Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bartoň, vy jste hlava! 8-o

Co kdybyste si napřed zjistil základní informace o paní Říhové? Vystudovala mikrobiologii, je docentka a profesorka v oboru imunologie, v němž vědecky pracovala celý profesní život. Nějaký čas byla předsedkyní České imunologické společnosti. Takže citované výroky má podložené svými znalostmi a zkušenostmi jako málokdo u nás.

2 1
možnosti
Foto

O tom, že vrcholoví sportovci mají často problémy s imunitou se ví již desítky let. To není žádná novinka. Jako obvykle jste naprosto mimo.

2 0
možnosti

Vždy je potěšitelné když "ještěvětší" odborník kritizuje jiného odborníka, zvláště u nás v hospodě u stolu mudrlantů se to děje téměř denně. Vytisknu jim to, na pár hodin je to zabaví. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Na viry máme, v přepočtu na 1 obyvatele, suverenně nejvíc odborníků na světě. Škoda, že už nefunguje Polytechna, tedy podnik, který za socíku vyvážel odborníky do zahraničí, zejména do rozvojových zemí, jako experty na jejich specializaci. To by byl vývozní artikl - odborník na covid. To by se nám ta republika dost vylidnila.

Včera ... Vídeň, fotbal Rapid - Sparta. Po střechu naplněný stadion. Žádné roušky atd. Asi vláda našich jižních sousedů myslí víc na lidi a nemá tolik "odborníků" typu "koho chleba jiš, toho píseň zpívej".

2 0
možnosti

Tak nevím, ale za mých mladých let se při očkování vždy měl dodržovat 2-3 dny klidový režim.... vida doba se pohnula....

2 0
možnosti

Normalizační léta 70. let, přesně tak se dnes chovají různí politici a úředníci vč. médií, která nechtějí mít problémy s mocnými. Podle mých zahranič. poznatků u bezpříznakových lidí vždy hrozí více riziko falešně pozitivních výsledků, natož v našich laboratořích s odborně nesjednocenými postupy. Další otázkou je všeobecně asi nižší účinnost vakcín, než se původně deklarovalo.

1 0
možnosti
Foto

J66a70n 80Š85i86k

21. 7. 2021 8:43

Paní je sice odborník, ale protože říká, co se mi nelíbí vlastně žádný odborník není. Větší odborník jsem já, protože čtu články na iDNESu, Seznamu a Wikipedii a taky odborné studie v angličtině, kterým rozumím a dokážu z nich vyvodit odpovídající závěry, byť mám vysokou strojařinu. Nezní to poněkud divně? Hezký den

4 0
možnosti

P27e50t93r 35H37á62j57e51k

21. 7. 2021 8:14

Máte naprostou pravdu - odborník je dneska ten, kdo hlásá předem schválený názor bez jakékoli odborné argumentace. Pomalu se blíží doba, kdy výsledek tvoří hlasování namísto důkazu.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS