Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78i49r44i 91T11i84c42h91y

26. 1. 2021 17:40

Videl jsem video s tim Volnym. Pri jeho projevu mu predseda vypnul mikrofon - podle pravidel parlamentu, nebo zabranit svobodu reci? Volny sel k jeho stolu, predsedu nenapadl, jen si zapnul mikrofon. Predseda se s nim zcal pretahovat o mikrofon. Doslo i k jakemusi telesnemu dotyku. Telesne byl pak napaden (zakonite?) Volny, aby ho odstranili od mikrofonu.

2 1
možnosti

Byla to jakási přetlačovaná o zapnutí/vypnutí, kouzelní byli ti přispěchavší poslanci, kteří do pana Volného šťouchali prstíčky. Byla to spíše fraška. Mnozí poslanci už říkali také různé hovadiny a invektivy, ale nikdo jim mikrofon nevypnul.:-/

0 0
možnosti

Rezignace na poslanecký job, nejlepší a nejčestnější řešení a to bez ohledu na stranickou příslušnost...

1 0
možnosti

A u Babiše si už ani neškrtne !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Nevadí mi Hniličkova přítomnost na sešlosti u oslav narozenin, ale to, jaké má kamarády. Je zřejmé, že starých struktur se jen tak nezbavíme a že mají napojení na struktury nové.

5 0
možnosti

No vidíte, jsou lidi, kterým vadí oboje;-)

1 0
možnosti

Na celé "kauze" je trapné, jak se někteří aktéři hloupě vymlouvají. Hnilička se alespoň částečně ukázal jako chlap, když se vzdal lukrativního postu poslance. Takový Paroubek svoji účast na oslavách padesátin svého přítele vysvětluje tak, že ausgerechnet při oslavě tak významného životního jubilea měli oba potřebu řešit účetní záležitosti. I krajský policejní ředitel Husák přijel "náhodou" jednat" s panem Bendou, a co čert nechtěl, on zrovna slavil padesátiny. To mohou vykládat tomu, co seno žere. :-)

15 0
možnosti

To je vlastně Faltýnek taky částečný chlap, když se vzdal postu místopředsedy hnutí a ty vlivnější a lépe placené posty si ponechal.;-)

6 0
možnosti

Současná situace, se mi libí. Přesně jako za komunistů = "Není podstatné co bylo Usneseno - podstatné je, co je Dohodnuto". Tedy, Vzhůru do hotelu ! Zhruba tak nějak se vyjadřoval Jakub Olbert, majitel krčmy Šeberák. Dvojnásobně zadržen, prošacován a předveden k výslechu ...

Poslanec Volný, by mohl jít do Vlády. Taky stále něco mele a dělá si své kšefty. Obchoduje s chudobou, je ve 12 komisích, , včetně o přátelství s Ruskem a Mongolskem. Takové lidi, si umlčovat nedáme ! Olbert je Hyena, Volný a Hnilička - Ideální adepti na státní vyznamenání. Bijí se za nás, jako Bílí lvi ... !

"A Chagal !, další z toho spolku, nakreslil pro mě jindy zas povětřím lítající holku - A zatím kolem běžel čas a mně unikly souvislosti. No nedivte se prosím Vás- v takový krásný společnosti" ... :-).

1 0
možnosti

Ta kauza není jen o Hniličkovi, ale o všech, co se této kauzy zúčastnili.

:-(:-(:-(

4 0
možnosti

Jurečka nebyl v hospodě. Spáchal hrdelní zločin tím, že vypil večer na ulici pivo z kelímku.;-)

4 0
možnosti

Zaprvé pití alkoholu na veřejnosti bylo zakázané, zadruhé trapná byla jeho výmluva, že o tom zákazu nevěděl. On, poslanec a zákonodárce ;-)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS