Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Kionečně jste dostal rozum a korektně vyhodnotil situaci? Já myslel, že jste se celou dobu zastával vlády a té absurdní zavíračské šaškárny. R^

0 0
možnosti

Zajímalo by mě, zda poté, co v USA jako první schválili oficiálně vakcínu firmy Pfizer Biontec, se za tuto svou vakcínu tento výrobce od teď už skutečně zaručí? A proč je stále, i v originálním znění schvalovacího protokolu uváděna jako pro nouzový stav. Myslím, že tímto schválením Pfizer žádné záruky nedává, ty přecházejí na úřady v USA. Dnes jsou všichni chytří, ale jak by se média tvářili, kdyby ty oslavované vakcíny po dejme tomu 5 letech začaly kosit očkované lidi na nějaký dnes neprověřený vedlejší účinek? To by zase bylo chytrých, kteří by psali: jak to mohli povolit...??? Jak má stát očekávat poslušnost občanů, když nedokáže ani jasně sjednotit názory zdravotníků, ani transparentně informovat o momentálním stavu? Kolik statistik např. ve svých přehledech uvádělo striktně a vždy oba údaje - počty nakažených s vazbou na počty testování a čím...??? Jsou to zbytečné diskuse. Situace je taková: stát si dělá co chce a lidi taky. Ti zodpovědní si sami určí, kdy a kam si respirátor vezmou, ti nezodpovědní ho nechtějí nikde. Není to dobré, ale co s tím... Pravý problém není covid, ale přelidněnost planety.

1 0
možnosti
AP

Opravdu jsou ti, co nenosí respirátor nikde trénují tak, v létě a při minimálním riziku, svůj imunitní systém, ti nezodpovědní?

2 0
možnosti
DJ

D97a54v65i48d 98J46e46ž52e48k

23. 8. 2021 21:21

Nechcete si ten blog strčit pod prémium? Aby ty žvásty kterými rozdělujete společnost četlo míň lidí? Já nosím respirátor všude, chráním tím hlavně sebe a svoji rodinu. Zajímalo by mě která politická strana vás sponzoruje.

2 7
možnosti
TN

Já respirátor nenosím nikde, maximálně roušku v MHD a jestli někoho chráním nebo nechráním je mi naprosto jedno. Je to obyčejná nemoc.

9 1
možnosti
Foto

Je čas nechat se každého rozhodnout podle jeho uvážení.

Opravdu takže každý bude jezdit v obci dle svého uvážení zbraně si každý bude moci koupit dle svého uvážení, do potravin bude moci každý dát cokoliv dle svého uvážení, daně se budou platit dle uvážení, .....

4 9
možnosti
TN

Demagogie Polický...

8 1
možnosti
JP

Opět nový super odborník.

2 3
možnosti
Foto

Myslím, že "blog" je vyjádřením vlastního názoru a nikoliv o zveřejňování expertních studií. Navíc přiznávám, že v té hromadě názorů ani netuším, kdo je dnes v ČR "super odborník". Je to Babiš, Vojtěch, Maďar, Prymula, Beran nebo kdo vlastně?

To je totiž možná právě ten hlavní problém - většina lidí neví, komu má věřit, a tak si v tom chaosu dělá vlastní názor, protože oficiálním vyjádřením už nevěří.

7 0
možnosti
Foto

Vláda už zapomněla, že v zimě tvrdila, že všechna opatření skončí, až nebudou zahlcené nemocnice. Ale to by jí skončil taky kovidbyznys a kovidbuzerace, a to si nenechá vzít.

15 0
možnosti
VV

S restrikcemi nelze žít donekonečna. Udělali jsme, co jsme mohli, kdo chtěl je očkovaný. Covid tady zůstane a někdo nemocný tady pořád bude. Ještě lze zvážit možnost naočkování mladších dětí, nijak nebezpečné to pro ně není, samozřejmě opět jen kdo bude chtít. Já bych byl pro. Jinak není důvod nikoho omezovat. Podle čísel to vypadá, že už je většina lidí promořená (nebo očkovaná). Naším cílem nemá být 0 pozitivních, ale aby lidé nekončili v nemocnici a to se daří. Pokud by se situace horšila, to by bylo něco jiného. Nic takového se ale neděje, přestože, upřímně, opatření už stejně nikdo nedodržuje.

11 0
možnosti
AP

Bohužel, i z nedávní minulosti (před 89) vím, že s restrikcemi můžeme žít i desítky let, než se proti tomu vzbouří masy...

1 0
možnosti
RG

Proto máme nejvíce mrtvých v přepočtu na obyvatele, když se tady mohou psát takové bláboly,l že je zbytečné nosit respirátory apod. Co na plat, komunismus se podepsal na české spoleřnosti ještě více než by člověk čekal.

4 15
možnosti
Foto

Ústav zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS nedávno zvřejnil ....Nezodpovězenou otázkou tedy zůstává, V kolika případech byl covid-19 hlavní příčinou a kdy byl „jen“ přidruženou diagnózou. Odborníci v tom zatím jasno nemají. Ústav zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS) v těchto dnech začíná vyhodnocovat data o zemřelých za první pololetí roku 2020. Zveřejněna by měla být příští rok. Jedná o nové onemocnění, certifikace ze strany lékařů není vždy zcela ideální, data se snažíme prověřovat a validovat,“ odpověděla na dotaz Seznam Zpráv minulý týden mluvčí ÚZIS Lenka Svobodová. V roce 2018 zemřelo každý den v průměru 309 lidí. Nejčastější příčinou byly nemoci oběhové soustavy. Což je za rok 48 792 osob, na rakovinu za rok zemře 28 266 osob

5 2
možnosti
Foto

Jaká jsou pravidla jinde je irelevantní. Platný zákon se musí dodržovat a basta. Měl se pan ministr zasadit o jiná pravidla a hotovo.!!

2 2
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články