Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenže jeden z té odborné skupiny to tvrzení o pozdním předávání údajů už vyvrátil. Jenže to se Vám do propagandistické ANO povídačky nehodí.

4 2
možnosti

P42e15t41r 93B42u33r20i37a22n

12. 4. 2021 13:49

Problém jste opět po babišovsku lživě převrátil.

Nejde o to, zda má ona skupina hlavní slovo, nebo ne a proč, nejde ani o to, že tady sprostě zesměšňujete její doporučení, ale jde o to, že Babiš opět sprostě a veřejně lhal když tvrdil, že ona poradní skupina odborníků, která mimochodem pracuje zdarma, žádné doporučení vládě nedodala a nechala jí tak prý na holičkách. To jasně vyvrátil člen skupiny Jan Kulveit. Zde:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/babis-zeman-schuzka-vymena-ministru-lany-blatny-sputnik-v_2103222034_ban

Vaše blogy fanaticky obhajující Babiše, ANO a celou jeho vládu mají jeden pozoruhodný rys (ostatní se mohou zpětně přesvědčit). A to sice ten, že v nich nikdy, nikdy neobhajujete, nevychvalujete ani nepředkládáte úspěchy a dobrá rozhodnutí vlády, nýbrž se výhradně zaměřujete jen na sprosté útoky na všechny lidí a instituce okolo, kteří prý vládě ubližují.

Má to tři dobré důvody: jednak se není čím chlubit a sám víte, že vydávat toto trapné angažmá vládních ochotníků za úspěch, byl byste pro smích široké veřejnosti. Za druhé to plně odpovídá generálnímu plánu ANO pod názvem antibabiš tak, jak ho naplánoval hlavní ideolog Mára Prchalů a za třetí se u toho nemusí přemýšlet, nic dohledávat, ničemu rozumět, stačí jen sledovat pravidelné Čau lidi a pak to hodit do internetového inkoustu. A voila, politický blog je na světě.

9 1
možnosti

Tak p.Smejkal odmítl odpovědnost ministra a vše se vyřešilo založením jakéhosi poradního orgánu,kterému šéfuje ,a pan ministr má a nebo možná musí akceptovat jeho(jejich)názor a postup.Pan premier je úspěšný podnikatel,který chtěl,, řídit stát jako firmu.Neumím si představit firmu a ani stát,kde pravomoci a s tím související zodpovědnost má osoba" závislá".

Vnímám to jako další podraz, ani tak ne na panu ministrovi,protože ten na tuto hru dobrovolně přistoupil,ale na nás všech co už dlouho čekáme na to,že konečně zavládnne stav,kdy přijatá opatření budou zajišťovat zejména ochranu potřebných.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Jak už tady jinde zmiňuji, včera jsem byl v Hluboké n./Vlt. Bývám tam dost často na glofu, ale tolik lidí jsem tam ještě nezažil ani v časech dovolených. Nebylo kam zaparkovat, lidé bez respirátorů, namačkaní na sebe, cyklisté ve špalírech, fronty na zmrzlinu. Nechápu proč vláda vůbec něco přikazuje, když to nikdo neposlouchá. Stačilo by pronést upozornění, že covid stále hrozí a každý je svého zdraví strůjcem.

2 3
možnosti
Foto

Pane Bartoni, a co tak najednou? Nebo to bylo zatím vždy OK? ;-D

0 1
možnosti
Foto

Karásku, do lavice a sednout! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ve městě na náměstí na balkonu jednoho bytu ve výši 5 metrů hrají hudebníci, dole poslouchají lidi popíjejí pivo z plechovek bez roušek na druhém náměstí se podává pivo v kelímku přes okýnko, lidi sedí na lavičkách a druží se. Po městě chodí lidi bez roušek. Všude v parku chodí a sedí lidi ve skupinách a bez roušek. To je slunečná neděle v jednom nejmenovaném městě. Já a mnoho lidí jezdím mimo okres a nikdo je ani mě nestavil. Policie ČR na to nemá lidi, aby vše uzavřela a také nejsou na silnicích místa, kam zastavěná auta odstavit. Prostě veškerá opatření jsou k prdu. Lidi je nedodržují a jejich dodržování nelze vynutit. Mají toho dost. Rakousko po zjištění, že lidé opatření nedodržují je ukončilo.

6 0
možnosti

Počet setkávajících se lidí, rozestupy, roušky. Už je to tak nějak jedno. Lidi na to dlabou. Vládní tiskovky už sledují jen novináři.

Ne jen kadeřnice a hospodští, většina lidí přechází do ilegality. Ani volby nic nezmění, jen to někdo bude muset zaplatit, takže po nich bude vše dražší.

2 0
možnosti

P29e56t72r 79S87k80á53l41a

12. 4. 2021 9:21

No alespoň, že skončil ten vůbec největší nesmysl - zákaz přejíždění mezi okresy. Jinak nošení roušky nebo respirátoru venku opravdu mimo center měst dodržuje málokdo stejně tak jako se nedodržuje nařízení o setkávání maximálně dvou osob. A v naprosté většině případů to nikdo ani nekontroluje a nevymáhá.

6 0
možnosti

Řekl to Babiš. Aha. ;-D Cokoliv ten člověk řekne, má pro mě nulovou, nebo zápornou (= lže) hodnotu.

Vy stále nechápete, že tím největším problémem celého vývoje kolem epidemie je právě Babiš? Do všeho hází vidle (protože jeho PR), pak se logicky spousta věcí nepovede, ale vinu hodí vždy na někoho jiného. Kromě toho právě z těchto důvodů téměř nikdo s ním už nechce pracovat. ;-D

16 1
možnosti

Souhlas. Jen vy kolego Hlinko nechápete, že aoutor sám je přímo Babišovo PR;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články