Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I97v90a14n 24V32a79š51e31k

2. 7. 2021 12:17

Otázka je specializace autora,logika,finanční a politické tlaky...Uvidíme v září.

0 0
možnosti

Z Afriky jsou velmi strohé informace o Covidu a když se Tunisko podle ministerstva zdravotnictví nebezpečné tak by se to mělo respektovat. Dovolená se dá prožít i blíže.

2 1
možnosti

I31v69a62n 81V20a89š73e35k

2. 7. 2021 12:19

Z Afriky obecně nejsou moc informace.:-)

0 0
možnosti

Ano, na žalobu to je! Osobně jsem k očkování přistoupila právě z důvodu možnosti bezstarostného cestování (létáme pravidelně právě do Tunisu), i když jsem vloni covid prodělala celkem bez větších potíží. A teď, i když jsem očkovaná, mě buzerují, omezují a zakazují. Proč?!!

1 0
možnosti

Možná je to nakažlivé: slovenský ministr zdravotnictví se nyní taky utnul, protože delta nezpůsobuje ani na Slovensku žádné problémy, v nemocnicích mají minimum lidí s covid-19, v Bratislavě měli 16 pozitivních na 100 000 obyv., my v Praze 18, ve Vídni měli 21 případů, ale Rakousko dál uvolňuje a lidem nedělá takové problémy jako tady u nás.

1 0
možnosti

Otěže měl premiér a spol. přitáhnout loni na podzim, kdy to dělaly všechny evropské země, a ne nyní, když všechny evropské země pravidla uvolňují. Ať se kontrolují lidi, kteří se do ČR po dovolené vrátí ze 3. zemí, ale ostatním ať konečně dají pokoj.

0 0
možnosti

Jasnovidec by předpověděl: celá Evropa brzy vše rozvolní, všichni Evropané budou docela normálně žít, s jedinou výjimkou - v ČR se naopak i při nulovém výskytu covid-19 (či při sílící delta, která nezpůsobuje žádné problémy v nemocnicích) přitáhnou otěže: vláda nám zakáže vše, nejen cestování, a to na věčné časy, protože ministr Vojtěch už v tom má praxi: bude znovu a znovu vydávat nová Opatření (proti neexistující nákaze), bez jakéhokoli odůvodnění, bez vyhodnocení situace (ani nemohu napsat slovo epidemické, protože nyní v ČR ani v Evropě nejde o epidemii, jen o výkyvy v počtu nakažených (kteří mají zpravidla bezproblémový covid-19). Premiér ani ministr zřejmě vůbec nikdy nečetli ústavní Listinu ani mezinárodní konvence týkající se lidských práv. A opozice k tomu mlčí? Chce snad s námi rovněž od podzimu vorat podle pandemického zákona bez pandemie?

0 0
možnosti

Já bych je hned zase nevinil, bo koeficient opět stoupá a delta je díky Pražákům u nás bude za chvíli jako doma a pak i geniální Baťa pravil:,,Najít správný směr, mezi opatrností a odvahou je to největší umění".:-)

4 0
možnosti

Souhlas

Nechce se jim opouštět tu moc nad lidmi...

3 1
možnosti

myslíte, že opravdu Babiš 100 před volbama chce lidem likvidovat dovolenou?

4 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články