Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to je zajímavý, jak jsou lidi fascinováni Hamáčkem, poměrně bezvýznamným politikem, který asi po volbách zmizí v propadlišti soukromého sektoru. přemýšlím, co si asi myslí Kreml o aféře - pokud je pravda, že v tom má prsty GRU, tak zřejmě institut dostane pokyn, aby vyhodnotil informace a zlepšil metody práce. Pak bude Kreml vše popírat a zesměšňovat a asi za měsíc to přestane řešit, protože Putina spíše zajímá: Ukrajina, Biden, Čína, Arménie, Turecko, Sýrie, Libye, ˇIrán, Navalný.....Vrbětice to určitě nejsou. Kremlu , pravda, může vadit, že jim chceme zavřít špionážní centrálu ve Stromovce - to je asi jednié, co by je naštvalo. Tak se Andreji pochlap a zavři jim to.

2 0
možnosti
Foto

J70i44r26i 10C32i19z

19. 4. 2021 12:29

Vazeny autore, Vy jste uvedl v blogu par otazek a dovolte prosim, abych i ja uvedl nektere, co by me zajimaly a ocekaval bych jejich vysvetleni nebo vysetreni: 1) Kdo povolil skladovat munici v plechovych skladech velmi blizko obytne zastavby a nese za to odpovednost? 2) Kdo kontroluje a nese odpovednost za obchody se zbranemi a munici? To prece nejsou pneumatiky, proto by mela byt velmi prisna pravidla pro jejich vyvoz. 3) Jestli byli oba bolsevicti agenti zachyceni tehdy kamerovym systemem, tak proc jejich identifikace trvala 7let? Nebo byli pomerne rychle odhaleni, jen je tehdejsi ministr vnitra Chovanec kryl? K panu Chovancovi jen podotknu, ze pokud si vzpominam, tak se ucastnil nejake tajne konference s prezidentem Zemanem v Lanech. A taky nemel moc casu na praci ministra, protoze vykseftoval nejaky luxusni byt ve "sleve", proste osvedceny pracovnik na svem vyznamnem postu. Je mi jasne, ze zadne "vybusne" otazky nebudou zodpovezeny, tak to tady chodi.

2 0
možnosti

J82a39n 28J64a40n21u10š25k17a

19. 4. 2021 11:55

Na Hamacka a Babise proste americky soudruzi zaklekli. Hamacek v nedeli v OVM vypadal jak po nejakem drsnem vyslechu

3 2
možnosti

Budte rad, ze to byli ti americti. Kdyby to byli rusti, uz by nepromluvili vubec. Znalci by mohli jen konstatovat kolik minut se jim nedostavalo kysliku.

2 0
možnosti

Skoro to vypadá, že nám sdělujete, že ČR je hřiště západ versus východ, že naši politici jsou zmítáni mocnostmi a že výbuch ve Vrběticích, podobně jako narušení jaderného programu v Iráku mělo asi zabránit nějaké válce, což to jako omlouvá. Fabulace jak je na tom východ a jak západ, co by bylo kdyby, je jen vypouštění mlhy.

Jednalo se jednoznačně o teroristický čin agentů Ruska na našem území, jinak řečeno státní terorizmus. Tlaky na zveřejnění z venčí zřejmě trvali již dlouho, ale u nás byla dohoda s Hradem o neútočení, když udrží Hrad na uzdě komunisty, Rosatom se posune za volby a příštím premiérem bude Babiš. Začalo se to ale sypat, komouši zatáhli za vlastní záchranou brzdu a v dilematu, buď Babiš a konec, nebo antibabiš a poslanecké lavice, vyhrála druhá volba, na rozdíl od ČSSD, která končí s velkou ostudou a která leze hradu do zandele, jenže ten nemá dvě dírky a v té jedné je už plno.

Takže co teď říká si Babiš, Hanáček je úlisnější a plazit se umí taky líp, komunisti spolu s opozicí shodí vládu a budou předčasné volby, prezentace zachránce před pandemií taky padá a preference padají ještě víc. Tenhle průšvih zastaví jen nějaká šílená bomba. BISka (jak na zavolanou) dodala kompletní materiál v mašlích tak co (tahle složka už něco váží), jen ať to frčí. Hamáček ještě v pátek chtěl Putinovi leštit boty a v sobotu už na totalitní Rusko hází špínu, je to charakter co. Komunisti dostali ránu do vazu, protože jim věří snad už jen důchodci nevnímající realitu, Okamura si dává dobrý pozor, aby vysvětlil, že není na žádnou stranu, ale ta ruská (Hradní) ho sponzoruje takže zpívá a zní to rusky.

