Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P80a59v68e70l 84K58r30á40l

13. 4. 2021 17:05

Radši prokázený levicový a prokázeně neschopný estébák, tou dobou vyšetřován ve střetu zájmů bude pro klause lepší než mladý vzdělaný člověk, který sice nikdy ve straně nebyl, nikdy ji nesloužil, na rozdíl od klause, a ve všech svých výrocích je vždy proti komusnistům, ať se jejich strana jmenuje ksč(m), ano, čssd, nebo spd. Tak ať mi prosím někdo vysvětlí, čím je klaus pravičák?Tím že nechal vydělat své kamarádíčky z dob komačů, nebo tím, že když je dostihla spravedlnost, dal jim amnestie?

0 0
možnosti
Foto

Všiml jste si, že na blozích není žádný kritický text o Babišovi?

1 0
možnosti

Asi Bartošovi, ne? Ale nemám obavu, jakmile se dostane k moci, blogy bezpochyby budou. :-) Ale myslím si, že horší než Babiš být ani nemůže, ať si dědek tvrdí co chce.

0 0
možnosti

P23e89t40r 82B12u89r20i64a38n

13. 4. 2021 14:57

Copak, Piráti zlobí a tak je třeba na ně sesmolit trestající blog?

P.S. U těch největších ne/podnikatelů privatizérů jste opomněl zmínit Babiše, když už je blog o něm. Nejvíc privatizoval za Zemana a od té doby byl v hledáčku BISky a od té doby se prakticky pořád s někým o něco soudí. Po těch prvních převzetí cizích podniků mu krk před basou zachránil nezávislý soudní znalec, který se pak stal vrcholovým manažerem Agrofertu.

1 0
možnosti

kašpárek, tedy vk opět strká rypák do voleb. Má on i jeho rodina co do činění

s dehonestací pana Schwarzenberga i Drahoše.

Názor mám tedy úplně jiný. Pravdou je, že názor kašpárka vodítkem je.

Doporučeníhodné je přesný opak toho, co kašpárek řekne, radí ....

A další věc, kam jsme dospěli, je úžasné - v tyto dny zvěřejněné důkazy (nic úplně nového)

o spolupráci bureše s stb kašpárkovi evidentně není vůbec proti mysli. Proč asi?

Rovněž vám ne, zřejmě. Je mi vás poměrně líto ....

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/dukazy-o-babisove-spolupraci-s-stb-jsou-drtive-pise-nemecky/r~b07869be9c2f11eb8335ac1f6b220ee8/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=default2&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne

0 1
možnosti

Bohuzel jim porad jeste dost velka cast obavatel ( nepisi naroda, t bych ho pohanel) jeste veri a proto to vypada tak, jak to vypada.

0 0
možnosti

Ten jedudědek Klaus ještě někoho zajímá? 8-o

1 2
možnosti
Foto

Třeba mě zajímá Klaus

2 0
možnosti

..... bych to možná trochaj genderově načančal : Šojdrová nebo Němcová ? ,- aby sme jako byli vyvážení, nestranní, progresivní a hlavně korektní!,- a to všechno liberálně, jak jinak VEU !

0 0
možnosti
Foto

K65a95r11e34l 59C18a29c33h

13. 4. 2021 12:28

Babiš kdysi řekl - vždyť Vy jste mně stvořili. Nezaložil stranu, ale hnutí. To hnutí má být pro každého, tedy jakési Občanské fórum, nepolitická politika. To nemá trvalou budoucnost, je to tedy formace na přechodnou dobu, než se zase společnost nějak stabilizuje a vyhraní. Obávám se, že Bartošovi Piráti jsou z jiného těsta a nejsem jimi nijak nadšen. Myslím si že představují globalistickou část společnosti. Pro vyváženost by jim tedy měla konkurovat strana nacionalistická a tu zřejmě představuje Okamurovo SPD. Já bych přece jenom dal přednost vyvážené konkurenci zástupců podnikatelské sféry společnosti, kterou má reprezentovat ODS a zaměstnanecké sféry, kterou má reprezentovat ČSSD. Tyto dvě strany ale prošly svou krizí a tak vyklidily pole globalistům a nacionalistům. Snad to nebude natrvalo. Proto bych v současné situaci dal přednost Babišovi a budu doufat, že se ODS a ČSSD v historicky krátké době dokážou reinkarnovat a voliči se k nim budou moci vrátit.

1 1
možnosti

Souhlasím. Vidím to stejně. R^

0 0
možnosti
Foto

Kellner zahynul v USA - na Aljašce, ne v Kanadě. Aljaška patří pod USA...

0 0
možnosti

To je marne, mnoho tech z Lan si porad jeste mysli ze Aljaska patri Rusku.

0 1
možnosti
Foto

Když Babiš tak opet i se socany a komunisty?To není levice?Já doufám že komunisté a socani nedají ani 5 procent a nebude co řešit...Klaus už je jen trapasak,to nechápe že Piráti nebudou v příští vládě sami a Bartoš není majitelem strany?

8 1
možnosti

J19a17n 60R19á11ž

13. 4. 2021 11:17

Také si přeji, aby ČSSD a komunisté nedostali 5%, ale vůbec se neutěšuji, že Piráti nebudou ve vládě sami. Vím totiž, jak se mnozí po roce 1946 utěšovali, že KSČ ve vládě není sama a jak to nakonec dopadlo.

3 0
možnosti
Foto

Priority Václava Klause staršího:

Raději Zeman než Schwarzenberg, raději Zeman než Drahoš a raději Babiš než Bartoš. Co k tomu více dodat?

Obávám se, že Václav Klaus starší bude teď před volbami okopávat svoji bývalou ODS, že její předseda Fiala není dobrý lídr, že nejdou správným směrem atd. Jestli chce Václav Klaus znovu vstoupit do politiky, ať to zkusí třeba u Trikolóry - tam by ho teď možná brali, když to tam jeho syn zabalil.

10 0
možnosti

J35a32n 80R21á85ž

13. 4. 2021 11:03

To, že Fiala není pro ODS vhodným lídrem, nemusí Klaus sen. nijak zdůrazňovat. To je faktem. Stejně tak ale je faktem, že na konzervativního pravičáka musí Bartoš a spol. působit jako červený hadr na býka.

PS. Důkazem absence politických lídrů je i relativně silná podpora návratu politické zombie, jako je VK, do politiky. Skutečné osobnosti v české politice opravdu chybí a to je hodně špatné pro nás všechny.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS