Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas pane Bartoňi, především pak s poslední větou Vašeho blogu R^

2 0
možnosti
Foto

V perexu napíšete, že jsme na tom z hlediska očování podobně jako Velká Britanie a zároveň uvádíte tabulky a zdůvodnění, které toto vaše tvrzení zcela jasně vyvrací8-oRv

Stejně tak maximum zemřelých za den u nás nebylo shodné se 194 v GB (jak uvádíte vy), ale bylo u nás maximum v Březnu 237 za den.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/koronavirus-prehledne-aktualni-data-jak-se-testuje-vyvoj-v-okresech-mapy-40320818

1 1
možnosti
Foto

Třeba tady si neberou servítky (všude odkazy na oficiální zdroje):

http://www.nespokojeny.cz/manipulace-s-cisly-v-primem-prenosu-pokracuje-jak-se-vytvari-pandemie/

Jinak s tím Vojtěchem je to jako klasický trpaslíkovský příběh se Slizkou: Bureš znovu povolá bezcharakterního Kena. Ken začne strašit drakonickými opatřeními, Bureš je před volbami zmírní, aby ukázal, jak má lidi rád, Bureš získá pár voličů, Ken půjde tentokrát už nadobro do hajzlu, Bureš bude spokojen. Průhledné.

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak, to už tady jednou bylo. Vojtěch nařídil přísná opatření, Babiš mu je kvůli čaulidem zatrhl a začaly se plnit márnice. Bylo to divadlo, které dopadlo úplně opačně, než jeho režiséři předpokládali. Bohužel pro ty mrtvé.

1 1
možnosti

Pan premiér se motá do věcí, jimž nerozumí, navíc MZ ČR se obkloupuje "odborníky", u nichž se lze někdy domnívat, že se nacházejí ve střetu zájmů (jednou nohou v byznysu). Tím si vysvětluju hrubý nátlak na občany, aby se všichni očkovali a nezajímali se ev. o nežádoucí účinky ani o fakt, že západ. odborníci si stále nejsou jisti účinností těchto vakcín - jak dlouho a kolika očkovaným poskytnou ochranu. Nicméně dnes na ČRo prof. Hořejší připustil, že možná máme ke 4 miliónům očkovaných i třeba dalších 5 miliónů již uzdravených z nákazy, což by perfektně krylo celou populaci, pouze se musejí opatrně chránit jedinci s oslabenou imunitou (u nich bohužel selhávají i vakcíny). Opatrně bychom rozvolnit měli, např. jako Německo, které aspoň zčásti umožňuje bez covid - pasu kulturu aj. i neočkovaným a neuzdraveným (např. koncert venku do 750 osob bez covid - pasu. Tak proč by se v ČR měli ti neočkovaní diskriminovat? Nákaza se sice zvýšila i v Německu, ale v žádné evrop. zemi nezvýšila počet hospitalizací a úmrtí je na nízké úrovni. Pacienti v nemocnicích ubývají (někdy je drobný výkyv v číslech podle toho, kolik formulářů lékaři vyplní a odešlou), takže by se Čechům nemělo lhát.

0 0
možnosti

No, v Anglii se zatím nepříliš dobře daří...

2 0
možnosti

Přesně. Velká Británie neměla rozvolnovat, bylo to unahlene rozhodnutí. Mohou dopadnout jako my loni na podzim.

0 0
možnosti
Foto

Miliony lidí v Británii jsou v osobní izolaci.A bude jich přibývat.Kdo to vše bude platit a kdo bude ve firmách pracovat?Už nyní firmy omezují provoz...to je ta správná cesta?Většina Britů s rozvolnenim nesouhlasí.Spolehnoit se na osobní zodpovědnost lidu je cesta do pekel....

5 1
možnosti

Do karantény musel jít i premiér.

0 0
možnosti

Nějak jste se zapomněl zmínit, že Singapur sice rozvolňuje, ale zároveň je naprosto uzavřen pro turisty. Požadují čtrnáct dnů karantény. Ten stát se odřízl a izoloval od zbytku. Připadá Vám to jako dobré řešení? Mně tedy ne. A Británie sice bude rozvolňovat, ale nebyla schopná ani pustit fanoušky na EURO. Nezvládají vlastní lidi. Výborný příklad.

5 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

Prosám, prosím, co jsou dle vás tvrdé restrikce a jak se vás osobně dotýkají?

0 1
možnosti
Foto

I50v55o 40C56i24l77i83c70h

20. 7. 2021 10:37

Karma R^ A jen technická - nerozvolňuje celá Británie, ale zatím jen Anglie.

1 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články