Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ODS a hlavně TOPka nejsou žádnou pravicí.

Obě strany se plně ideologicky ztotožňují s politikou Demokratické strany v USA, hlavními zdroji jejich "jediných správných pravdivých" informací jsou pro ně NYT, liberálně progresivistické servery a brutální nenávist k Trumpovi. U nás i v Evropě se hlásí plně k tzv. liberální demokracii (nemající se skutečnou demokracií moc společného), což je levicí mrzačený systém plný totalitních úchylek jakými jsou cenzura, monopolizace jediné správné pravdy, nenávist k ideologickým oponentům, sklon k sociálnímu inženýrství, atd. TOPka i ODS mnohokrát jednoznačně zdůraznila svou plnou poslušnost a podřízenost vůči myšlenkám liberálního neomarxismu diktovaného z levicí ovládaného Bruselu.

Ani TOPka ani ODS neberou společnou jako spontánní řád svobodných lidí, ale jako organizaci, jejíž všichni členové (obyvatelé) jsou nuceni sloužit jediné hierarchii cílů diktovaných Bruselem.

Nicméně čest všem výjimkám z řad ODS (u TOPky neznám nikoho), kteří výše uvedené pokřivené vnímání pravice nesdílejí (či nesdíleli) a zatím brání (či bránili) konzervativní pravicové myšlenky. Za všechny bych alespoň jmenoval pány Kuberu, Vondru či bývalého člena ODS Klause ml. zlikvidovaného právě kvůli svému odporu k přetváření ODS v levicovou stranu.

2 0
možnosti

oprava: místo slova společnou má patřit slovo společnost

0 0
možnosti

Totální krize se snad týká celé naší politické scény. Na nějakou pravici a levici už se tu dlouho nehraje, spíše na to, kdo má s kým kšefty, kdo komu do těch kšeftů šlápl, kdo má z které světové strany zahraniční podporu a zaújolování a na osobní antipatie.

A hledat v tom "materiálu" nějakou "osobnost"? ;-D

3 0
možnosti

Já se nejvíce obávám toho, že budeme se zpožděním kopírovat západní země. Lidi mají totiž obecně tendenci obdivovat bohatšího a co za tím stojí, už moc neřeší. Západní země jsou tak pro jednodušší jedince něco jako když mladší brácha vzhlíží ke staršímu. Nerad bych se dočkal toho, že nám po ulicích bude pobíhat něco tak příšerného jako jsou třebas němečtí Zelení nebo Die Linke, ta jejich SPD je taky pěkná šílenost. Tohle je špatná cesta.

2 0
možnosti

Co mají lidé ve zvyku a jak to vypadá skutečně nám už opakovaně ukázali "chudí ale podle vás spravedliví" Sládkovci, VV a chystají se ukázat Piráti. Obecná tendence - jak ji popisujete - vychází z obecných zkušeností. Obecně je mezi bohatými více schopných vládnout než mezi "chudinou". Mezi "chudinou" je více těch co se nejdřív potřebují napakovat.

2 0
možnosti
Foto

Spojení Trikolóry a SPD před volbami neodmítl jen Václav Klaus mladší, ale hlavně Tomio Okamura. Ten na návrh Václava Klause staršího reagoval odpovědí, že vlastenecky orientovaní voliči ať volí SPD.

1 0
možnosti

Dobrý den, ODS TOP a lidovci nejsou pravice. A Okamury a spol jsou blázni. Za dob \Topolánka a Kalouska se česká pravice infikovaná havlojedem. To je příčina toho, že předsedy těchto stran jsou marxisti. A tudíž pro pravicového voliče nevolitelné. No co už pomohou vitěztví ve volbách jiným soudruhům ve zbrani a my to vřichni čtyči roky vydržíme. Pak už snad přijde někdo v Evropě a Americe, kdo udělá pořádek a marxisti budou muset nést důsledky svých činů. Chmurmá vize, ale asi se nedá nic jiného dělat

1 0
možnosti

Není co zvedat. Pravice neexistuje...

2 0
možnosti

Piratsky anarchisti jako extrémní levice , jejich koaliční partner krome stan připadá pouze extrémní Top 09. To na vládu stačit nebude.

2 0
možnosti

Okamůristi a Trikolóristi jsou pravice? Jsou to nacionální socialisti. Ne, nepřirovnávám je k něčemu. Prostě jsou nacionální a socialistické.

4 1
možnosti

Konkrétní příklad socialismu v jejich programu?

1 0
možnosti

Podívejte se na předvolební průzkumy. Po pravici není poptávka, proto se ani nerodí lídři. Češi jsou historicky, snad přímo i geneticky levičáci. Jsou dokonce schopni považovat TOP 09 (poté co se vybarvila) za pravicovou stranu. Z jednoho levicového spolku jsme vypadli a do druhého hned vlezli. Prožíváme těžký přechod od socialismu k socialismu.

3 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že prakticky všechny strany jsou více méně u centra a vzhledem k tomu, že celá Evropa je na tom stejně či hůř, dovolím si říci, že plácáte nesmysly.

Druhou věcí je, že pro lidi je mnohem důležitější funkční stát než pravice či levice. Což bohužel nenabízí žádná strana. Slovně se tomu blíží Piráti. Je otázka, jak se s tím vypořádají v realitě.

3 0
možnosti

Piráti nejsou žádná pravice, podle Bartoše jsou středovou stranou ale většina jjejích členů jsou na levici

„Dnes jsme si odhlasovali změnu názvu. Pro verzi Mladé Pirátstvo hlasovalo 80 % členů týmu,“ sdělila v pondělí organizace na facebooku. Podle Radka Holodňáka, který změnu názvu navrhl, jde hlavně o signál veřejnosti, že mládežnická organizace Pirátů není pouze pro muže, ale rádi by v ní přivítali také ženy a nebinární osoby. „Domníváme se, že je vhodné jít vstříc současným inkluzivním standardům. Samotný název samozřejmě neřeší problém nerovnoměrného zastoupení žen u Pirátů i v politice obecně (...). Je čas, abychom přestali dívky a ženy nutit schovávat se pod generická maskulina. Chceme tím dát najevo, že u nás jsou vítáni všichni. Muži, ženy a samozřejmě také nebinární osoby,“ říká Holodňák v prohlášení.

Změna názvu mládežnické organizace Pirátů vyvolala podle pozdějšího sdělení Hejdukové na internetu rozruch. A předsedkyně organizace se na sociálních sítích svěřila, že údajně došlo i na osobní útoky směrem k její osobě. Poslanec Vojtěch Pikal, který Mladé Piráty v roce 2013 zakládal, nynější předsedkyni organizace poradil, aby zvážila ve věci právní kroky, pokud jde o výhrůžky fyzickou likvidací. „Spíše jsou tam výzvy ať spáchám sebevraždu,“ odvětila Hejduková pod facebookovým příspěvkem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články