Jen Hradní troska mlčí, nutně potřebuje vyslat Nejedlého do Moskvy, ke sestaví čistopis Zemanova projevu, snad to do Neděle stihnou.

Rusko je agresor, neštítí se ničeho, zabíjí nevinné lidi jen z mocenských důvodů a agresora je nutné razantně utnout hned na začátku, to už nám historie jasně ukázala.

11 1
možnosti

Ta Vaše poslední věta sedí ouplně přesně i na USA. 8-o Stačí se jen ohlédnout na jejich zahraniční děje v posledních 3 dekádách, není to tak dlouho. Pozoruhodné je, jak mnoho lidí je ochotno to mocenské zlo ostře vidět na Rusku, zatímco v případě USA přivírají obě oči...

2 0
možnosti
Foto

Média nás místo covidem už pár dní obšťastňují antiruskou propagandou a to pokládám za plus.

1 5
možnosti
Foto

Naopak, ruští zaprodanci nás tu obšťastňují proruskou propagandou! ;-D

11 1
možnosti

Co dělá Rus v Česku je to samé co Izrael v Íránu?

Opravdu?

I když IMEX asi aspoň tušil, kam to chce "Bulhar" dodat, pořád je srovnávání prodeje pěchotní výzbroje mezi dvěma licensovanýma firmama a státního vyhrožování totální likvidací jadernými zbraněmi (a reakce na to), úplně mimo mísu.

Obdivovatelé Putina a ruského autoritářství teď vyvinou obrovské úsilí zpochybnit, co se skutečně stalo, tj. že na našem území operuje GRU a páchá obrovské materiální škody a zabíjí lidi.

Samozřejmě budou to akce na tvrdo, kdy se bude mluvit o sabotáži pod falešnou vlajkou atd. atp, už se to rozjelo, až po takové to lehounké zasévání pochybností a používání falešných příměrů, jako to děláte vy.

5 2
možnosti

A86l41e53š 12N29o46v82á80k

19. 4. 2021 10:00

mediální smršť, která se okamžitě rozjela, a to i na mezinárodní úrovni, je velmi podezřelá. Je třeba důsledně oddělovat informační zrno od plev, počkat si na skutečná fakta. Nepodléhat propagandě z obou stran.

7 5
možnosti
Foto

Pro autora je tohle téma očividně těžko zvládnutelné.

1 2
možnosti

Zamienka sa dá vždy vyrobiť.

Tak ako v Gdaňsku, v tonkinskom zalive, Iraku, Libii, Syrii.....

Že to spôsobi utrpenie milionom, ľudí je už tak nejak vedľajšie.

Nám obyčajným ľuďom nezostáva nič iné iba veriť, že bude

požité takzvané humanitárne bombardovanie a že to nedoleti až sem.

6 4
možnosti
Foto

8-oto jako, že potáhnem na Rusko???

3 0
možnosti

Když si tak zpětně projdeme chování Hradu l BIS a ruské agendě, místo světových spiknutí Joe Bidena tu máme naše známé politické "domácí násilí" soudruha presidenta Zemana.

Je celkem jasné, kdo a proč na tomhle šanonu "seděl". Jojo, hlavní rezident agentury spadl s vrtulníkem na Aljašce, "mluvící hlavy" Zeman a Klaus mlčí, čekají na noty, rezidentura se rozpadá, Hamáček pochopil, že musí spáchat akt osobního hrdinství, protože partaj po volbách končí a veprostřed stojí agent Andrej, kterej téměř plakal, jak se najednou cítil sáááám....

A pan "světový koumes" Bartoň by si měl opravit tu děsnou hrubku v první otázce.

3 4
možnosti
Foto

Tentokrát karma, zajímavá analýza.

4 1
možnosti
Foto

Zajímavá analýza - duševního stavu pana autora? Vy ráčíte býti psychiatrem? ;-D

A navíc - oplusováno s. Petříkem! Vivat!

3 3
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články