Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

???????? co to melete o nárokových dotacích? O nich nepadlo negativně v souvislosti s Babišem nikdy ani slůvko!

A co to mele o tom, že když Babiš porušuje zákon, tak je to chyba zákona a byl špatně sepsán?

Je tohle lhaní, demagogie a manipulace vůbec normální?

ANO, u příznivců Babiše naprosto normální!

1 1
možnosti

Covid - pas není povinný, je to jen jedna z možností, kterou EU nabídla občanům, užitek je sporný: v řadě zemí bude ekonomika po pandemii neutěšená, EK si bude půjčovat peníze, takže by je neměla vyplýtvat na cestovní dokumenty či cestovní testování (ať si to zaplatí občané, nebo ať cestují na papírové dokumenty např. o uzdravení z covidu). Pokud české firmy chtějí evrops. peníze, musejí plnit víc než nedostatečný český zákon, na úrovni EU je o něco přísnější měřítko na střet zájmů (což drží právně vyspělé země i u sebe doma, na rozdíl od ČR). Dotace pro zemědělce si odhlasovaly členské země, mohou se pro příště rozhodnout snížit je, dát víc na život. prostředí, na společ. armádu EU či na obnovitel. zdroje energie.

0 0
možnosti

A78l98e48š 29N65o62v62á34k

11. 6. 2021 7:48

české firmy dostávaji evropské peníze prostřednictvím českých úřadů, pro českou firmu není v oblasti dotací partnerem EU. Takže zcela logicky musí český žadatel splnit české podmínky pro získání dotace.

Jestli je systém mezi EU a ČR špatně nastaven, rozhodně za to nemůže Agrofert nebo jiná firma.

1 0
možnosti

Nejsem přítelem centra přikazování - Covid, pas mi pak přijde rozumný. Nic lepšího jako očkování vymyšleno nebylo + je třeba rozhýbat ekonomiku. Tedy i turismus. I paradox, zde centrální rozhodnutí spatřuji i ve prospěch ČR! Nesmysly dalších, národních výmyslů !

Total drtivé odsouzení páně Bureše? To je prostá připomínka nám, že žijeme u Banánovníku. Pokud tam přidáme Miloše, který není světem brán vážně. Tak si udělejme představu sami. Zaostali jsme a zaostáváme pěkně. Jistě, jsou hlasy - A tak nám tedy bude lépe ... :-)

10 2
možnosti

ano ano, málokteří poslanci by udali svůj domov....

2 5
možnosti
Foto

1. Covidpas:

Osoběn nechápu covidpas jinak než jako tecnologický doplněk stávajícího očkovacího průkazu. Pokud je například očkování proti tyfu a žloutnce povinné třeba do Kamerunu, pokládáte to také za blbost?

Covidovou hysterii nesdílím, ale očkovací agenda měla být už dávno v komepetenci EU a byl by pokoj. nevím, proč si jednotlivbé státy pořád hrají na svrchnovanost:

2. Konflikt zájmů

Nikdo z nás neříká, že Babiš agrodotace vymyslel. My říkáme, že je v konfliktu zájmů, pokud spolurozhoduje o něčem, z čeho má sám prospěch. Jestliže to nevyřešil Lex Babiš, nemusí být nutně problém chybného zákona. Před norimberským procesem také neexistovaly zákony zakazující vyvražďování Židů. Čustě rávně se nacisté hájili, že nic neporušili. Zákonodárce nemůže doslova myslet na všechno. Uměl jste si před rokem 2013 představit, že by se někdo choval jako Babiš a nemusel odstoupit?

3. Struktura českého zemědělství

Popsal jste strukturu českého zemědělství, jak ji známe. To není žádný objev. Podstatné ovšem je, že tato struktura už je příliš centralizovaný, a proto nezdravá. Ve Francii, Německu i Polsku jistě sedláci dostávají dotace vyšší, ale to je jednak proto, že mzdová a cenová úroveň je tam vyšší a že národní orgány přidávají ještě ze svého, ale především malým. I u nás by se měla zredukovat dotace pro velké ve prospěch malých a skutečný státníjk, který už ese svými mialrdami nemusí bát, že bude živořit, by to udělal, ačkoli by to postihlo i jej. ne tak Babiš. ne tedy vztí dotace Agrofertu a potrestat jen jeho zaměstnance, ale zkrátit je všem velkým. To by bylo nejen spravedlivé, ale vedlo by to i ke zdravější konkurenci.

4. Plácnutí do vody

Ano, j Evropský parlament jen plácl do vody, ale špína nepochází z něho, ale od nás. Co má jiého dělat? Demotratické národy také nemohly před válkou zasahovat do svrchovanosti nactistické říše, ačkoli tam evidentně docházelo k porušování lidských práv i zákonných standardů (Zmocňovací zákon). My, Češi jsme hlavním viníme našeho marasmu.

7 2
možnosti

Pokud ve Sněmovně - Hnutí ANO + KSČm svorně zablokují, (včera) - Zákon o střetu zájmů? Máme vůbec právo kritizovat africké náčelníky pro zneužívání pomoci, nebo šít do Lukašenka ? Mj., kde jsou ty pilíře Vlády - Protikorupční zákony + Důchodová reforma ? ... :-)

7 1
možnosti

Frekvence ód na Babiše vzrůstá, to bude úměrně k tomu jak jeho hvězda padá.

Asi to bude tvrdý dopad, dostal se vysoko.;-)

9 0
možnosti

J40i73r62i 62V22r12a15b66e47c

10. 6. 2021 11:27

505:30 Evropanu je argument, nebo snad ne .To musi snad uz ten posledni bolso-komunist, ANO, SPD,KSCM pochopit.

11 1
možnosti
Foto

505 evropských bolševiků....

4 2
možnosti

Ale teď vážně. Otázka na autora a další podporovatele premiéra:

Co je pro vás střet zájmu ideálně nějaká modelová situace?

4 1
možnosti

Těžká odpověď, aby se člověk netrefil do agenta...

2 1
možnosti

Budeme vůdce bránit až do roztrhání roztrhání těla či podpisu na spisu STB...

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS