Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak otec, taký syn. A vůbec se nedivím, že jim v tom asistuje i ČT......

4 0
možnosti

Před volbama se objeví spousta neprokázaných tzv. skandálů. Aby se získali rozhořčení voliči. Počítá se s tím, že na to, že to není pravda se přijde až pov olbách a to již bude pozdě a bude to také již ošéfované jinak.

2 1
možnosti

Podle mne se jedná o pomstu tzv. moderně-liberálního křídla v ČSSD, které táhnu stranu do středu, k podpoře imigrace, 97 pohlavím, boji proti klimatu, politické korektnosti a které je silně antibabišovské..........Sobotka, Chovanec, Poche, Petříček, možná i částečně Zaorálek, Netolický, atd...toto křídlo má podporu pravice, hlavně TOP 09...ale reálně táhne ČSSD ještě více dolů...taková témata voliče soc.dem. nezajímají - dělníky, zaměstnance, atd. Snaha o převzetí moci Petříčkem v ČSSD se nepovedla. Kandidoval na předsedu. následný vyhazov Petříčka byl možná spuštěcím momentem těchto událostí, jakousi pomstou a snahou o likvidaci tradiční ČSSD

1 2
možnosti

No a Netolický byl ten, kdo se pokusil aféru rozpoutat, klasický podrazák

0 2
možnosti

A75d74a27m 90M38a54l18ý

6. 5. 2021 11:07

Správně.

Nyní je potřeba rozprášit tuny mlhy.

Autor je ochotný služebníček - mlžič

3 2
možnosti

Kdyby Kroupa sdělil od koho má své informace a nemlžil by - věděli bychom všichni hned kde je pravda a kde není.

Když novinář nemůže ověřit pravdivost svých informací ( a tyto v případě nouze i prokázat ), neměl by takové informace ani pouštět dál.

:-/

2 2
možnosti
Foto

„Já jsem se ho na to ptal a on říkal: Přivezu milion Sputniků a mám to tam všechno domluvený,“ sdělil v rozhovoru s reportérem Seznam Zpráv Hamáčkův stranický kolega. (Zdrojem Seznam Zpráv je pardubický hejtman Martin Netolický, který se po zveřejnění textu ke svým slovům přihlásil v DVTV.)

1 0
možnosti
Foto

to je citace z článku na Seznamu - Ctrl C + V

0 0
možnosti
Foto

Není to Petříček, je to Netolický.

1 0
možnosti

ale je součástí Petříčkova křídla

1 1
možnosti
Foto

Jméno zdroje je známé, ale psát vám o něm je zbytečné. Vám kdyby přinesli písemné potvrzení účastníků schůzky o obsahu jednání i s ověřenými podpisy a ověřením krví, tak budete stejně dál obhajovat své, že to je výmysl a nic takového se nestalo. Vy jste se prostě rozhodl, tudíž jemné náznaky ani tvrdší důkazy, které vám nelahodí, neuznáte a jen čekáte, až přijde ten "váš" důkaz. A když nepřijde? Nic se neděje, téma opustíte, abyste stejně uchopil jiné téma a dál zatvrzele obhajoval neobhajitelné. Ovšem proti gustu ....

1 0
možnosti
Foto

Hamáček se Petříčka zbavil 9.4. a pozval si jej 15.4. ráno, aby mu řekl, že jede do Moskvy handlovat? A co měl Petříček společného s očkováním? Podle Kroupy přece ten tajemný kontakt řekl, že si myslel, že jednání bude ohledně očkování, kterému se věnuje.

6 0
možnosti

Ale diskutující se už shodli na Netolickém, ne ?

;-D

0 0
možnosti

Zatím se dá s jistotou říci, že Honzíkova cesta do Moskvy se uskutečnit měla. Čili žádný zastírací manévr. Hamáček prostě lhal. A jak to bylo dál? Autorova spekulace do případu světlo nevnáší. Tudíž je zbytečná.

12 1
možnosti

Lžete !!!

Podstatou problému je onen výměnný handl Vrbětic za Sputnik, který Hamáček celkem úspěšně popírá a nikdo mu to zatím nemůže dokázat a ne samotný Sputnik, který chce získat i Rakousko, Německo, Itálie ......

;-D;-D;-D

4 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS