Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivana Bartoše bych se neobával. Možná ho budu volit! :-)

1 0
možnosti
Foto

Piráti, to jsou mladí komsomolci a STAN jsou pragmatici. Taková směska kolektivistických myšlenek a nápadů.

0 1
možnosti
Foto

Byť nejsem volič ani Pirátů, ani STAN, tak si myslím, že by to bylo o dost lepší než dnes s ANO.

7 1
možnosti
PB

...... mosime se povohlídnout hóóódně napravo,- ale z teho, co tam zatím vidím, mi je trochaj šoufl[>-]!!!

0 1
možnosti
JK

A co nám je po vašem pajšlu? Nic.

2 1
možnosti
JF

Bude to co si volí zvoli, v lepsim pripade ziskaji volici a zvoleni zkusenost a příště zvolí zas někoho jiného. Dle mého Babis se vyčerpal tim když dosadil na zrovna na nyni viditelne ministerstvo zdravotnictví Blatneho který nepůsobí jako manažer se zkušenostmi ... jiná věc je ze takto stejně působí i nasi Piarti a o to víc se krejou demokracii jako vrcholným produktem PR politiky naseho vítězného Velvetu při rozebirani tomboly po velkém Sametu. Pak nic jineho nez z louze pod okap ...je to i trochu věc mentality vybírat si při vrozené skepsi která se zde pěstuje to horší. Také nic jiného než skepsi zde nase tzv. demokraticka zatím ještě opozice nepredvadi. Ja se v nejhorším případě těším na konstruktivní opozici ANO.;-)

1 0
možnosti
VM

V61á75c68l22a11v 25M53a26c86h

15. 3. 2021 11:32

Chtělo by se mi napsat že ze střednědobého hlediska je nejhorším dopadem Covidu u nás právě nástup mladé levice včele z Piráty. Ale bylo by to moc zjednodušující, Babiš je prostě příliš neschopný a ODS příliš paralyzována tím zaklínačem hadů co ji vede. Covid - necovid, změna je neodvratná.

1 1
možnosti
JK

Pirátů se nebojím, pokud jim vydrží ten transparentní přístup k politice, pak je to nejlepší metoda na uklizení to "Augiášova chlévu".

Je nutné, aby se občané připravili na mediální masáž ze strany Babiše před volbami. Malé ochutnávky už vypouští dnes, třeba kolik přesně on osobně přivezl očkovacích látek a kolik jich už naočkoval lidem, budou to kecy, bude jich hodně, nebude čas je všechny vyvracet a ovce budou ty lži šířit. Do toho čekám nějaké bombastické odhalení o pirátech á la "Lithium", nebo aspoň nevěra.

8 7
možnosti
AN

A34l97e62š 72N69o24v97á97k

15. 3. 2021 11:32

nikdo nebrání Fialovi, aby taky osobně sehnal nějaké vakcíny...:-)

3 1
možnosti
PK

Je to jednoduchý, koukněte na působení Antify ve státech, zjistěte , kdo velí pirátské organizaci v Evropě a máte dostatečný obraz budoucí politiky a rozhodně odsouhlasené kvoty pro NM.

Přeje li si to většina obyvatel, má to dostat. žijeme v demozemi.

5 1
možnosti
JR

J25a43n 73R96á46ž

15. 3. 2021 10:44

I kdyby Hnutí ANO jen o nějakou desetinu procenta porazilo druhé pořadí, tak by Babiše Zeman pověřil sestavenim vlády, ale že by tato vláda dostala důvěru Sněmovny je nepravděpodobné. No a vzhledem k Zemanově zlomyslnosti, by nás nic dobrého pak nečekalo. Takže i když nejsem fanda ani Pirátů, ani SPOLU, budu raději, když Zeman bude přinucen jmenovat za premiéra jednoho z lídrů těchto sestav.

Povolební zmatky, Babiše v čele vlády nebo "úřednickou vládu bez důvěry Parlamentu si opravdu dovolit už nemůžeme.

4 2
možnosti

Ono je také docela možné, že v souvislosti se změnou politického klimatu v Poslanecké sněmovně se může třást i Zemanova židle. Ta vrstva másla, kterou má na hlavě, je už hodně silná, takže případné snahy o jeho odvolání kvůli porušování Ústavy a lobování za cizí mocnosti možná padnou na úrodnou půdu.

2 6
možnosti
Foto

J48i41r11i 54C27i98z

15. 3. 2021 10:42

Vazeny autore blogu, reklamni agentura Kantar dela nepochybne sve volebni pruzkumy v Praze nebo Brne, ale to je celkem cca 15% obyvatel CR. V techto velkych (na ceske pomery) mestech se vzdy shromazdovali extremiste ruzneho typu. Pokud by svuj pruzkum poradali na beznych vesnicich a malych mesteckach, tak vysledek by se jim nelibil. Bezte nekdy do hospody na vesnici a zacnete tam vykrikovat, ze jste volic Piratu. V lepsim pripade Vam ostatni stamgasti nadaji, v horsim dostanete pres hubu. A vysledek voleb rozhodnou prave obcane z tzv. "venkova".

7 0
možnosti
JR

J67a38n 55R58á34ž

15. 3. 2021 10:50

Jenže i venkov ztrácí důvěru v Babiše a šíří se tam velká nechuť k politice, jako takové. Takže bude více než kdy v minulosti záležet na tom, kolik lidí k volbám přijde a jaký volební elektorát to bude.

4 1
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,68
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články