Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ruskou pomoc Trumpovi prokazalo velice detailne uz Muellerovo vysetrovani.

Kdyby komunisticti fanousci Donalda Trumpa rozumneli anglicky, nemohli by porad dokola opakovat takove hlouposti.Rv

3 2
možnosti
Foto

V tom pripade si sam nech s prekladem od nekoho pomoci.

3 0
možnosti

J13o24s13e86f 74N12o92v92á38k

19. 3. 2021 21:11

Prosím, nešiřte lži. V době, kdy NATO začalo invazi do Lybie, tak byla dávno rozvrácenou zemí. V tu dobu k nám z ní jezdilo řádově stejně uprchlíků, jako později na vrcholu migrační krize, ovšem v zimě, kdy se normálně uprchlíci přes moře bojí. A zásah NATO tuto uprchlickou vlnu zastavila, takže naopak situaci v Lybii stabilizoval.

V Sýrii se pak USA ani NATO první léta nijak významně neangažovalo. Za to, co se tam stalo může Rusko, které opakovaně zablokovalo rezoluce OSN, které by umožnili situaci nějak řešit. I kdyby se to tam vyřešilo jen jako v Lybii (tzn. nic moc), pořád by to bylo lepší, než to co tam bylo: vznik ISILu a obrovská migrační vlna. Naopak až zásah NATO - nejprve v Iráku, posléze i v Sýrii, vedl k potlačení IS. Rusko za celou dobu svého angažmá a údajného boje proti IS toho protio ISILu neudělalo skoro nic. Což jde snadno dokázat tím, že v době, kdy IS ustupoval na všech frontách, se fronta mezi IS a Asadem v podstatě nepohnula.

To, co tu opakujete, jsou jen Ruskou propagandou šířené polopravdy, které nemají s realitou v těch regionech moc společného....

3 5
možnosti
Foto

USA se v Sýrii nijak neangažovalo? A co použití raket Tomahawk? Snaha po oslabování Asada měla samozřejmě za následek posilování ISIL. A to, že se NATO a USA přímo podporovaly svržení Asada, je fakt.

2 2
možnosti

V dokumentu "Svět podle Putina" padla myšlenka, že USA vždycky potřebuje nějakého "zloducha", už od dob SSSR, protože od těch dob mají v zemi hodně vojenského průmyslu a je v tom sposta peněz. Po SSSR pak muselo převzít "Černého Petra" samozřejmě Rusko, aby mělo USA důvod zbrojit. Když se zbrojí, točí se v tom velké peníze a "zbydou" pak i peníze na kampaně pro volby kandidátů na prezidenta. Problém byl Trump, protože na kampaň měl vlastní miliony a tak nikomu nemusel být vděčný. Byl zadobře s Putinem, nikde nebojoval, takže nebylo kde zkoušet nové zbraně a zbrojní průmysl USA stagnoval. Teď je čas ho opět pořádně rozjet. Biden už na tom začal pracovat.

3 2
možnosti

Pane Gruško,

obdobný pocit jsem měl kdysi dávno, když probíhala politická školení v ČSLA i jinde. Tehdy byl nepřítelem Západ včele s USA. :-)

4 2
možnosti

J10a46n 69R46i23c64h16t46e43r

19. 3. 2021 14:33

No uvidíme, jak pan Biden zareaguje na Putinovu výzvu k veřejnému rozhovoru on-line, bez zpožďování apod. To by mohlo být docela zajímavé:-)

6 0
možnosti

M61i12l59a19n 43V71i78k

19. 3. 2021 18:18

Do toho nepůjde, pohořel by jak věchet slámy..

4 1
možnosti

Amerika na obou světových válkách velmi dobře vydělala a je doslova "za vodou" takže nemá velký důvod bát se další.

Ostatně, kdo nemá krátkou paměť, tak ví, že současná krize vztahů nastala poté, kdy šla Merkelová k Američanům na kobereček za to, že se EU příliš ekonomicky paktuje s Ruskem. Pak se psychicky zhroutila a pozvala migranty.

Američané se drží hesla: "Rozděl a panuj", proto vždy proti možné ekonomické síle Evropa + Rusko tvrdě postupovaly.

5 0
možnosti

Stačí, aby Rusové zadupali a naši chrabří vlastenci padají houfně na kolena a prosí za odpuštění chybných myšlenek na náš odpor.

1 1
možnosti

Nesměle podotýkám,že pokus o útok na Rusko bychom především odskákali my.Četl jsem na netu ,že Rusové mají vyspělejší obranu proti útoku než USA,logicky se to tedy vysype na nás v nárazníkovém pásmu.Výhrůžek už bylo až až.Tak se všichni,prosím,zklidněme.[>-]

2 3
možnosti

Tak tak, Rusové by se mohli zlobit. ;-D

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS