Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K 17.3.2021 bylo do ČR dovezeno 1372380 dávek vakcín, naočkováno bylo 1088173, takže ten rozdíl cca 280 tisíc dávek je vlastně v pohodě:-/.

https://qap.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#national-ref-tab

0 0
možnosti
Foto

Dlouho jsem 168 neviděl, OVM ještě déle, ale koukám, že nic nového. Úderka jede očividně stále na plné obrátky či možná ještě více. Vždy, když si vzpomenu na tyto dva pořady, napadne mne, že je takový etalon toho, jak se žurnalistika nemá dělat. Třešničkou na pomyslném dortu je pak paradox, že toto se odehrává na veřejnoprávní TV.

7 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 3
možnosti

J54i44ř39í 56K26o55z71á46k

17. 3. 2021 17:25

Hlavně si kopnout do ČT, že? Jako obvykle.

7 6
možnosti

Kdo ty kýble špínou naplnil? Kdyby nebyly plné, neměla by paní Fridichová co vylévat.

5 6
možnosti

Jen déjà vu k národní umělkyni Švorcové? "... Proto však pohrdáme těmi, kdo v nezkrotné pýše, v ješitné nadřazenosti, sobeckém zájmu, nebo dokonce za mrzký peníz ..." ? :-(!

0 0
možnosti

Smim doplnit ?:

"Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické!"

1 0
možnosti

Jen k tématu doplním ... den před tím, v sobotu na ČT24 zpovídali předsedu ODS Fialu. Samozřejmě, že prohlašoval, že v očkování je hrozný chaos a že oni by to zorganizovali lépe. Na otázku redaktorky jak lépe odpověděl, že všichni lidé mající zájem o očkování, by se přihlásili u svého praktického lékaře a řekli mu, zda se chtějí oočkovat u něho (přitom ne všichni budou očkovat), nebo ve vakcinačním centru a ty by pak lékař registroval v centrálním registru. To je to úplně jinak podle ODS. Praktický lékař by si asi musel najmout telefonistu, protože si jinak nedovedu představit, jak by tohle při své praxi zvládal. Nevím, jestli pan profesor přes politiku je tak hloupý, nebo jen navedený.

13 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 4
možnosti

Svou terminologií vyznáváte heslo dob minulých: Strana zůstane čistá! ;-)

0 1
možnosti
Foto

Děkuji milým oponentům, že jsem si s nimi mohl v tomto truchlivém času písemně "poklábosit", když už to nejde v hospodě, na golfovém hřišti, nebo ve společnosti blízkých. Odcházím na procházku se psem do lesa mimo oblast mého bydliště.

2 0
možnosti

Jen pár poznámek:

V USA umí i 2,5 mil. osob za den

Proč tedy v Plzni zavřeli očkovací centrum po jednom dni (fungovalo jen 12.3.)?

Problémy s distribucí vakcíny jsou už notoricky známé, takže ano, organizace očkování je zbabraná

4 0
možnosti

a to těch vakcín máme málo...já myslím, že má MikromanažerStbákGuru Bureš štěstí, že tu nebylo 2 mega dávek třebas v únoru...

2 2
možnosti
Foto

No řekněte mě, ve kterém státě mají trestně stíhaného premiéra, bývalého komunistu, agenta StB, hulváta, lháře, který o sobě tvrdí, že krizový manažér a přitom vše co dělá je nelogické, neefiktivní a přesto se najdou osoby, které jeho totální neschopnost budou obhajovat a špinit a urážet je kritiky. No nežijeme v blázinci. Jinde by jej hnali a u nás má obdivovatele.

9 1
možnosti

No žijeme tam, kde třetina národa je slabá duchem, a volila Zemana a ANO....pak je tu 1/7 retardovaných a ty volí SPD...Tak to onehdá říkal Zeman...

8 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS