradeni" celych projevu jinych velecin.

Jeho "afera" spolu z jeho synem na Ukrajine jeste se k soudu nedostala. Take obohaceni cele jeho rodiny za dobu jeho funkce jako viceprezident, je take znamo. (hlavne penize z Ciny).

Vam dekuji za upozorneni ta tohoto....., pane Bartoni.

18 4
možnosti
JM

J73a85n 54M73a97r72e51k

26. 8. 2021 19:06

Američané ho jistě dobře znali. Jenomže, když se potřebovali zbavit Trumpa, a dostat do křesla Kamalu, k tomu se Biden dobře hodil. Toho brzo odstavěji a kdo to po něm vezme?

5 1
možnosti
OF

Jj, přesně proto začal Američany stahovat z Afghánistánu už Trump dávno před loňskými volbami. Protože Biden... aneb když si autor blogu potřebuje kopnout za každou cenu.

9 17
možnosti
Foto

Tak i inteligenčně slabší jedinec chápe, že jedna věc se dá dělat mnoha způsoby... A o tom je v případě Bidena řeč

10 3
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články