Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Než k nám dorazí takové množství vakcín, které bude stát za řeč, bude rezervační systém fungovat bez problémů. Takže problém je ten, že není co očkovat.

1 0
možnosti
Foto

J59o16s79e53f 50B49á39r90t88a

16. 1. 2021 18:14

Myslím, že by bylo nejlepší, kdyby všechny ty nespokojené naočkoval MUDr. Hřib a pomáhat by mohl i MUDr. Hilšer.

2 1
možnosti

Mohutný myšlenkový proud.

1 1
možnosti
Foto

....... tzv. demokratická opozice...

.......

Systém rezervací funguje dobře, tvrdí Babiš. Dzurillu navrhne na vyznamenání.......

...... Rezervace očkování je plná zbytečných chyb. Způsobila i pád celého systému.....

Něco od autora, něco z denního tisku a člověk se docela pobaví. ;-D

Pravdou je, že někteří jsou čitelní a konzistentní - vytrvale píšou jak kovaní propagandisti, pravda je nezajímá, pokud se nehodí do krámu. K tomu ještě Babiš navrhne za tento problematický systém na vyznamenání a Kocourkov je opět na scéně.

Kdysi jsem se rozčiloval, když někdo psal takové nesmysly a propagační floskule a byl jsem za blba. Dnes se tomu směju a jsem rád, že jím jsou autoři takových paskvilů.:-)

2 0
možnosti

P23e73t82r 54N33e46d95v84ě26d

16. 1. 2021 14:28

Nejlepší je pod tím článkem na technetu diskuse. Jeden z diskutérů uvádí " přečetl jsem si Váš článek vážení autoři a pochopil, že je systém nefunkční a plný chyb. Jsem rád, že jsem měl spolu se 100 tisíci dalších štěstí a zaregistroval jsem se první den."

Což je asi docela smysluplná odpověď na štěkot místních pejsků.

3 6
možnosti

To nemění nic na tom, že je to další zmaštěný paskvil. Viz článek. Ale nevěřím, že by ho průměrná kobliha vůbec přečetla, natož pochopila.

4 1
možnosti
Foto

Jediné středisko pro očkování funguje v Brně. Také Babiš tam hned letěl a nechal se tam natáčet, fotit. jenže malér. To středisko zařídila samospráva, kraj Brno, kde vládne ODS za peníze samosprávy. Jediné místo v ČR, kde se důchodci testují na covid od května je opět Brno. Kraj koupil testy, které jsou rychlé a neobtěžují vyšetřované. Také mají nejmíň zemřelých důchodců v domovech. Vláda začala testovat důchodce v domovech důchodců až v říjnu a to ještě díky Maláčové, která provalila v listopadu, že se s testováním nezačalo. Máme fakt schopnou vládu, anebo vládu všeho schopnou

3 0
možnosti

fungovalo vsechno tak, jak ministr a vlada slibovali?

pokud mate za to, ze ano, pak se zkuste, alespon zkuste - trochu zamyslet

4 0
možnosti

Fungovalo to tak, jak by každý normální předpokládal. S porodními chybami.

4 2
možnosti

Tak tedy Babišova vláda má ve Vás zastánce. To je dobře.

Nicméně připomenu, že vláda vloni v létě usnula na vavřínech, pak pustila koronavirus do společnosti, protože dala přednost výsledku ve volbách před ochranou společnosti, objednání vakcinace nechala na Evropské unii, nepřipravila vakcinančí kampaň pro očkování a proti lživému alternativnímu "vzdělávání", strategii očkování vydala až v průběhu očkování a měnila pravidla, vstup do systému vakcinace nebyl excelentní, některá vakcinančí místa nemají přístup do systému dodnes (!), zodpovědní za očkování jsou vyhazováni z místa za to, že nevylili do odpadu nevyužitou vakcinační látku a píchli ji těm, kteří podle státní očkovací strategie přijdou na řadu až v květnu. A samozřejmě, že opozice v tomto formálním přístupu postupuje také, pokud jde o výměnu ředitele (MUDr. Jindřich Florián-ČSSD) z politických důvodů, protože ředitel je z jiné strany než hejtman (Martin Kuba-PDS)!

Proč zneužíváme i koronaviru pro své politické boje?!?

Rv!!

4 6
možnosti

Včera a předevčírem jsem shlédl (vždycky jen kousek, protože to se celé vydržet nedá) tiskovku s Babišem a Blatným. Nabyl jsem dojmu, že dělat novináře vyžaduje i určitou míru retardace. Když se už třetí královna pera ptá na jednu a tu samou, naprosto jasnou záležitost, být na místě Babiše/Blatného, neodpověděl bych tak korektně, ale jako Zeman. (A to si vůbec nemyslím, jak vláda všechno dělá dobře. Některá opatření mně připadají, že je vymýšlí naprostí bezmozci.) A korunu všemu nasadí myšlenový titán Pekarová-Adamová, kterou dají hned po té tiskovce.

7 3
možnosti

Co mám indormace, tak kraje si jedou raději svoje. A jsou na tom dobře. Od vlády potřebuji jen vakcíny a informační systém. A to je nad síly vrchního koordinátora, který sedí V Průhonicích, točí Čau lidi a počítá vakcíne.

10 2
možnosti

To je snad v pořádku. Od toho také jsou.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS