Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je tak, kdyz ostudu skotskemu tymy zacne delat Anglican s Finem.

2 0
možnosti

V roce 2014 hrál Celtic Glasgow předkolo ligy mistrů, poslední předkolo, vítěz postupoval do hlavní soutěže. Jen za postup do hlavní soutěže jsou pěkné peníze. Celtic doma prohrál 0:2 a ve Varšavě 1:4.Ale ke konci odvetného zápasu ve Varšavě Legia střídala, 3 minuty před koncem , nastoupil Bereszyński.

Celkové skóre 1:6, Legia se radovala z postupu. Ale jen krátce. Funkcionáři Celticu zjistili, že Bereszyński byl ještě v trestu za žluté karty z předchozí zápasů

kvalifikace pro LM. Podali stížnost do UEFY a zápas ve Varšavě kontumačně vyhráli 3:0. Celkovým skóre 3:2 postoupil Celtic. Celtic už dříve takto postoupil

v evropské lize přes Sion. Není nad zkušenost. V roce 2010 hrál Debrecen s bulharským Lovečem, postoupil, ale také postavil hráče, který neměl hrát. Tehdy ale UEFÉ stačilo prohlášení, že Debrecen jednal "v dobré víře" . Jak je vidět UEFA není ve svých rozhodnutích zcela konzistentní. Funkcionáři z Nyonu /sídlo UEFA/ asi nebudou moc rozlišovat mezi Slavii a Legii / ta má opravdu nechutné fanoušky/, prostě východní Evropa. A navíc mohou využít toho, co se objevilo na sociálních sítích a také toho transparentu "fanoušků" Slavie. Když se chce psa bít, hůl se vždy najde.

7 0
možnosti
Foto

Tohle slovíčkaření známe i z naší kotliny. Třeba když se vášnivě debatovalo kolem tábora v Letech a je to vždy ukázka ubohosti, zákeřnosti a bezcharakternosti.

2 1
možnosti
Foto

Jediný kdo volá po vyloučení Slavie ke právník zastupující Rangers (Kamaru)

To neni nic jiného než snaha odvést pozornost od provinění svého klienta rozhodně ne cíl Korektní politiky.

PS. Kdybyste alespoň něco tušil o fotbale tak byste věděl, že je to nesmysl, protože nelze vyloučit klub za rasistickou narážku jednoho hráče i pokud by se prokázala.

2 0
možnosti
Foto

Možná by jste se divil co v dnešní pomatené době všechno jde.

4 2
možnosti

Ti Skoti jsou superubožáci;-€Rv

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, o vyloučení Slavie z Ligy Mistrů se nehraje, je to jiná soutěž....

6 2
možnosti

To by si to pan Bartoň musel napřed trochu nastudovat...

6 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články