Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Na svém blogu mám příspěvky, jak Skandinávie, SRN, Rakousko, Švýcarsko aj. docela normálně žijí, vědí, že nákaza je nyní nepatrná, resp. nezpůsobuje nápor na nemocnice, pozitivní osoby zpravidla ani nemají příznaky. Takže rozumné státy dopřávají občanům celkem klid. Jenže veřejnoprávní TV a Český rozhlas si patrně neuvědomují, že mají jako službu veřejnosti informovat objektivně, nikoli jen přebírat polopravdy od mocných politiků či odborníků se střetem zájmů.

2 1
možnosti
Foto

Tak jak Chorvatsko tak i Rakousko si na svém území určuje pravidla samo.S tím nemá vláda nic společného...čas.uz jednou ukázal,že Británie udělala před rokem velmi špatně rozhodnutí,které rychle musela změnit.To promorovani jim minule opravdu nevyšlo....

0 0
možnosti
PK

No víte pane autore, tento blog by nemusel bát napsán, kdybyste ČT nesledoval, i když chápu, když něco MUSÍTE platit, tak očkem kouknete.

Šest kanálů a k tomu třítisícová veřejnoprávní armáda zaměstnanců nedává smysl, když máme širokou nabídku soukromých televizí k tomu internet?

Takováto organizace se, pokud ji někdo nedokáže drsnou silou omezit, množí geometrickou řadou. A pak už není odnikud a nikým zvenčí řiditelná a její výtvory, koho to zajímá...a její šef?;-D;-D;-D

3 5
možnosti
PB

P86e36t82r 55B14u66r34i43a13n

12. 7. 2021 10:41

Tak nějak jsem nepochopil, co těm dvěma jmenovaným "opozičníkům" vlastně vyčítáte. Jeden řekl, že by vláda měla mít případný plán pro podobné budoucí situace a druhý, že by měla novelizovat pandemický zákon (když ta stará verze vládě očividně nesedla a ona ho musela pořád porušovat).

A pro vás je to hrůza dne a neváháte to dokonce zmínit hned v perexu.

Já bych spíš řekl, že hrůza pro vás je už jen to, že si nějaká opozice dovolí vůbec existovat.

8 2
možnosti
TT

Má proti totéž co já: chtějí jen překopat restrikce, ovšem pokračovat v nich stejně jako Bureš, Ken & spol.

1 2
možnosti

Tak pánové Vojtěch a Babiš (ANO) něco tvrdí ve veřejnoprávním médiu, ale může za to ČT. Úsměvné.:-)

6 1
možnosti
RK

No jasně. Níže pan Faltýn vám to vysvětlí;-);-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články